notist Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Wind και cosmote έδωσαν. Η Vodafone τίποτα ακόμα? Έτοιμος είμαι να βάλω στο καρτοκινητό Vodafone που έχω τα 3gb για μια εβδομάδα με 4€,γιατί εκεί που θα πάω δεν υπάρχει wi fi. Πασχαλινό δωράκι τίποτα εμείς?
kormos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, notist είπε Wind και cosmote έδωσαν. Η Vodafone τίποτα ακόμα? Έτοιμος είμαι να βάλω στο καρτοκινητό Vodafone που έχω τα 3gb για μια εβδομάδα με 4€,γιατί εκεί που θα πάω δεν υπάρχει wi fi. Πασχαλινό δωράκι τίποτα εμείς? Θα....βγάλει λογικά.
a16 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, kormos είπε Κοίταξες μέσα από την εφαρμογή μήπως και στο έχει στις προσφορές; Το τσεκαρα μόλις και δεν υπάρχει τίποτα σχετικό...
kormos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, a16 είπε Το τσεκαρα μόλις και δεν υπάρχει τίποτα σχετικό... Δεν έχω πλέον Q για να το έβλεπα κι εγώ. Σίγουρα όμως για να το λες έτσι θα είναι...
keysmith Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 δεν ξέρω αν συνδέεται με την προσφορά (κάποιοι λένε ναι γιατί συνέπεσε, εγώ λέω όχι ήταν συμπτωματικό) αλλά έχασαν την δυνατότητα σύνδεσης στο myQ τους χθες σαν να ΜΗΝ υπάρχει ο λογαριασμός τους. Το ζήτημα λύνεται με δύο τρόπους α) ξαναδημιουργία λογαριασμού myq από την αρχή β) τηλέφωνο στο 1222 και ρύθμιση από αυτούς (ορισμός νέου κωδικού)
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενεργοποιήθηκε κανονικα σε Q χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ τα δωρεαν MB φανηκαν αμέσως και στο υπολοιπο που φαινεται στην εφαρμογη MyQ και προστέθηκαν σε ηδη δωρεαν υπολοιπο ΜΒ που ειχα απο αλλη προσφορα. Ευχαριστω! Liked! Οσον αφορα τα προβληματα της MyQ εφαρμογης που αναφερθηκαν εγω δεν τα αντιμετωπισα. Εχω αντιμετωπισει βεβαια κατα καιρους αλλα σημαντικότερα bugs και δυσλειτουργιες με σημαντικότερο οτι με κλειδωσε καποιο bug και δεν μπορουσα να κανω ανανεωση μεσω εφαρμογης και εκαναν 5 μερες να διορθωσουν το προβλημα αν και επικοινωνησαν αρκετες φορες μαζι μου ζητοντας συγγνωμη λεγοντας μου οτι προσπαθουν να βρουν πως προεκυψε και το ψαχνουν. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από SpirtouLisS
miltre Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 κανονικα εεργοποιηση αλλα για αλλη μια φορα δεν ηρθε σμς για τη προσφορα thanks ts
splanis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 αν δεν εχει βάλει κάρτα η έχεις μηδενικό υπόλοιπο δεν ενεργοποιείται
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, splanis είπε αν δεν εχει βάλει κάρτα η έχεις μηδενικό υπόλοιπο δεν ενεργοποιείται Το αναφέρει στους όρους ήδη αυτό και είναι και λογικό νομίζω... Για την ενεργοποίηση και χρήση των δωρεάν MB της προσφοράς απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον 0,01€. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από kormos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα