Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 ο επεξεργαστης θα "σερνεται" οτι και να παρεις ... οχι οτι δε θα παιζεις .... γιαυτο σου λεω ειναι λιγο σχετικο τι απαιτησεις εχεις απο τα παιχνιδια... μπορεις να παιζεις και με 30φπς και με 60 π.χ μπορεις να παιζεις με η χωρις stuttering κλπ κλπ... απλα στο λεω γενικα για να μη κανεις πολλαπλες αγορες η σου προτεινουμε πραγματα που θα παρεις και δε θα μεινεις ικανοποιημενος... και χωρις να ξερουμε και τι ποσο θες να διαθεσεις ειναι ακομα ποιο δυσκολο να σου προτεινω κατι... αν θες απλα μια καρτα γραφικων για αρχη τοτε η προταση μου ειναι παρε μια μεταχειρισμενη αν βρεις καμια 960 η 1050τι με κανα 140-150ε μαξ ως εκει αξιζουν αυτες ... ειχα παλια 960 με εναν g cpu οκ τα επαιζε τα παιχνιδακια αλλα με καποιο stuttering στα περισσοτερα λογω επεξεργαστη...
geos33 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Να σου εξηγήσω λίγο παραπάνω να καταλάβεις κ να μου πεις την γνώμη σου.Σε κάναν μήνα θα ξεκινήσω την κατασκευή ενός προσομοιωτή οδήγησης με 3 κινήσεις καθώς και όλα τα περιφερειακά που χρειάζονται.Αυτο σημαίνει όπως καταλαβαίνεις ότι χρειάζετε κ κάποιο ας πούμε 'αξιοπρεπές' σύστημα για να παίξει.Το χρηματικό που με ρωτάς ας πούμε γύρω στα 200-250€ αν γίνετε. Το μόνο μου κόλλημα είναι με τα ηλεκτρονικά μεταχειρισμένα, επειδή δεν ξέρω τι θα έχουν περάσει ήδη από κακοιποίηση...
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, geos33 είπε Να σου εξηγήσω λίγο παραπάνω να καταλάβεις κ να μου πεις την γνώμη σου.Σε κάναν μήνα θα ξεκινήσω την κατασκευή ενός προσομοιωτή οδήγησης με 3 κινήσεις καθώς και όλα τα περιφερειακά που χρειάζονται.Αυτο σημαίνει όπως καταλαβαίνεις ότι χρειάζετε κ κάποιο ας πούμε 'αξιοπρεπές' σύστημα για να παίξει.Το χρηματικό που με ρωτάς ας πούμε γύρω στα 200-250€ αν γίνετε. Το μόνο μου κόλλημα είναι με τα ηλεκτρονικά μεταχειρισμένα, επειδή δεν ξέρω τι θα έχουν περάσει ήδη από κακοιποίηση... σε ενα μηνα αλλαζουν πολλα στης τιμες...μπορει να παιζουν ποιο φτηνες καρτες γραφικων... εγω θα ελεγα καταρχας βρες ενα επεξεργαστη αφου εχεις μητρικη κλπ κανα ι5 με κανα 100-120ε και πουλα και τον δικο σου κανα 30ε δε ξερω τωρα ποσο πιανει.. σχεδον αφοβα δεν παθαινουν τπτ αυτοι αλλα οκ οσο ναναι απο εμπιστο πωλητη η μετα απο τεσταρισμα στο pc σου ... ιδικα αν δεν ειναι κ σημαινει οτι ουτε oβερκλοκ εχει φαει ουτε τπτ... και με τα υπολοιπα επισης μια μεταχειρισμενη 960 gb η 1050τι ..... και θα εισαι οσο καλυτερα γινεται με αυτο το budget .... και οτι σου ειπαν και πριν περι bios update κλπ αναλογως που θα πας τελικα... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Ghost007
geos33 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Θεωρητικά σε έναν με δυο μήνες θα αγοραστούν, αλλά ρωτάω από τώρα να κάνω ένα κοντρόλ να ξέρω τι μου γίνετε και ίσως κάτσει και κάτι μεταχειρισμένο στα μέτρα μου έως τότε...Επεξεργαστή Ι5 με τόσα χρήματα μάλλον εννοείς μεταχειρισμένο έτσι??Για πιο μοντέλο μιλάς??Κάρτα καλύτερα δεν είναι AMD μιας και η οθόνη μου είναι Freesync??
Ghost007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, geos33 είπε Θεωρητικά σε έναν με δυο μήνες θα αγοραστούν, αλλά ρωτάω από τώρα να κάνω ένα κοντρόλ να ξέρω τι μου γίνετε και ίσως κάτσει και κάτι μεταχειρισμένο στα μέτρα μου έως τότε...Επεξεργαστή Ι5 με τόσα χρήματα μάλλον εννοείς μεταχειρισμένο έτσι??Για πιο μοντέλο μιλάς??Κάρτα καλύτερα δεν είναι AMD μιας και η οθόνη μου είναι Freesync?? ε οποιοδηποτε σχεδον σε καλη τιμη δεν μπορω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο γιατι ειναι αναλογως τι θα βρεις στα μεταχειρισμενα.. π.χ πουλανε κατι 6600 κλπ με κανα 130ε κατι τετοιο νομιζω ειναι οκ ......οσο για καρτα που λες για freesync οκ ξερω εγω γιατι οχι αν βρεις κατι καλο σε καλη τιμη παλι ειναι λιγο σχετικο...κερδιζεις λιγο στην εικονα ανεση χωρις vsync κλπ αλλα συνηθως χανεις λιγα φπς σε σχεση με nvidia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα