Kokkinolemis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παίδες, Έχω θέμα με το yahoo account μου! Ξέχασα τον κωδικό και όταν πατώ επαναφορά με την αποστολή κλειδιού στο hotmail account δεν έρχεται τίποτα! Κοιταξα στο ανεπιθύμητα αλλά και εκεί τίποτα! Παλιότερα που το είχα κάνει μια χαρά ερχόταν το mail με το κλειδί τώρα τίποτα! Ξέρετε την μπορεί να συμβαίνει και τι να κάνω ? Ευχαριστώ εκ των πότερων!
kormos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Kokkinolemis είπε Καλησπέρα παίδες, Έχω θέμα με το yahoo account μου! Ξέχασα τον κωδικό και όταν πατώ επαναφορά με την αποστολή κλειδιού στο hotmail account δεν έρχεται τίποτα! Κοιταξα στο ανεπιθύμητα αλλά και εκεί τίποτα! Παλιότερα που το είχα κάνει μια χαρά ερχόταν το mail με το κλειδί τώρα τίποτα! Ξέρετε την μπορεί να συμβαίνει και τι να κάνω ? Ευχαριστώ εκ των πότερων! Υπομονή... Κάποιες φορές υπάρχει καθυστέρηση.
Kokkinolemis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, kormos είπε Υπομονή... Κάποιες φορές υπάρχει καθυστέρηση. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ καμία εβδομάδα τώρα και δεν λαμβάνω τίποτα! Επιπλέον μόλις δοκίμασα να στείλω κανονικό mail από άλλον λογαριασμό yahoo που έχω στο hotmail account το οποίο δεν λαμβάνει mail με το κλειδί επαναφοράς και αντιλήφθηκα ότι δεν λαμβάνει mail από yahoo λογαριασμούς! Ενώ από άλλους λαμβάνει (gmail)! Ίσος είναι καμία ρύθμιση για τον αποκλεισμό mail! Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα