Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλοι μου καλησπέρα,

Από μία ματιά που έριξα στο forum δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο topic και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω φτιάξει ένα web radio το οποίο παίζει με το jazler. Tο jazler λοιπόν κάνει export κάποια .xml αρχεία με τις πληροφορίες για τα κομμάτια που βρίσκονται on air, αυτά που παίχτηκαν και για τα επόμενα.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι μετατρέψω την πληροφορία του .xml σε html ώστε να μπορέσω να την τοποθετήσω σε ιστοσελίδα και φυσικά να μπορώ να επεξεργαστώ και την απεικόνιση της πληροφορίας (bold, size, color κλπ)

Tα xml αρχεία, ανανεώνονται κάθε φορά που αλλάζει τραγούδι, επομένως θα πρέπει και η μετατροπή να γίνεται επαναλαμβανόμενα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν με ενδιαφέρει το refresh στη σελίδα, αλλά το ότι όταν αλλάξει το κομμάτι που παίζει ας πούμε, με ένα refresh θα δείχνει τα στοιχεία του καινούργιου.

Σας επισυνάπτω ένα αρχείο .xml για να δείτε ένα παράδειγμα και να μπορείτε να με κατευθύνετε ακόμα καλύτερα. Δεν είμαι προγραμματιστής οπότε θα ήθελα με απλά λογάκια να μου εξηγήσετε τι μπορώ να κάνω.

NowOnAir.xml

AirPlayNext.xml

Επεξ/σία από ChristosTsiotras
Δημοσ.

Τα xml, όπως γνωρίζεις, είναι αρχεία κειμένου, οπότε το πρόβλημα φαντάζομαι είναι πως θα ενσωματώσεις τις πληροφορίες στον player της σελίδας σου. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος που γνωρίζει από web development και προγραμματισμό html, οπότε μάλλον θα πρέπει να ποστάρεις στο τμήμα του προγραμματισμού για καλύτερα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...