GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Πήγα σήμερα και πήρα τα Adidas Cosmic 2 DB1755 και είναι 5 κλάσεις ανώτερα από τα downshifter 8 της nike. Πολύ πιο μαλακά και πολύ πιο δεμένα στο πόδι μου. Δοκίμασα και τα ultra boost, απλά φοβερά αλλά way off my budget. 2
Gary_Kokkin Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσοχή στις απομιμήσεις και β' διαλογής προιόντα. Σε κατάστημα σε εκπτωτικό mall ,έγραφε πάνω το παπούτσι ελάχιστες πληροφορίες. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Gary_Kokkin 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Gary_Kokkin είπε Προσοχή στις απομιμήσεις και β' διαλογής προιόντα. Σε κατάστημα σε εκπτωτικό mall ,έγραφε το παπούτσι ελάχιστες πάνω πληροφορίες. Αυθεντικότατα απο μεγάλη αλυσίδα.
margaritagr Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Λοιπόν τα nimbus έχουν εξαιρετικό πάτημα, ειναι πολυ άνετα , τα αγαπώ. μακραν όλων την καλύτερη σχέση ομως εφαρμογής - άνεσης, την έχουν τα ultraboost. Έχω τα uncaged και πήρα τωρα ενα ζευγάρι άσπρα , τα κανονικά. Απλά έπος.
sintalkas Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ts πόσο τα πήρες εγώ νομίζω τα πήρα 20% κάτω λόγω απόσυρσης των παλιών απο intersport αλλά δεν τα φόρεσα πολύ ,μου φάνηκαν ανομοιόμορφα και σκληρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα