Προς το περιεχόμενο

Another new mobile thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά απο 3 χρόνια που είχα το XIAOMI Redmi 2 είπα να αλλάξω και εγώ. Παρακάτω περιγράφω τις απαιτήσεις μου. Αν έχετε κάτι να προτείνετε..... 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200€ άντε βαριά βαριά 250€
2) Την χρήση του κινητού:  BASIC -  κλήσεις, viber, λίγο internet (δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδι και ούτε τρελαίνομαι να παίξω)
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ~5-5.5
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):  μπα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Αυτό μου που έλειψε είναι καλές φωτογραφίες, οπότε ναι θέλω καλή κάμερα
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; καλό είναι να έχει αλλά δεν καίγομαι 
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν έχω γνώμη!! 
8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Δεν έχω θέμα
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;   android και όσο ποιο pure τόσο το καλυτερο + αν μπορεί να πάρει και oreo θα ήταν καλό!
10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; όχι και κτήνος αλλά υποφερτή 
11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  Από όλο τον κόσμο αρκεί να έχει service στην Ελλάδα
12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); μπα
13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Μετά από κάποιες προτάσεις μου είδα σε άλλα thread έχω βάλει στην  λίστα μου

1. Motorola Moto G5s Plus
  2. HUAWEI P10 LITE 3GB
  3. Huawei Honor 6X DUAL
  4. Huawei P Smart Dual (3GB/32GB)

Φχαρστώ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά που παραθέτεις το πρώτο είναι στο stock android και θα πάρει και Oreo

https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html

Και αν δεν βιάζεσαι περίμενε και το Nokia 7

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σε αυτά που παραθέτεις το πρώτο είναι στο stock android και θα πάρει και Oreo

https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html

Και αν δεν βιάζεσαι περίμενε και το Nokia 7

το συγκεκριμένο είδα ότι το προτείνεις σε αρκετά threads! 

Έχεις εμπειρία από την κάμερα του? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drikoudis είπε

το συγκεκριμένο είδα ότι το προτείνεις σε αρκετά threads! 

Έχεις εμπειρία από την κάμερα του? 

Κοίτα με βάση αυτά που έχεις επιλέξει βαδίζω.

Το κάθε κινητό έχει και κάτι....

Π.χ το Honor 6X έχει την καλύτερη κάμερα από όλα.

Το Huawei P Smart έχει την καλύτερη ανάλυση οθόνης

το moto έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάνει καλύτερη διεργασία στην μπαταρία σύν το stock android που έχει.

Το P10 lite με σχέση τα άλλα τρία είναι το πιο αδύναμο

Οπότε σαν σύνολο για μένα είναι το moto που θα πάρει και Oreo τα άλλα(εκτός του Smart που έρχεται με Oreo)δεν θα πάρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι το moto μου  αρέσει + όλα αυτά που αναφέρεις (pure, oreo). Αύριο θα το τσεκάρω και από κοντά!! 

φχαρστώ!

Επεξ/σία από drikoudis
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αφού τελικά το αγόρασα για εμένα, έμεινα τόσο ευχαριστημένος που το αγόρασα και για συγγενικό μου πρόσωπο!!!

Έλα που σήμερα κατάφερα να το χάσω!!!! 

Οπότε επαναφέρω το θέμα και ζητάω την σχετική βοήθεια.

Έχετε κάτι να προτείνεται στα 200€???

Όπως γράφω και παραπάνω αυτό που βάζω σαν προτεραιότητα είναι να έχει καλή κάμερα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, drikoudis είπε

Αφού τελικά το αγόρασα για εμένα, έμεινα τόσο ευχαριστημένος που το αγόρασα και για συγγενικό μου πρόσωπο!!!

Έλα που σήμερα κατάφερα να το χάσω!!!! 

Οπότε επαναφέρω το θέμα και ζητάω την σχετική βοήθεια.

Έχετε κάτι να προτείνεται στα 200€???

Όπως γράφω και παραπάνω αυτό που βάζω σαν προτεραιότητα είναι να έχει καλή κάμερα

Κρίμα 😪

Με τα σημερινά δεδομένα το Mi A2

Δημοσ.

Και φυσικα μην ξεχναμε και το Meizu Pro 6 Plus με OIS & amoled. Στα 180€ απο Bangood.

Εαν θελεις να παραμεινεις στα Moto, παιζει το Moto Z2 Play απο Bangood στα 190-200€. Καμερα με αισθητηρα ΙΜΧ362 (οπως τα Pixel 2 χωρις OIS) και snap820 επεξεργαστη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας όλους! Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, τελικά αγόρασα το Xiaomi Mi A2 γιατί έχω ένα κόλλημα με το "pure" android (αν και δεν ξέρω πόσο Pure είναι)

1. Σαν design είναι πολύ ωραίο αλλά η ποιότητα όχι και τόσο καλή. Δυστυχώς κάνει έναν παράξενο ήχο όταν το χτυπάς "ελαφρά" γύρω από την πίσω κάμερα. Το έχουν και άλλοι χρήστες εδώ
  2. Όσο έβαζα εφαρμογές και το σκάλιζα είναι ταχύτατο, βεβαία θα το δω με τον καιρό πόσο καλά ανταποκρίνεται
  3. Για την μπαταρία δεν μπορώ ακόμα να πω γιατί απ' ότι έχω παρατηρήσει θέλει μερικές φορτίσεις ώστε να πιάσει το Max της απόδοσης
  4. Έκανα upgrade σε  android 8.1. Μέχρι στιγμής δεν παίζει καλά το feature για την  φωτεινότης της οθόνης ανάλογα με πόσο φως έχει ο χώρος και το πρωί ενώ ήταν ανοιχτό μου ζήτησε να βάλω ξανά το pin της SIM. Περίεργα τα πράγματα!!
  5. Γενικά θεωρώ το Moto G5s plus που είχα πριν και γ@μW τα κινητά με φοβερη ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του αλλά και με αυτό πιστεύω θα τα πάμε καλά!!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας όλους! Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, τελικά αγόρασα το Xiaomi Mi A2 γιατί έχω ένα κόλλημα με το "pure" android (αν και δεν ξέρω πόσο Pure είναι)

1. Σαν design είναι πολύ ωραίο αλλά η ποιότητα όχι και τόσο καλή. Δυστυχώς κάνει έναν παράξενο ήχο όταν το χτυπάς "ελαφρά" γύρω από την πίσω κάμερα. Το έχουν και άλλοι χρήστες εδώ
  2. Όσο έβαζα εφαρμογές και το σκάλιζα είναι ταχύτατο, βεβαία θα το δω με τον καιρό πόσο καλά ανταποκρίνεται
  3. Για την μπαταρία δεν μπορώ ακόμα να πω γιατί απ' ότι έχω παρατηρήσει θέλει μερικές φορτίσεις ώστε να πιάσει το Max της απόδοσης
  4. Έκανα upgrade σε  android 8.1. Μέχρι στιγμής δεν παίζει καλά το feature για την  φωτεινότης της οθόνης ανάλογα με πόσο φως έχει ο χώρος και το πρωί ενώ ήταν ανοιχτό μου ζήτησε να βάλω ξανά το pin της SIM. Περίεργα τα πράγματα!!
  5. Το κουμπί για το δάχτυλο που είναι στην πίσω πλευρά δεν βολεύει αρκετά γιατί αν έχεις το κινητό πάνω σε μια επιφάνεια θα πρέπει να το σηκώσεις, αν αλλάξεις την κλήση το χεριού ώστε να πετύχεις το σημείο και μετά να ξεκλειδώσει. Βρίσκω πιο βολικό να είναι μπροστά ο αισθητήριας. Αλλα αυτά είναι γούστα
  6. Γενικά θεωρώ το Moto G5s plus που είχα πριν και γ@μW τα κινητά με φοβερη ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του αλλά και με αυτό πιστεύω θα τα πάμε καλά!!

Επεξ/σία από drikoudis
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/9/2018 στις 2:29 ΜΜ, drikoudis είπε

5. Το κουμπί για το δάχτυλο που είναι στην πίσω πλευρά δεν βολεύει αρκετά γιατί αν έχεις το κινητό πάνω σε μια επιφάνεια θα πρέπει να το σηκώσεις, αν αλλάξεις την κλήση το χεριού ώστε να πετύχεις το σημείο και μετά να ξεκλειδώσει. Βρίσκω πιο βολικό να είναι μπροστά ο αισθητήριας. Αλλα αυτά είναι γούστα
  6. Γενικά θεωρώ το Moto G5s plus που είχα πριν και γ@μW τα κινητά με φοβερη ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του αλλά και με αυτό πιστεύω θα τα πάμε καλά!!

Επίσης να προσθέσω 2 πραγματάκια μου δεν με εντυπωσίασαν

1. Το ακουστικό μπουκώνει όταν είναι περίπου στην μέση της έντασης
  2. ο proximity sensor είναι αρκετά προβληματικός με αποτέλεσμα όταν μιλάω σε κάποια κλήση ανοίγει το μεγάφωνο, ανάβει ο φακός, ενεργοποιείται το Bluetooth ή ότι άλλο ακουμπήσει το αυτί μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...