kaliakman Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο. Θέλω να μεταφέρω το pc από Ελλάδα στην Αγγλία. Σκεφτόμουν να αδειάσω σκληρούς, κάρτα γραφικών και να το στείλω με μεταφορική άλλα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν. Οπότε έχω 2-3 επιλογές όπως το σκέφτομαι και θα ήθελα γνώμες : -Αυτο που είπα παραπάνω. -Να τα βγάλω όλα από το κουτί και να αγοράσω κουτί εκεί για να το στήσω πάλι. -Να αγοράσω λάπτοπ. Στις 2 πρώτες επιλογές υπάρχει και το κόστος να πάρω οθόνη εκεί γιατί δεν μεταφέρω την δικιά μου ούτε για αστείο. Στην τρίτη επιλογή υπάρχει το μειονέκτημα ότι όταν γυρίσω δεν θα έχω κάποια χρήση για το λάπτοπ και θα είναι ψιλοαχρηστο. Να σημειώσω ότι το budget για το laptop το έχω γύρω στα 600€ οπότε ψάχνω τι με συμφέρει πιο πολύ.
zio10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στείλε τα κομμάτια καλά πακεταρισμένα με ΕΛΤΑ και πάρε ένα κουτί από κει όπως είπες. Έπίσης, δεν μπορείς να πάρεις τα κομμάτια μαζί σου στο αεροπλάνο;
kaliakman Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, zio10 είπε Στείλε τα κομμάτια καλά πακεταρισμένα με ΕΛΤΑ και πάρε ένα κουτί από κει όπως είπες. Έπίσης, δεν μπορείς να πάρεις τα κομμάτια μαζί σου στο αεροπλάνο; Αυτό με το αεροπλάνο το έχω σκεφτεί. Να τα τυλίξω καλά και να τα πάρω στην χειραποσκευή και όχι στην βαλίτσα. Αλλά δεν ξέρω μην μου πούνε τίποτα με τόσα πράγματα δηλαδή αν θα πρέπει να έχω μαζί μου αποδείξεις αγοράς κτλ.
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, kaliakman είπε Αυτό με το αεροπλάνο το έχω σκεφτεί. Να τα τυλίξω καλά και να τα πάρω στην χειραποσκευή και όχι στην βαλίτσα. Αλλά δεν ξέρω μην μου πούνε τίποτα με τόσα πράγματα δηλαδή αν θα πρέπει να έχω μαζί μου αποδείξεις αγοράς κτλ. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν το λέω με 100% σιγουριά, μπορεί να ξέρει κάποιος άλλος σίγουρα.
warlock9_0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 έκανα το ίδιο κάρτα και δίσκοι στη χειραποσκευή και το pc το έστειλα με ταχυδρομείο και στην επιστροφή με μεταφορική τιμές στο ταχυδρομείο ήταν αρκετά στη μεταφορική σχεδόν τσάμπα
kaliakman Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, warlock9_0 είπε έκανα το ίδιο κάρτα και δίσκοι στη χειραποσκευή και το pc το έστειλα με ταχυδρομείο και στην επιστροφή με μεταφορική τιμές στο ταχυδρομείο ήταν αρκετά στη μεταφορική σχεδόν τσάμπα Θυμάσαι το όνομα της μεταφορικής (έστω με πμ) και κόστος; Το κουτί υπολογίζω γύρω στα 8 κιλά πρέπει να είναι.
kaliakman Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε 90% ήταν αυτή http://www.metafores.co.uk/ Έμεινες ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες γιατί το site δεν μου πολυγεμίζει το μάτι
gatokoritso Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο for over 15 years and we have become very good at what we do. χαχαχαχα γιατι να μην σου γεμιζει το ματι?
cobain_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Γνωμη μου.. πουλησε το PC που εχεις και μαζι με το ποσο που εχεις για budget για αγορα laptop, αγορασε κατι καλο απο εκει.
kaliakman Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, cobain_7 είπε Γνωμη μου.. πουλησε το PC που εχεις και μαζι με το ποσο που εχεις για budget για αγορα laptop, αγορασε κατι καλο απο εκει. Το θέμα είναι ότι θα είμαι εκεί για περίπου 3 μήνες οπότε δεν έχει νόημα να κάνω κάτι τέτοιο. Επίσης σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο μηχάνημα μαζί μου.
cobain_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Για 3 μηνες το να κουβαλας το PC σου Αγγλια και μετα ξανα πισω, δεν αξιζει τον κοπο εκτος αν σου αρεσει να πεταξεις χρηματα. Παρε ενα λαπτοπ απο εδω μεταχειρα, παρτο μαζι και κανε την δουλεια σου και οταν επιστρεψεις πουλα το ξανα. 2
warlock9_0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 μια χαρά μου τα έφερε από Αγγλία. Ήρθε σπίτι, τα φόρτωσε και τα έφερε στον Ασπρόπυργο στην αποθήκη σε 3-4 μέρες. το site είναι όντως για πέταμα
webparts Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, kaliakman είπε Να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο. Θέλω να μεταφέρω το pc από Ελλάδα στην Αγγλία. Σκεφτόμουν να αδειάσω σκληρούς, κάρτα γραφικών και να το στείλω με μεταφορική άλλα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν. Οπότε έχω 2-3 επιλογές όπως το σκέφτομαι και θα ήθελα γνώμες : -Αυτο που είπα παραπάνω. -Να τα βγάλω όλα από το κουτί και να αγοράσω κουτί εκεί για να το στήσω πάλι. -Να αγοράσω λάπτοπ. Στις 2 πρώτες επιλογές υπάρχει και το κόστος να πάρω οθόνη εκεί γιατί δεν μεταφέρω την δικιά μου ούτε για αστείο. Στην τρίτη επιλογή υπάρχει το μειονέκτημα ότι όταν γυρίσω δεν θα έχω κάποια χρήση για το λάπτοπ και θα είναι ψιλοαχρηστο. Να σημειώσω ότι το budget για το laptop το έχω γύρω στα 600€ οπότε ψάχνω τι με συμφέρει πιο πολύ. Εαν δεν εχεις απαιτησεις παρε απο εδω λαπτοπ με 200 ευρω,κανε τη δουλεια σου και μετα πουλα το παλι.
tzelen Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Εγώ πάντως είχα μεταφέρει τον πύργο μέσα στη βαλίτσα. Τυλιγμένο καλά με ρούχα και στο εσωτερικό επίσης, ενώ τον μηχανικό δίσκο τον είχα στο χέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα