Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απάντησαν σήμερα:

Dear Kappadokas?

We would like to extend our sincerest apologies for this inconvenience.   
 Here are our terms and conditions for your reference: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html

By way of compensation, please consider the following options:

Option 1 Resend a new order for free
Would you please confirm again your shipping address in this format:
Consignee Name: 
Detailed Address:
City:
State (Province): 
Postal Code: 
Country: 
Phone Number:

Option 2) Refund in Full to Your Original Payment Account  
We can refund 254.94USD  to your original payment account.

- For PayPal account refunds, it may take up to 48 hours to process and appear in your PayPal account.

We kindly ask you to repay what we have refunded to you if your receive this order later.

Please kindly inform us of your decision.
 Best Regards
Rucy
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/

ξέρω ότι μόλις επιστραφούν τα χρήματα, θα έρθει και το προϊόν.

Ερώτηση: Φαντάζομαι ότι δεν είμαι αναγκασμένος να το πληρώσω εάν αρνηθώ την παραλαβή?

Δημοσ.

Πες του οτι θα δεχτείς την επιστροφή στο paypal (υποθετω 255 δολλαρια η αρχική αγορα) και αν φτάσει το είδος, θα ζητήσεις να επιστρεψει στον αποστολεα ως απαραδεκτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, isay είπε

Πες του οτι θα δεχτείς την επιστροφή στο paypal (υποθετω 255 δολλαρια η αρχική αγορα) και αν φτάσει το είδος, θα ζητήσεις να επιστρεψει στον αποστολεα ως απαραδεκτο.

Τους απάντησα 

Please REFUND.

If i get notified that the order arrives, i will deny receipt.
Waiting for refund. Thank you.

Πήγα και στο τοπικό κατάστημα της DHL και τους ενημέρωσα.

Επεξ/σία από kappadokas
Δημοσ.

Για το τέλος...

Dear Kappadokas,
Thank you for your feedback.
Please kindly refuse this order when it arrives to you.
We are arranging the PayPal refund of USD254.94 now.Please allow up to 48 hours for the transaction to appear on your Paypal account.
You can view the status of your refund from your Account History. 
> Log in to your PayPal account.
> Click History

If you do not have a Paypal account, please allow up to 7-14 business days.
Thank you for your patience and understanding.

Best Regards
Rucy

Gearbest Customer Service

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση

Δημοσ.

Νομίζω καλά το χειρίστηκαν και γρήγορα. Κρίμα για την παραγγελία σου σαφώς, αλλά τουλάχιστον τέλος καλό, όλα καλά.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια....θα ηθελα τα φωτα σας....εχω κανει μια παραγγελια...(που να μην την εκανα) στο Gearbest....(πρωτη και τελευταια) και το τρακινκγ που μου δωσανε εχει 18 μερες και το μονο που βγαζει ειναι αυτο....09-11-2018 18:23 - The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically....ολο μπουρδες...η βλακεια ειναι οτι δεν ειχα βαλει ασφαλεια (εξτρα λεφτα δλδ για την προστασια του πακετου το οποιο ειναι κινητο...και το εστειλε με priority line...αλλα δεν βλεπω παιδια φως και φοβαμαι οτι θα χασω τα λεφτα μου και δεν θα το παρω κιολας....😠😡.....εσεις τι γνωμη εχετε? Με dhl το στειλε....Σας ευχαριστω

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Mcl είπε

Γεια σας παιδια....θα ηθελα τα φωτα σας....εχω κανει μια παραγγελια...(που να μην την εκανα) στο Gearbest....(πρωτη και τελευταια) και το τρακινκγ που μου δωσανε εχει 18 μερες και το μονο που βγαζει ειναι αυτο....09-11-2018 18:23 - The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically....ολο μπουρδες...η βλακεια ειναι οτι δεν ειχα βαλει ασφαλεια (εξτρα λεφτα δλδ για την προστασια του πακετου το οποιο ειναι κινητο...και το εστειλε με priority line...αλλα δεν βλεπω παιδια φως και φοβαμαι οτι θα χασω τα λεφτα μου και δεν θα το παρω κιολας....😠😡.....εσεις τι γνωμη εχετε? Με dhl το στειλε....Σας ευχαριστω

Αν έχεις πληρώσει με paypal, μια χαρά θα πάρεις πισω τα χρήματα σου στην περιπτωση που δεν ερθει (αλλα θα κάνεις υπομονη - βλ παρακάτω)

Αν πάλι εχεις πληρώσει με πιστωτική, πάλι θα πάρεις πισω τα λεφτά σου, αλλά θα πρεπει να τρέξεις το θεμα μεσω της τραπεζας σου και να κάνεις υπομονη.

Αν το δέμα δεν έχει φυγει (που θα φαινονταν απο το track) τοτε εβαλες preorder δηλαδή ετεροχρονισμένη αποστολή ή το gearbest έκανε πάλι τα δικά του με fake διαθεσιμότητες (εχω εχω εχω αποστολή εντός 24 ωρων βαζεις παραγγελία ουπς μου τελειωσαν περιμενω παραλαβή, κλπ). Στις 29 άνοιξε ένα ticket και περιέγραψε το προβλημα και ζητησε εξηγήσεις για τη χρονοκαθυστερηση. Αρχικά θα σου πουν για την ασφάλεια (και γράψε τους) και μετά θα σου πουνε υπομονη μια εβδομάδα (γιατί φταιει ο καιρός, το ηλιακο συμπαν και οτι ειναι ακομα εντος χρονου παραδοσης, κλπ). Στις 3-4 ημέρες θα συνεχισεις το ιδιο ticket για το αν εχουν εξελίξεις και μαλλον θα σου πουν τα ιδια. Επειδη απαντάνε (επιτηδες) κουκουρουκου και καθυστερουν, ολο αυτο το διάστημα θα πάρει κάπου στην εβδομάδα. Στις 9/12 και εφοσον δεν εχεις δει αλλαγη,  θα πας στο paypal (αν εχεις πληρώσει με αυτη τη μεθοδο) και θα ανοιξεις dispute εκει θα γράψεις οτι εβαλες παραγγελία τοτε, μεχρι τωρα δεν φαινεται αποστολή (βαζεις κανονικα τα trackings) και οτι επικονωνησες με το gearworst TOTE και ΤΟΤΕ αλλά δεν εγινε αποστολή ουτε σου ειπαν ημερομηνια αποστολής. Μετά απο 3-4 ημερες αν δεν απαντησει το gearworst (ή απαντησει με τις ιδιες γενικολογίες) απλά θα κάνεις escalate το dispute. Είναι πολύ πιθανο με το dispute να εμφανιστει το gearworst πιο φιλικο ειναι ΕΚΤΟΣ paypal να σου προτεινει να κλεισεις το dispute και να σου κάνουν refund. ΟΧΙ δεν το κλεινεις! To refund να γινει μεσω paypal. 

Κάτι ακομα. Το συγκεκριμένο θέμα, ειναι outdated. Υπάρχουν δυο αλλα θεματα που ειναι πολύ πιο ενεργα και σε αναλογες περιπτώσεις εκει θα βρισκεις περισσοτερες και πιο φρεσκιες πληροφορίες

https://www.insomnia.gr/forums/topic/680815-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-part-2

https://www.insomnia.gr/forums/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/?page=505

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...