Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγελία αξίας €12 από aliexpress στις 9 Μαρτίου, σήμερα μου ήρθε το χαρτάκι. Πριν από λίγο καιρό άλλα δύο πράγματα συνολικής αξίας €20, πάλι παραλαβή σε 3 και κάτι εβδομάδες.

Αντίθετα, από ebay κλαίω ήδη δύο παραγγελίες αξίας ~€20 που έγιναν τον Δεκέμβριο και αγνοούνται. Να σημειώσω επίσης ότι το tracking system του Aliexpress είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και λεπτομερές. Τί συμβαίνει, τυχαίο γεγονός ή το aliexpress κάνει κάτι καλύτερα από το ebay;

• Sad 1
Δημοσ.

δεν ειναι στανταρ, και στο ενα και στο αλλο πωλητες εχεις, αν ο πωλητης ειναι γρηγορος και σου κατσει και το ταχυδρομειο οκ θα παραλαβεις συντομα

Δημοσ.

Το ίδιο πάντως βλέπω να συνεχίζεται, σήμερα πήρα πάλι ειδοποίηση από Aliexpress ότι έφτασε στην Ελλάδα  μία θήκη κινητού που είχα παραγγείλει στις 18/03. Κάτι παραγγελίες μου από ebay στις 16/03 άγνωστο που βρίσκονται, το tracking number τους δεν δείχνει τίποτα.

Δημοσ.

Εντελως ακυρος ο τιτλος.
Δεν εχεις να κανεις με το ebay η με το ali,δεν ειναι μαγαζια φιλε.

Βαλτα και με το skroutz  αν σου αργησει παραγγελια απο καποιο eshop.

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε, δεν έχει να λέει. Προσωπικά ας πούμε μου έχει τυχει να μου έρθει γρήγορα και από τις 2 μεριές, όπως μου έχει τύχει να αργήσουν πολύ επίσης και από τις 2 μεριές.

Σήμερα ας πούμε μου ήρθε δεματάκι από παραγγελία στο eBay που έγινε στις 14/3. Ενώ την ίδια στιγμή, ακόμα περιμένω δέμα από aliexpress με ημερομηνία παραγγελίας κάπου κοντά στις 5/2.

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι εσείς που λέτε ότι δεν έχει σχέση αν η αγορά έγινε μέσω ebay ή Ali ισχυρίζεστε ότι δεν έχει καμία σχέση η πλατφόρμα. Ότι δηλαδή η πλατφόρμα δεν ασκεί κανέναν έλεγχο ή δεν έχει κάποιους κανόνες που την διέπουν.

Δημοσ.

o έλεγχος ασκείται μέσω των σχολίων και τις βαθμολογίας των αγοραστών που γίνεται στις πλατφόρμες και πιέζει τους πωλητές να αποστείλουν σύντομα  αλλά το εbay  και το alibaba δεν μπορεί να επισπεύσει την λειτουργία των ταχυδρομείων

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nvel είπε

o έλεγχος ασκείται μέσω των σχολίων και τις βαθμολογίας των αγοραστών που γίνεται στις πλατφόρμες και πιέζει τους πωλητές να αποστείλουν σύντομα  αλλά το εbay  και το alibaba δεν μπορεί να επισπεύσει την λειτουργία των ταχυδρομείων

Αυτό ρωτάω εξαρχής λοιπόν, και οι άλλοι μου συγκρίνουν με το skroutz, λες και υπάρχουν ομοιότητες. Μήπως το aliexpress είναι πιο πιεστικό σε όσους πουλάνε μέσω αυτού να είναι πιο γρήγοροι και ακριβείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...