ziaba Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Στις 1/4/2018 στις 3:01 ΜΜ, Yperaspisths είπε Θα το κρατήσω μεχρι να τα φτύσει πιο πιθανών να τα φτύσεις εσύ πάρα αυτό... έχουμε getz 15ετιας με 500Κ χλμ πόλης (παίζει να άλλαξε και 30 οδηγούς) ασυντήρητο ούτε λάδια δεν του αλλάζουμε μόνο συμπληρώνουμε και δε λέει να πεθάνει ο σκύλαρος 2
Yperaspisths Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, ziaba είπε πιο πιθανών να τα φτύσεις εσύ πάρα αυτό... έχουμε getz 15ετιας με 500Κ χλμ πόλης (παίζει να άλλαξε και 30 οδηγούς) ασυντήρητο ούτε λάδια δεν του αλλάζουμε μόνο συμπληρώνουμε και δε λέει να πεθάνει ο σκύλαρος Αμάν το τερματισες εσύ... Το δικό μου 250.000 έχει και δεν του έχω αλλάξει ούτε δίσκο. Λάδια και φίλτρο όμως αλλάζω κάθε 10.000 χμ όπως και ιμάντα κάθε 70.000 χμ.
ziaba Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Yperaspisths είπε Αμάν το τερματισες εσύ... Το δικό μου 250.000 έχει και δεν του έχω αλλάξει ούτε δίσκο. Λάδια και φίλτρο όμως αλλάζω κάθε 10.000 χμ όπως και ιμάντα κάθε 70.000 χμ. ιμάντα παίζει να μην έχει αλλάξει ποτέ πριν κάτι χρονιά έκανε θόρυβο ο ιμάντας άλλα υστέρα έστρωσε μόνο του
Yperaspisths Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, ziaba είπε ιμάντα παίζει να μην έχει αλλάξει ποτέ πριν κάτι χρονιά έκανε θόρυβο ο ιμάντας άλλα υστέρα έστρωσε μόνο του Χαχα. Ρε συ το κακόμοιρο αν είχε φωνή θα ούρλιαζε. Απορώ πάντως πως αντέχει χωρίς ιμάντα για τόσα χμ.
lary7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αφου θες βελτιωση και εντοπισες το προβλημα πανε βαλε τα B6, σιγουρα το αμαξι θα δεσει αν και θα χασει λιγο σε ανεση. Οπως και να το κανουμε δεν κανουν ιδια δουλεια αμορτισερ των 200€ με των 400€. Τα αμορτισερ ειναι ατιμο πραγμα, επειδη υποβαθμιζονται σταδιακα δεν καταλαβαινεις το προβλημα, μεχρι που βαζεις καινουργια και εχεις αλλο αμαξι. Τα σκεφτομουνα και εγω τα B6 αλλα τελικα προτιμησα Sachs μαυρα για να μην χασω σε ανεση. Παντον απο τους περισσοτερους που βαζουν Β6 ακουω καλα λογια.
ziaba Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Yperaspisths είπε Χαχα. Ρε συ το κακόμοιρο αν είχε φωνή θα ούρλιαζε. Απορώ πάντως πως αντέχει χωρίς ιμάντα για τόσα χμ. τελευταία φορά θυμάμαι έκανε πολύ θόρυβο το μοτέρ του (ζητούσε λαδάκι) και του συμπλήρωσα (αυτό ήταν το σέρβις του) απ αυτά που βάζουμε σε ντίζελ φορτηγά πλέον πετάει ... το ψυγείο αν ανοίξεις την τάπα παίζει να πεταχτεί κάνα βατράχι από μέσα .... και γω αυτή την απόρροιά πως αντέχει το καημένο για αμορτισέρ +1 βάλε τα εργοστασιακά kyb νομίζω φοράει, να ναι άνετο δεν υπάρχει λόγος για σκληρή ανάρτησή στο getz Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από ziaba
kostaskalamatas Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 το ιδιο ειχα και εγω. σχετικα δυνατο, αρκετα ροπατο για τα κυβικα του,ωραια κλιμακωση κιβωτιου-λιγο την οπισθεν γρατζουνουσε μερικες φορες- καλη ποιοτητα εσωτερικου. μου πηγε 850, γιατι με την αγορα εγινε λυση τους και μετα αρμολογηση με βαλβιδες,βελονες και ιξωδη ωστε να ειναι συμβατο με τα σκληροτερα ελατηρια και το χαρακτηρα του αυτοκινητου. με γνωμονα την ανεση και ασφαλεια και οχι τις επιδοσεις. αν και μετα τη μετατροπη,διορθωθηκε αρκετα....ποτέ δεν αποκτησε την ανεση και το "πατημα" που θα ηθελα. δεν εφτασε ποτε στο ιδιο επιπεδο με τα κορσα και ειδικα τα πολο. το αυτοκινητο το εχω πουλησει εδω και πολλα χρονια.
stamatisj1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Βάλε μεγαλύτερες ζάντες (15''-16'') σιδερένιες εαν δεν έχεις πολλά χρήματα και ένα σετ ελατηρια χαμηλώματος και θα μεταμορφωθεί οδηγικά. Θα σου κόψει λίγο σε επιτάχυνση και ίσως τελική αλλά θα βελτιωθεί πολύ η συμπεριφορά του.
christopher0016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 1/4/2018 στις 9:51 ΜΜ, zio10 είπε Τι παθαίνουν τα αμορτισέρ στις 30 χιλιάδες;! 120 κοντεύω και δεν έχω αλλάξει. τιποτα δεν παθαινουν σιγα..! την τελευταια φορα που αλλαξα ειχαν αντεξει 175 χιλιαδες χιλιομετρα. 1
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε τιποτα δεν παθαινουν σιγα..! την τελευταια φορα που αλλαξα ειχαν αντεξει 175 χιλιαδες χιλιομετρα. Γι'αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση το 30000! Πως γίνεται να θέλουν αλλαγή τόσο σύντομα;
Yperaspisths Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Γι'αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση το 30000! Πως γίνεται να θέλουν αλλαγή τόσο σύντομα; Το χρησιμοποιώ και όταν πάω στο χωριό και το φορτώνω με τενεκέδες λάδι,ξύλα κ.τ.λ. Το αμάξι αυτό πραγματικά είναι σκυλί. 1
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Yperaspisths είπε Το χρησιμοποιώ και όταν πάω στο χωριό και το φορτώνω με τενεκέδες λάδι,ξύλα κ.τ.λ. Το αμάξι αυτό πραγματικά είναι σκυλί. Α οκ, από το φόρτωμα θα είναι τότε!
christopher0016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Yperaspisths είπε Το χρησιμοποιώ και όταν πάω στο χωριό και το φορτώνω με τενεκέδες λάδι,ξύλα κ.τ.λ. Το αμάξι αυτό πραγματικά είναι σκυλί. τα εχεις μετρησει με αμορτισομετρο δηλαδη και χρηζουν αλλαγης?
Yperaspisths Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, christopher0016 είπε τα εχεις μετρησει με αμορτισομετρο δηλαδη και χρηζουν αλλαγης? Ναι. Τα πίσω μου είπε μάλιστα ότι είναι σαν κολλημένα. Για αυτό λέω για bilstein που απ' ότι διαβάζω αντέχουν στην σκληρή χρήση. Στον Διόνυσοπούλο το είχα πάει για ευθυγράμμιση και μου τσεκαρε και τα αμορτισερ
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, ziaba είπε πιο πιθανών να τα φτύσεις εσύ πάρα αυτό... έχουμε getz 15ετιας με 500Κ χλμ πόλης (παίζει να άλλαξε και 30 οδηγούς) ασυντήρητο ούτε λάδια δεν του αλλάζουμε μόνο συμπληρώνουμε και δε λέει να πεθάνει ο σκύλαρος Γιατί το κάνετε αυτό; Τεστ για το πόσο θα αντέξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα