panaxa10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Καλημερα εχω ενα χαλασμενο λαπτοπ τι πραγματα μπορω να βγαλω ετσι ωστε να τα χρησιμοποιησω καπου αλλου?υπαρχει καποιος τροπος να βγαλω το πληκτρολιο και το touchpad?
dpolal Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόνο τον δίσκο μπορείς να χρησιμοποιήσεις άμεσα είτε σε άλλο σύστημα είτε αν τον βάλεις σε εξωτερική θήκη usb. Από τα υπόλοιπα μόνο οι μνήμες, o επεξεργαστής, η κάρτα wifi και ίσως το dvdr μπορούν να μπούν σε διαφορετικό laptop παρόμοιας ηλικίας. Όλα τα άλλα είναι άχρηστα εκτός αν βρείς άλλο φορητό που να είναι ίδιο μοντέλο με το χαλασμένο. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από dpolal
panaxa10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Δηλαδη το πληκτρολογιο δεν μπορει να βγει και να το χρησιμοποιησω καπου αλλου εε? (πχ. Σε σταθερο υπολογιστη η σε ταμπλετ?)
Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Γίνεται, αλλά δεν αξίζει. Πιο φθηνό να πάρεις νέο πληκτρολόγιο.
panaxa10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω να σαι καλα! Να ρωτησω και κατι αλλο εχω και ενα πληκτρολογιο silvercret ασυρματο.. Αλλα εχω χασει τo usb(Bluetooth) παει για πεταμα εε? Δεν μπορω να το χρησιμοποιησω?( Εκατσα ξεκαθαρισα λιγο την αποθηκη και ειπα οτι δεν χρειαζεται να το πεταξω) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από panaxa10
dpolal Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Στις 2/4/2018 στις 8:59 ΜΜ, panaxa10 είπε ...εχω και ενα πληκτρολογιο silvercret ασυρματο.. Αλλα εχω χασει τo usb(Bluetooth) παει για πεταμα εε? Δεν μπορω να το χρησιμοποιησω?( Εκατσα ξεκαθαρισα λιγο την αποθηκη και ειπα οτι δεν χρειαζεται να το πεταξω) ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ είναι το πληκτρολόγιο bluethooth τότε μπορεί να συνδεθεί με οποιονδήποτε άλλο πομποδέκτη ή συσκευή (λαπτοπ) εξοπλισμένη με BT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα