Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να μάθω μία ξένη γλώσσα (συγκεκριμένα Δανικά), αλλά φροντιστήριο ή/και ιδιαίτερα, βρήκα μόνο στην Αθήνα (εγώ Θεσσαλονίκη), το Global Citizen.gr

Έψαξα αρκετά (χρόνου επιτρέποντος) και βρήκα ότι είναι κάποιο φροντιστήριο Καραρήγας (ή εκπαιδευτικός οργανισμός). Όμως, δεν κατάφερα να βρω κάποιες απόψεις, αξιολογήσεις ή κάτι άλλο στο ίντερνετ.

Τα μαθήματα (λένε) ότι θα είναι σε 3μελή τμήματα, μέσω μίας δικής τους -μάλλον- πλατφόρμας (TOLIC).

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που γνωρίζει κάτι ή ακόμα καλύτερα να έχει εμπειρία; Με ~17€/ώρα (510€ για 30 ώρες), δεν είναι να παίζεις.

Δημοσ.

Δανέζικα είναι τζάμπα (ακόμη, διότι λένε να βάλουν 2000DKK/module στο μέλλον) στην Δανία, παρεχόμενα κατά 80-90+% από το Lærdansk

Επίσης προσφέρουν και διαδικτυακά μαθήματα, αλλά νομίζω ότι θέλουν CPR.

• Like 1
Δημοσ.

Λέει ότι είναι δωρεάν μόνο για όσους μένουν ήδη στην Δανία, αν κατάλαβα καλά.

Για αγγλικά βρίσκω εύκολα online δασκάλους, αλλά θα προτιμούσα κάτι σε face to face.

Δημοσ.

Έχω μια απορία, σε 30 ώρες τι μπορεί να μάθεις!?!?!?!? Μου φαίνονται απίστευτα λίγες, εκτός και αν κάνεις πολλά 30ώρα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Έχω μια απορία, σε 30 ώρες τι μπορεί να μάθεις!?!?!?!? Μου φαίνονται απίστευτα λίγες, εκτός και αν κάνεις πολλά 30ώρα

Το κάθε πακέτο είναι 30 ώρες. Φυσικά ο καθένας το φέρνει στα μέτρα του. Το έβαλα ως μπούσουλα στην τιμή/ώρα.

Πχ βρήκα άγγλο που μένει Δανία και η τιμή του είναι 200DKK (26€/ώρα) έως 1500DKK/12 ώρες (16,8€/ώρα).

12 ώρες πριν, Alxnks είπε

Με 17€ την ώρα σίγουρα δεν βρίσκεις κάτι ακόμα πιο face to face (aka ιδιαίτερο)?

Που 'ν'το ντε!

Ακόμα ψάχνω και δεν βρήκα πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ. Κι εγώ θα ήθελα ιδιαίτερα στην πραγματικότητα και όχι online.

Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 1:00 ΠΜ, csontheline είπε

Λέει ότι είναι δωρεάν μόνο για όσους μένουν ήδη στην Δανία, αν κατάλαβα καλά.

Για αγγλικά βρίσκω εύκολα online δασκάλους, αλλά θα προτιμούσα κάτι σε face to face.

Δεν μπορείς να περιμένεις να έρθεις; 

Διότι αυτά που ζητάν είναι πολλά και δεν θα έλεγα ότι μαθαίνεις επειδή το πρόβλημα με τα Δανέζικα είναι η προφορά (σου).

Όλα τα άλλα είναι εύκολα και απλά θέμα εξάσκησης. Η εξάσκηση είναι διπλό θέμα επειδή υπάρχουν και μυριάδες εξαιρέσεις στους κανόνες που πρέπει να ζήσεις για να καταλάβεις και φυσικά οι δεκάδες τοπολαλιές....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...