Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω πρόβλημα, και δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου, στην google. Αφού συμπληρώσω το email μου, και τον κωδικό, με ρωτάει πως θέλω να μου στείλει τον κωδικό επιβεβαίωσης, στον αριθμό του τηλεφώνου μου,  ή να βάλω έναν οχταψηφιο κωδικό που εγώ δεν θυμάμαι. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω αλλάξει τηλέφωνο,και ενώ τον έχω προσθέσει στον google account, μου εμφανίζει ως επιλογή, τον παλιό μου αριθμό. Τι μπορώ να κάνω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/2/2018 στις 6:35 ΠΜ, matsutsas είπε

Καλημέρα σας. Έχω πρόβλημα, και δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου, στην google. Αφού συμπληρώσω το email μου, και τον κωδικό, με ρωτάει πως θέλω να μου στείλει τον κωδικό επιβεβαίωσης, στον αριθμό του τηλεφώνου μου,  ή να βάλω έναν οχταψηφιο κωδικό που εγώ δεν θυμάμαι. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω αλλάξει τηλέφωνο,και ενώ τον έχω προσθέσει στον google account, μου εμφανίζει ως επιλογή, τον παλιό μου αριθμό. Τι μπορώ να κάνω;

Δε νομίζω πως έχεις ελπίδες αν δεν είχες δηλώσει έστω μια ακόμα εναλλακτική για τέτοια περίπτωση. Ίσως θα έπρεπε πρώτα να ενημερώσεις το λογαριασμό σου με το νέο αριθμό πριν σταματήσεις να λειτουργείς τον παλιό.

Σε βλέπω για νέο λογαριασμό εκτός αν απο κάπου αλλού έχεις ήδη πρόσβαση...

Δημοσ.

Τελικα εκανα επαναφορα λογαριασμου, δηλωνωντας τον καινουργιο αριθμό, και σβηνοντας τον παλιό. Τώρα όλα ενταξει, ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matsutsas είπε

Τελικα εκανα επαναφορα λογαριασμου, δηλωνωντας τον καινουργιο αριθμό, και σβηνοντας τον παλιό. Τώρα όλα ενταξει, ευχαριστώ.

Μια χαρά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...