ss13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, tyxodioktis100 είπε Καρτα εχω την quadro fx880. τελευταια με αγορες απο ebay εχω καει λιγο με τα τσακαλια του ελληνικου τελωνειου. Τις παροχες ενεργειας τις εχω στα default. τα ειχα πειραξει ολα γιατι εψαχνα να βρω αν ριχνει κατι την συχνοτητα της CPU αλλα μετα τα επανεφερα. Πες σε κάποιον γνωστός σου να σου παραγγείλει το φορτιστή , είναι Top - rated Seller και Free shipping , δεν έχει να φοβηθείς τίποτα , αν το βάλεις μόνο στη μπρίζα χωρίς μπαταρία τι κάνει ;
tyxodioktis100 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ss13 είπε Πες σε κάποιον γνωστός σου να σου παραγγείλει το φορτιστή , είναι Top - rated Seller και Free shipping , δεν έχει να φοβηθείς τίποτα , αν το βάλεις μόνο στη μπρίζα χωρίς μπαταρία τι κάνει ; Συγνωμη αν σε μπερδεψα. 1) Μπριζα χωρις μπαταρια λειτουργει τελεια 2) Μπαταρια σκετο λειτουργει τελεια 3) Μπριζα και μπαταρια οταν η μπαταρια ειναι απο χαμηλα εως 90% τοτε κολλαει το εθνος. μονιμα 100%. μετα απο επαννεκινηση τοτε επανερχετε για λιγο και ξανακολλαει. Υ.Γ...βρε παραγγελνω απο ebay πολύ αλλά τελευταίους μήνες καθυστερούν τρελά από Κίνα και Αμερική. φταίει το ελληνικό τελωνείο άσε που έχω πληρώσει και κάτι χαζά μικροποσά για φόρο. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από tyxodioktis100 συμπλήρωση post
ss13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Έτσι όπως το λες , έχει πολύ φορτίο ταυτόχρονα , γι αυτό στο κάνει θες καινούργιο τροφοδοτικό ( βρες κάποιον που να ξέρει να μετράει να σου πει εαν δίνει σωστά ρεύματα ) ή καινούργια μπαταρία , για δώσε το Part Number της γνήσιας μπαταρίας , πρέπει να πάρεις καινούργια μπαταρία , εντάξει εαν δεν έχεις υπομονή να περιμένεις , εδώ το γνησιο τροφοδοτικό έχει διπλή τιμή , γι αυτό σου λέω να κοιτάξεις στο Ebay αλλιώς δε θα στο έλεγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα