giannisag17 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο VPN το οποίο να είναι μηνιαίο?
Alphaleader Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, giannisag17 είπε Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο VPN το οποίο να είναι μηνιαίο? Ολα εχουν μηνιαια συνδρομη. Αλλα για ποιο λογο να την θες?
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 @tarantules Αυτό που προτεινες, πέρα οτι το link εχει referal code, η τιμή "βγαίνει" με προαγορά πακέτου 3 ετων. @giannisag17 Στο μηνιαίο δε σε συμφέρει καθόλου. Καλύτερα να βλέπεις πακέτα 3μηνου ή 6αμήνου. Απο εκει και πέρα μπορεις το ποιο vpn σου κάνει, εξαρτάται απο τη χρηση που θα κάνεις. Ολα σχεδόν τα σοβαρά εχουν trial λογαριασμους ή free λογαριασμους με limitations που μπορεις να δεις αν σε καλυπτουν Προσωπικά εχω σε πρακτική εκτίμηση το windscribe Τέλος διαβασε τα παρακατω νηματα απο αρχη μεχρι τελος https://www.insomnia.gr/forums/topic/666030-software-vpn-windscribe-vpn/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/668633-δωρεάν-vpn-για-ένα-χρόνο/
tarantules Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε @tarantules Αυτό που προτεινες, πέρα οτι το link εχει referal code, η τιμή "βγαίνει" με προαγορά πακέτου 3 ετων. Ναι το αναφέρω άλλωστε οτι το βρήκα από διαφήμιση.Και το οτι αφορά συνδρομη 3 ετών επίσης το αναφέρω.
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, tarantules είπε Ναι το αναφέρω άλλωστε οτι το βρήκα από διαφήμιση.Και το οτι αφορά συνδρομη 3 ετών επίσης το αναφέρω. Ναι ρε tarantules αλλα ο άνθρωπος ζητησε να πληρώνει με το μήνα, οχι ντου κου 100 ευρω, συν οτι ξέρεις τους κανονες οτι απαγορευονται τα referals, οποτε βάζε links χωρις τα referals. Αμα δεν ήθελε per month και εγω θα του προτεινα windscribe lifetime (οχι μονο 3 χρονια) με 69 δολλαρια.
bele Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μια πολύ καλη πρόταση είναι το nordvpn, με πολλους σερβερς ακόμα και στην Ελλάδα αν σε ενδιαφέρει η ελληνική ip. Χωρίς logs και με μεγαλο uptime..τσεκαρε το
duende Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Απο οσα εχω δοκιμασει, τα καλυτερα πιστευω ειναι τα παρακατω -Express VPN. ειναι ακριβουτσικο αλλα δε με εχει προδωσει ποτε. Για οσους ταξιδευουν στη Κινα, ειναι απο τα ελαχιστα που ακομα λειτουργουν εκει. -Windscribe. δουλευει γενικα καλα οπουδηποτε εκτος Κινας και αξιζει αν το βρεις σε προσφορα. -Nord VPN. Ισως το καλυτερο με δευτερο το Express VPN, το οποιο ομως οταν το δοκιμασα, στο insomnia μου εβγαζε οτι ειναι banned η IP. Σε ολα τα αλλα σαιτ δουλευε οκ. Αν δεν ειχε αυτο το θεμα θα το προτιμουσα -Tunnelbear. Το εχω σαν καβατζα τη δωρεαν εκδοση (500mb/μηνα), αλλα αν πετυχεις καποια ετησια προσφορα αξιζει. Δουλευει γενικα καλα, σαν το Windscribe, αλλα Κινα 9/10 δε συνδεεται.
vsagonas Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) NordVPN χρησιμοποιώ εδώ και καιρό είναι άψογο και πάμφθηνο! Είναι το καλύτερο απο όλα για αυτά τα λεφτά και με το καλύτερο App. To ExpressVPN, IPVanish, Tunnelbear και μερικά ακόμη, έχουν αρκετά θέματα, κάποια δεν αφήνουν Netflix, άλλα Torrents, και το macOS Handoff που δε μου επέτρεπε να δέχομαι κλήσεις iPhone στο mac μου (ξενέρωμα) δε δούλευε σε κανένα. Τώρα απο NordVPN είμαι και insomnia, όλα μια χαρά. Οι ελληνικοί servers του είναι λίγο αργοί αλλα αν μπείς Italy/UK εισαι full speed. Μπορείς να το δοκιμάσεις εντελώς δωρεαν χωρίς δέσμευση για 3 μέρες, στο http://free.nordvpn.com/ Μπορείς να βάλεις τον κωδικό που μου δώσανε για προσφορά για ένα χρόνο, GETNORDVPN (οταν διαλεξεις τρόπο πληρωμής λεει Got Coupon?) και θα σου εμφανίσει 1 χρόνο με 38ευρώ! δηλαδη 3 ευρώ το μήνα. Επίσης μπορείς να φτιάχνεις νέο email κάθε 3 μέρες και να είσαι δωρεάν για πάντα Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από vsagonas 1
fommof Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σχεδόν όλα τα γνωστά έχουν μηνιαία συνδρομή αλλά βγαίνει πολυ ακριβά. Σήμερα αγόρασα 3ετή συνδρομή NordVPN και μου βήκε 83.93 ευρώ ($99 είναι η προσφορά, υπάρχει ακόμα πριν απο λιγο μπηκα). Αυτό βγαίνει 2.4 ευρώ τον μήνα και μπορούν να το χρησιμοποιούν 6 συσκευές ταυτοχρονα. Σε Android και iOS που το εστησα φαίνεται μια χαρά, έχω ένα αστείο θεματάκι με τα Win 10 και ένα με macOS Sierra αλλα εχω επικοινωνήσει ήδη με το support κάποια ρυθμιση ειναι λογικά. Ναι, δεν ειναι συνδρομη αλλά ειλικρινά με 2.4 ευρώ τον μήνα δεν παιζει να υπάρχει τίποτα (ουτε με τα διπλά). Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από fommof
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα