Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές


georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Ξεκίνησα να στήνω στο λάπτοπ μου (HP Pavilion 15 bc000nv) τα High Sierra και αντιμετώπισα πρόβλημα κατά το πρώτο boot. Δηλαδή μόλις επέλεξα το usb flash για να μπω στο λογισμικό κόλλησε μετά από λίγα λεπτά στο μιλαράκι και το εικονίδιο του loading. Υπάρχει καμία ιδέα;

ΥΓ: δεν ήρθα εδώ, για να πάρω έτοιμη απάντηση απλά χάθηκα μέσα στις πληροφορίες που βρήκα στο google.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 5,1k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, costgial είπε

Μήπως λες να φταίει και το ότι το usb το έφτιαξα από VM;

Το καλυτερο ειναι να βρεις image raw του high sierra και να το περασεις στο στικ με το win32diskimager  

το που θα το βρεις ξερεις <_<, μακρια απο youtube που καθε ενας πεταει την αμπαλοσυνη του :D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MoviemakerGr είπε

To που πήγαν εσύ το ξέρεις κατέβασε το τελευταίο Fakesmc μαζί με τα sensors και εγκατέστησε τα και θα επιστρέψουν.

Απο το multibeast?

 

Edit:

https://sourceforge.net/projects/hwsensors/

https://www.tonymacx86.com/resources/fakesmc.358/

 

Αυτα τα δυο μαλλον θα εννοεις.

 

Edit 2:  Τα περασα αλλα παλι τα ιδια. 

Επεξ/σία από sakis697
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, sakis697 είπε

Αυτα τα δυο μαλλον θα εννοεις

Το Fakesmc αυτο ειναι.

Για το sensors, απ οτι δειχνουν οι εικονες τις σελιδας κατω στα ''Project Samples'' μαλλον και αυτο σωστο ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 λεπτά πριν, fearless είπε

Το Fakesmc αυτο ειναι.

Για το sensors, απ οτι δειχνουν οι εικονες τις σελιδας κατω στα ''Project Samples'' μαλλον και αυτο σωστο ειναι.

Ναι αλλα δεν δουλεψε! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα, δεν ξερω που τα εγκαθιστας.

Ξεχασα κιολας... μιας και εβγαλα το macOS απο τοτε που δημιουργηθηκε προβλημα με τα slot τις μητρικης μου και τρεχει μονο 4GB ram αντι για 6.

Επεξ/σία από fearless
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου πρότεινα να καθαρίσεις ότι έχεις βάλει όσον άφορα σενσορες στο 

System/Library/Extension και

user name/Library/Extension

και στο efi clover

και μετά νέα εγκατάσταση από multi beast https://www.tonymacx86.com/resources/multibeast-high-sierra-10-2-0.360/

Πρόσεχε όμως γιατί στο high sierra υπάρχει ασυμβατότητα νομίζω με gpu sensors

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.