Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .Εχω το app για android και δουλευει εκτος απο μια λειτουργια .

Να στειλω χρηματα μεσω του pafpayments ενω μπορουν να μου στειλουν.

Οταν παταω ολοκληρωση συναλλαγης μο βγαζει "Γενικο λαθος" .

Εκανα απεγκατασταση εφαρμογης κλπ αλλα τιποτα .

Η Eurobank μου ειπε οτι δεν υαρχει γενικο προβλημα και θα το κοιταξουν το δικο μου.

Δοκιμασα απο 2 κινητα και tablet με android. Τιποτα ...

Στα κινητα εχω ολες τις ενημερωσεις και εκδοση 7.

Εχει καποιος  καμμια ιδεα ή παρομοιο προβλημα ?

Screenshot_20180329-160503.png

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μήπως έκανες κανένα update τελευταία και έχει θέμα η εφαρμογή;

Δεν νομιζω...Το δοκιμασα σε δυο διαφοτερικα κινητα με εκδοση 7 αλλα διαφοτερικα update και σε tablet με εκδοση 4 

Το εκανε που και που παλια αλλα εστρωνε. Τωρα ειναι μια εβδομαδα ετσι . Αν καποιος εχει την εφαρμογη παρακαλω να κανει μια δοκιμη με ...2 ευρω σε φιλο του .

Απαραιτητο ειναι να εχει το αντιστοιχο εστω και αλλης Τραπεζας. Η μεταφορα ειναι δωρεαν και αμεση 24/24 ,365/365 μεχρι 500 ευρω την ημερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bill2015 είπε

Σε εμένα σχεδον κάθε βραδυ 8 με 9 το ίδιο πρόβλημα μου κάνει και μέσω υπολογιστή στο σιτε τους 

Μεσα απο  το site που βλεπεις την εφαρμογη για paf payments ? Δεν νομιζω να υπαρχει .Σε αυτη αναφερομαι .

Με πηραν σημερα οτι αποκατασταθηκε το προβλημα ( ειχε γινει απο χθες) και ηταν δικο τους και ας μου ελεγε η κοπελλα στην εξυπηετηση οτι αυτη δεν ειχε προβλημα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

εγω για την εφαρμογή γενικά λέω όσο για το paf payments σχεδόν πότε δεν δουλεύει εχω βαρεθεί να μιλάω με την εξυπηρέτηση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, bill2015 είπε

εγω για την εφαρμογή γενικά λέω όσο για το paf payments σχεδόν πότε δεν δουλεύει εχω βαρεθεί να μιλάω με την εξυπηρέτηση 

Επειδη το χρησιμοποιω τακτικα ειχε προβληματακια αλλα δουλευε .

Το συνολικο site απο υπολογιστη δεν εχει προβληματα αλλα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...