Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

θα ξεθάψω το θέμα ! έχω ένα Fiesta ΜΚ6 2002 μοντέλο 1600cc και ψάχνω να αναβαθμίσω το αμάξι όσον αφορά τα αμορτισέρ. Σε αυτό το σημείο να πω ότι περιμένω ελατήρια από Fiesta S μαμά που είναι 1 πόντο πιο χαμηλά απο τα δικά μου. Δε θέλω να κάνω αγώνες απλά θέλω να κερδίσω σε οδηγική συμπεριφορά αλλά και άνεση ! Δεν θέλω να κοπανιέμαι μέσα βάζω τυ γυναίκα μου και 2 παιδιά. έχω ακούσει τα καλύτερα για τα Bilstein B6 Sport αλλά κάνουν και 550 ευρώ ... σε αυτά τα λεφτά είναι ότι καλύτερο η υπάρχουν εναλλακτικές καλύτερες για αυτό που θέλω να επιτύχω ?

Δημοσ.

ναι φίλε μου έχεις δίκιο ΑΛΛΑ εγώ δεν ρώτησα κάτι τέτοιο , έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη ανάρτηση με το ελατήριο και έχεις άποψη ή έτσι είπες να μπεις να γράψεις κάτι να υπάρχει..

Δημοσ.

Είχα τα bilstein B6 με Eibach 30mm ελατήρια, αλλά σε CLK,πολλά χρόνια, σχεδόν 10αετια.Είναι σκληρη ανάρτηση, άνεση για μένα έχει,για αλλους είναι κούτσουρο.Δεν έχει φυσικά καμμία σχέση με την μαμά ανάρτηση στο θέμα άνεσης,χάνει εκεί,αλλά κερδίζει απειροελάχιστα σε σταθερότητα.

Τώρα έχω τα Β8,το ίδιο μου φαίνονται.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dimtsef είπε

ναι φίλε μου έχεις δίκιο ΑΛΛΑ εγώ δεν ρώτησα κάτι τέτοιο , έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη ανάρτηση με το ελατήριο και έχεις άποψη ή έτσι είπες να μπεις να γράψεις κάτι να υπάρχει..

Δεν τα έχω βάλει γιατι θέλω άνεση.

Στο αρχικό σου ποστ γράφεις οτι θέλεις άνεση και σου απαντώ πάνω σε αυτο , άποψή μου επίσης είναι οτι βιάστηκες να παραγγείλεις ελατήρια που χαμηλώνουν ακόμα και εναν πόντο,πρώτα αποφασίζεις τι αμορτισέρ θέλεις να βάλεις και μετά παίρνεις ελατήρια.  Δεν συνεργάζονται ολα τα αμορτισέρ με ελατήρια χαμηλώματος. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jmmys είπε

Είχα τα bilstein B6 με Eibach 30mm ελατήρια, αλλά σε CLK,πολλά χρόνια, σχεδόν 10αετια.Είναι σκληρη ανάρτηση, άνεση για μένα έχει,για αλλους είναι κούτσουρο.Δεν έχει φυσικά καμμία σχέση με την μαμά ανάρτηση στο θέμα άνεσης,χάνει εκεί,αλλά κερδίζει απειροελάχιστα σε σταθερότητα.

Τώρα έχω τα Β8,το ίδιο μου φαίνονται.

Τα Β6 είναι το ίδιο με τα Β8. Απλά τα δεύτερα προσφέρονται και για χαμήλωμα, ενώ τα πρώτα, όχι. 

Δημοσ.

Τα Β8 έχουν πιο κοντό έμβολο,αυτή είναι η διαφορά και γιαυτο οπως πολυ σωστα λες προσφέρονται για χαμήλωμα.

Μέχρι 20-30mm μπορούν να μπουν και τα B6.Τουλαχιστον στο Clk σιγουρα.Για παραπανω τα Β8.

Από θέμα άνεσης πάντως είναι ολόιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ τελικά κατέληξα στα Koni Street T

https://www.rellasamortiser.gr/el/ford-fiesta-v-2001-2008/2298-ford-fiesta-v-koni-street-t-2001-2008-8750-1081-8050-1103.html?cid=101

και -200 ευρώ φθηνότερα από τα B6 και πιο μαλακά για καθημερινή οδήγηση, φυσικά πολύ καλύτερα από τα εργοστασιακά της ford που τα έχω σχεδόν 14 χρόνια. θα σας γράψω εντυπώσεις από βδομάδα.

Επεξ/σία από dimtsef

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...