p@n@giwths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ( ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΤΥΧΙΟ , ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ) ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, p@n@giwths είπε ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ( ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΤΥΧΙΟ , ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ) ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Καλησπέρα, Γιατί δεν αρχίζεις απο τους όρους χρήσης του site που γράφεις; ΟΧΙ κεφαλαία. 1 1
japetus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Αν σκέφτεσαι για ναυτικό φυλλάδιο, ξεκίνα την αίτηση και τα λοιπά διαδικαστικά από τώρα, η αναμονή μαθαίνω τελευταία για το σχολείο σωστικών είναι μεγάλη, πάνω από τρίμηνο...
webparts Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, Γιατί δεν αρχίζεις απο τους όρους χρήσης του site που γράφεις; ΟΧΙ κεφαλαία. Κατευθειαν απο τα μουτρα ρε βρουτε;
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, webparts είπε Κατευθειαν απο τα μουτρα ρε βρουτε; Ήταν στο lobby του PUBG, δεν προλάβαινα να ψάξω τις λοιπές πληροφορίες
japetus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δυσκολία γενικά στο χώρο υπάρχει, πρέπει να το κυνηγήσεις.. Έχεις ρωτήσει πότε είναι οι εξετάσεις; Ήξερα ότι γίνονται κάθε δυο χρόνια και όχι κάθε χρόνο. Επίσης χρειαζόταν να έχεις προλάβει να κάνει 8μηνη υπηρεσία σε πλοίο, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα... Επίσης έχω την εντύπωση ότι για δόκιμος αξιωματικός αρκούσε απολυτήριο λυκείου -άρα μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου και τώρα-, δεν χρειαζόταν πτυχίο οικονομικής σχολής.
panosno1com Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) απ οτι ειχα ρωτησει προπερσι στο φορουμ ναφτιλια.γρ , η 8μηνη προυπηρεσια για δοκιμος εχει καταργηθει ! εντιτ : και εμενα καθε δυο χρονια μου ειχανε πει ! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από panosno1com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα