MojoZo Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω τα εξης πραγματα για το συγκεκριμενο κινητο λοιπον εκανα αναβαθμηση σε oreo θα επρεπε να κανω επαναφορα ρυθμισεων? αν ναι? πως το κανω γιατι δεν το βρισκω ειμαι νεος κατοχος και δεν ξερω....δευτερον ειδα ενα βιντεακι στο youtube για καλυτερα αποτελεσματα καμερας....το εχει κανει κανεις? γιατι εγω ειχα ενα μικρο θεματακι δεν κανω ισως κατι σωστα οποιος το εχει κανει να μου το πει γτ θελω να ρωτησω κτ και τι αποτελεσματα ειχε σας ευχαριστω πολυ Και εχω ακομα ενα αλλο θεμα στο κινητο οταν εχω τα ακουστικα αμα δεν παιζει μουσικη στα ακουστικα ακουγεται ενας ηχος τι μπορει να φταιει?
logistoulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 εγώ έχω βάλει gcam στο α1 και όντως το μεταμορφώνει είναι πολύ καλύτερα τα αποτελέσματα από τη στοκ factory reset στο oreo δεν χρειάζεται να κάνεις αν δεν έχεις δει κάτι παράξενο
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε εγώ έχω βάλει gcam στο α1 και όντως το μεταμορφώνει είναι πολύ καλύτερα τα αποτελέσματα από τη στοκ factory reset στο oreo δεν χρειάζεται να κάνεις αν δεν έχεις δει κάτι παράξενο Αν έχεις βάλει την Google camera άρα το έχεις ξεκλειδώσει.... Και γιατί να μην κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Αυτό πάντα το κάνουμε αν υπάρχει μεγάλη αναβάθμιση. 2 ώρες πριν, MojoZo είπε καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω τα εξης πραγματα για το συγκεκριμενο κινητο λοιπον εκανα αναβαθμηση σε oreo θα επρεπε να κανω επαναφορα ρυθμισεων? αν ναι? πως το κανω γιατι δεν το βρισκω ειμαι νεος κατοχος και δεν ξερω....δευτερον ειδα ενα βιντεακι στο youtube για καλυτερα αποτελεσματα καμερας....το εχει κανει κανεις? γιατι εγω ειχα ενα μικρο θεματακι δεν κανω ισως κατι σωστα οποιος το εχει κανει να μου το πει γτ θελω να ρωτησω κτ και τι αποτελεσματα ειχε σας ευχαριστω πολυ Και εχω ακομα ενα αλλο θεμα στο κινητο οταν εχω τα ακουστικα αμα δεν παιζει μουσικη στα ακουστικα ακουγεται ενας ηχος τι μπορει να φταιει? Με την εφαρμογή Open camera,δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις εκτός και αν το ξεκλειδωσεις(αυτό σημαίνει παπαλα η εγγύηση)και βάλεις την Google που αναφέρθηκε. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα κάνεις. Πας ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - Αντ.ασφ και επαν/φορα - Επ/φορα εργοστ/κων δεδ.
chios Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Από ποτέ τα xiaomi όταν τα ξεκλειδώσεις χάνουν την εγγύηση;; δεν ισχύει αυτό, απλά όταν χρειαστεί σέρβις το κλειδώνεται.
logistoulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Αν έχεις βάλει την Google camera άρα το έχεις ξεκλειδώσει.... Και γιατί να μην κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Αυτό πάντα το κάνουμε αν υπάρχει μεγάλη αναβάθμιση. Με την εφαρμογή Open camera,δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις εκτός και αν το ξεκλειδωσεις(αυτό σημαίνει παπαλα η εγγύηση)και βάλεις την Google που αναφέρθηκε. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα κάνεις. Πας ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - Αντ.ασφ και επαν/φορα - Επ/φορα εργοστ/κων δεδ. υπάρχει μέθοδος χωρίς root ρίξε μια ματιά στο thread του myphone κοίτα αν εσύ κάνεις επαναφορά μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά κάνε, εγώ προσωπικά επαναφορές κάνω όταν έχω σοβαρά προβλήματα, δεν έχω χρόνο και διάθεση να κάνω επαναφορές και format έτσι μπας και.. στο pc μου σκέψου έχω 10αρια που έχουν γίνει upgrade από 7αρια και μέχρι να γίνει της πουτανάρας format δεν παίζει να κάνω. προς το παρόν όλα πάνε καλά, αν δεν πήγαιναν οκ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από logistoulis
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε Από ποτέ τα xiaomi όταν τα ξεκλειδώσεις χάνουν την εγγύηση;; δεν ισχύει αυτό, απλά όταν χρειαστεί σέρβις το κλειδώνεται. Όταν το ξεκλειδώνεις δεν δίνεις τα στοιχεία σου στην xiaomi για να σου δώσουνε τον κωδικό που σου έρχεται με sms? Είναι όπως και στα Huawei. Μην λες λοιπόν ότι δεν την χάνεις...
saruman123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Δεν θέλει root λέμε.. Μπορεις να δώσεις οδηγό για χωρίς root. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από saruman123
MojoZo Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Το βιντεο που εχω δωσει ειναι χωρις ροοτ νομιζω η οχι? Τεσπα παιδια εχω το oreo δεν βρισκω πως να κανω επαναφορα ειναι στα αγγλικα που το βρισκω????ευχαριστωω
ziaba Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, MojoZo είπε Το βιντεο που εχω δωσει ειναι χωρις ροοτ νομιζω η οχι? Τεσπα παιδια εχω το oreo δεν βρισκω πως να κανω επαναφορα ειναι στα αγγλικα που το βρισκω????ευχαριστωω Settings -> backup & reset -> factory data reset -> reset phone Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από ziaba
MojoZo Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Τελικα παιδιά χανεις την εγγύηση ή όχι άμα περάσεις την google camera χωρίς root? ευχαριστώ
ziaba Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, MojoZo είπε Τελικα παιδιά χανεις την εγγύηση ή όχι άμα περάσεις την google camera χωρίς root? ευχαριστώ δεν χάνεις τπτ
saruman123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, MojoZo είπε Τελικα παιδιά χανεις την εγγύηση ή όχι άμα περάσεις την google camera χωρίς root? ευχαριστώ Χωρίς root δεν χάνεις τίποτα.
MojoZo Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ok Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από MojoZo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα