Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο. Θέλω να μεταφέρω το pc από Ελλάδα στην Αγγλία. 

Σκεφτόμουν να αδειάσω σκληρούς, κάρτα γραφικών και να το στείλω με μεταφορική άλλα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν. 

Οπότε έχω 2-3 επιλογές όπως το σκέφτομαι και θα ήθελα γνώμες :

-Αυτο που είπα παραπάνω.

-Να τα βγάλω όλα από το κουτί και να αγοράσω κουτί εκεί για να το στήσω πάλι. 

-Να αγοράσω λάπτοπ. 

Στις 2 πρώτες επιλογές υπάρχει και το κόστος να πάρω οθόνη εκεί γιατί δεν μεταφέρω την δικιά μου ούτε για αστείο. 

Στην τρίτη επιλογή υπάρχει το μειονέκτημα ότι όταν γυρίσω δεν θα έχω κάποια χρήση για το λάπτοπ και θα είναι ψιλοαχρηστο. 

Να σημειώσω ότι το budget για το laptop το έχω γύρω στα 600€ οπότε ψάχνω τι με συμφέρει πιο πολύ. 

Δημοσ.

Στείλε τα κομμάτια καλά πακεταρισμένα με ΕΛΤΑ και πάρε ένα κουτί από κει όπως είπες.

Έπίσης, δεν μπορείς να πάρεις τα κομμάτια μαζί σου στο αεροπλάνο;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, zio10 είπε

Στείλε τα κομμάτια καλά πακεταρισμένα με ΕΛΤΑ και πάρε ένα κουτί από κει όπως είπες.

Έπίσης, δεν μπορείς να πάρεις τα κομμάτια μαζί σου στο αεροπλάνο;

Αυτό με το αεροπλάνο το έχω σκεφτεί. Να τα τυλίξω καλά και να τα πάρω στην χειραποσκευή και όχι στην βαλίτσα. Αλλά δεν ξέρω μην μου πούνε τίποτα με τόσα πράγματα δηλαδή αν θα πρέπει να έχω μαζί μου αποδείξεις αγοράς κτλ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Αυτό με το αεροπλάνο το έχω σκεφτεί. Να τα τυλίξω καλά και να τα πάρω στην χειραποσκευή και όχι στην βαλίτσα. Αλλά δεν ξέρω μην μου πούνε τίποτα με τόσα πράγματα δηλαδή αν θα πρέπει να έχω μαζί μου αποδείξεις αγοράς κτλ.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν το λέω με 100% σιγουριά, μπορεί να ξέρει κάποιος άλλος σίγουρα.

Δημοσ.

έκανα το ίδιο

κάρτα και δίσκοι στη χειραποσκευή και το pc το έστειλα με ταχυδρομείο και στην επιστροφή με μεταφορική

τιμές στο ταχυδρομείο ήταν αρκετά στη μεταφορική σχεδόν τσάμπα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, warlock9_0 είπε

έκανα το ίδιο

κάρτα και δίσκοι στη χειραποσκευή και το pc το έστειλα με ταχυδρομείο και στην επιστροφή με μεταφορική

τιμές στο ταχυδρομείο ήταν αρκετά στη μεταφορική σχεδόν τσάμπα

Θυμάσαι το όνομα της μεταφορικής (έστω με πμ) και κόστος; Το κουτί υπολογίζω γύρω στα 8 κιλά πρέπει να είναι.

Δημοσ.

Γνωμη μου..  πουλησε το PC που εχεις και μαζι με το ποσο που εχεις για budget για αγορα laptop, αγορασε κατι καλο απο εκει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cobain_7 είπε

Γνωμη μου..  πουλησε το PC που εχεις και μαζι με το ποσο που εχεις για budget για αγορα laptop, αγορασε κατι καλο απο εκει.

Το θέμα είναι ότι θα είμαι εκεί για περίπου 3 μήνες οπότε δεν έχει νόημα να κάνω κάτι τέτοιο. Επίσης σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο μηχάνημα μαζί μου.

Δημοσ.

Για 3 μηνες το να κουβαλας το PC σου Αγγλια και μετα ξανα πισω, δεν αξιζει τον κοπο εκτος αν σου αρεσει να πεταξεις χρηματα. Παρε ενα λαπτοπ απο εδω μεταχειρα, παρτο μαζι και κανε την δουλεια σου και οταν επιστρεψεις πουλα το ξανα.

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρά μου τα έφερε από Αγγλία. Ήρθε σπίτι, τα φόρτωσε και τα έφερε στον Ασπρόπυργο στην αποθήκη σε 3-4 μέρες.

το site είναι όντως για πέταμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kaliakman είπε

Να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο. Θέλω να μεταφέρω το pc από Ελλάδα στην Αγγλία. 

Σκεφτόμουν να αδειάσω σκληρούς, κάρτα γραφικών και να το στείλω με μεταφορική άλλα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν. 

Οπότε έχω 2-3 επιλογές όπως το σκέφτομαι και θα ήθελα γνώμες :

-Αυτο που είπα παραπάνω.

-Να τα βγάλω όλα από το κουτί και να αγοράσω κουτί εκεί για να το στήσω πάλι. 

-Να αγοράσω λάπτοπ. 

Στις 2 πρώτες επιλογές υπάρχει και το κόστος να πάρω οθόνη εκεί γιατί δεν μεταφέρω την δικιά μου ούτε για αστείο. 

Στην τρίτη επιλογή υπάρχει το μειονέκτημα ότι όταν γυρίσω δεν θα έχω κάποια χρήση για το λάπτοπ και θα είναι ψιλοαχρηστο. 

Να σημειώσω ότι το budget για το laptop το έχω γύρω στα 600€ οπότε ψάχνω τι με συμφέρει πιο πολύ. 

Εαν δεν εχεις απαιτησεις παρε απο εδω λαπτοπ με 200 ευρω,κανε τη δουλεια σου και μετα πουλα το παλι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα μεταφέρει τον πύργο μέσα στη βαλίτσα. Τυλιγμένο καλά με ρούχα και στο εσωτερικό επίσης, ενώ τον μηχανικό δίσκο τον είχα στο χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...