Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα Metal Gear δεν μου άρεσαν για 3 λογους.

1. Δεν μου αρέσουν παιχνιδια που εχουν 20 λεπτά gameplay και 18 ώρες βιντεο. Αν ήθελα να δώ ταινία, θα πήγαινα σινεμά.

2. Θεωρώ πως η κάμερα και ο χειρισμός ειναι απαίσια. Και εντάξει, το 1998 στο Playstation να το δεχτώ. Εχουμε ομως 2018 και ειναι ανεπιτρεπτο.

3. H ιστορια ειναι εκτός πραγματικότητας με τεραστια κενα που ποτέ δεν απαντώνται. 

Τώρα, οσον αφορά την διαμάχη; Με τα λίγα που διάβασα, η Konami εχει απολυτο δικιο. 

Δημοσ.

"Επιβίωση"

Ένα franchise το οποίο η KONAMI ξεζουμίζει μέχρι τελευταίας ρανίδας δε θα έλεγες ότι "επιβιώνει"

Δημοσ.

Ως μεγάλος φανατικός της σειράς (Metal Gear-άκιας) πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ να βλέπω τον τίτλο που με "μεγάλωσε" να χαλάει τόσο πολύ ανά τα χρόνια. Το "brain damage" την εποχή του Sons Of Liberty και κυρίως του Snake Eater το θυμάμαι ακόμη. Αθάνατο Ps2...

Είναι ωραία και αναπόφευκτη η εξέλιξη άλλα καμία φορά, ειδικά σε αυτή τη περίπτωση, δεν είναι και τόσο θετική η καλή.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν θεωρείτε καν παιχνίδι.

Όταν πρωτοανακοινώθηκε δεν σας κρίβω ότι ναι μεν είχα κάποιες αμφιβολίες αλλά μου άρεσε το όλο concept και λέω εντάξει δεν είναι ο Kojima σαφώς πάνε να κάνουν milking αλλά για να δούμε.

ΟΧΙ ήταν μια αποτυχία που δείχνει μόνο αδιαφορία προς τους fans και πάνω από όλα έλλειψη σεβασμού στον Hidei Kojima, που δημιούργησε ένα από τα ποιο πετυχημένα gaming franchise, αφού τον οδήγησαν να φύγει στην θέση του επόμενου metal gear μπήκε αυτό.

Αν κάποιος είναι καινούργιος στην σειρά σας παρακαλώ μην το παίξετε αλλά αν το κάνετε μη σας επηρεάσει και νομίζετε ότι όλη η σειρά είναι έτσι, ΠΑΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ και θα δείτε.    

Οι βετεράνοι της σειράς ήδη ξέρετε για τι full micro-transactions σκουπίδι πρόκειται οπότε λυπάμαι που και εσείς έπρεπε να το δείτε αυτό.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

1. Δεν μου αρέσουν παιχνιδια που εχουν 20 λεπτά gameplay και 18 ώρες βιντεο. Αν ήθελα να δώ ταινία, θα πήγαινα σινεμά.

2. Θεωρώ πως η κάμερα και ο χειρισμός ειναι απαίσια. Και εντάξει, το 1998 στο Playstation να το δεχτώ. Εχουμε ομως 2018 και ειναι ανεπιτρεπτο.

3. H ιστορια ειναι εκτός πραγματικότητας με τεραστια κενα που ποτέ δεν απαντώνται. 

Τώρα, οσον αφορά την διαμάχη; Με τα λίγα που διάβασα, η Konami εχει απολυτο δικιο. 

Συγγνώμη ρε φιλαράκι,αλλά είσαι σίγουρος οτι εχεις παίξει το V;Έχει ένα από τα καλύτερα (αν οχι το καλυτερο) gameplay σε 3rd peson stealth game.

Επίσης,έχει μπει μια ταμπελίτσα στα mgs ότι περισότερο βλέπεις cutscenes παρά παίζεις.Εκτός από το 4 που ναι ήταν τεράστια τα βίντεο(και εγώ γουστάριζα),σε ποιο άλλο ήταν έτσι;Που να παίξετε και τα Yakuza δηλαδή.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Τι ακριβώς είχε παιχτεί με την Konami και τον Kojima ;

Δημοσ.
1 hour ago, x.ristos1980 said:

Αυτό που θα γράψω το ειχα διαβάσει στο Kotaku. Δεν ξερω αν ειναι 100% αλήθεια αλλά επειδή το Kotaku ειναι αξιοπιστο θα γραψω οτι γραψω με βαση αυτο. Λοιπον, η Konami εχει αρχίσει εδω και 2-3 χρονια να κανει focus αλλου. Στο mobile gaming και σε κατι αλλα στην Ιαπωνία. Οπότε ήθελε να σταματήσει τις πανακριβες παραγωγές τύπου MGS κτλ. Ο Κοτζιμα (συμφωνα παντα με το Kotaku), ξεκινησε μονος του το Silent Hill και εβγαλε και εκεινο το demo. Κατι με το οποιο η εταιρεία διαφωνούσε. Οπως διαφωνουσε με τα υπερογκα κοστη των Metal Gear. Απο την στιγμή λοιπόν που ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της εταιρειας κανει κατι ΧΩΡΙΣ την εγκριση της εταιρεια χρησιμοποιώντας ενα προιον της εταιρειας, η Konami καλά έκανε. 

Για να προλάβω τους fans του Kojima. Και εγώ διαφωνώ με την νεα λογική της Κonami. Και εγώ αναγνωριζω την προσφορά του Kojima και σέβομαι το MGS ασχετα αν δεν ειμαι fan. Αλλά η νεα πολιτική της εταιρειας ειναι αδιαφορη. Ο Κοτζίμα εκανε παπατζα και η Konami καλά του εκανε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BorrowedTime είπε

Αυτό που θα γράψω το ειχα διαβάσει στο Kotaku. Δεν ξερω αν ειναι 100% αλήθεια αλλά επειδή το Kotaku ειναι αξιοπιστο θα γραψω οτι γραψω με βαση αυτο. Λοιπον, η Konami εχει αρχίσει εδω και 2-3 χρονια να κανει focus αλλου. Στο mobile gaming και σε κατι αλλα στην Ιαπωνία. Οπότε ήθελε να σταματήσει τις πανακριβες παραγωγές τύπου MGS κτλ. Ο Κοτζιμα (συμφωνα παντα με το Kotaku), ξεκινησε μονος του το Silent Hill και εβγαλε και εκεινο το demo. Κατι με το οποιο η εταιρεία διαφωνούσε. Οπως διαφωνουσε με τα υπερογκα κοστη των Metal Gear. Απο την στιγμή λοιπόν που ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της εταιρειας κανει κατι ΧΩΡΙΣ την εγκριση της εταιρεια χρησιμοποιώντας ενα προιον της εταιρειας, η Konami καλά έκανε. 

Για να προλάβω τους fans του Kojima. Και εγώ διαφωνώ με την νεα λογική της Κonami. Και εγώ αναγνωριζω την προσφορά του Kojima και σέβομαι το MGS ασχετα αν δεν ειμαι fan. Αλλά η νεα πολιτική της εταιρειας ειναι αδιαφορη. Ο Κοτζίμα εκανε παπατζα και η Konami καλά του εκανε. 

1ον σε ευχαριστώ για το κατεβατό ήταν πολύ χρήσιμο και 2ον ότι και να ήταν δεν παύει να ήταν υπάλληλος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

O Κοτζιμα δεν ήταν απλά υπάλληλος της Κοναμι,ήταν ο αντιπρόεδρος του gaming department της Κοναμι.Προφανώς δεν έκανε ότι του κατέβαινε στη κούτρα του και είχε δικαιοδοσία να αναστήσει franchise που η κοναμι τα ξεσκισε μετά την αποπομπή των αρχικών δημιουργών τους.Η διαφωνία της δεν ήταν τα budget,όσο ότι έπρεπε να βγάζει MGS μέχρι να πεθάνει,ακόμα κι αν είναι mobile.

Το Kotaku δεν είναι αξιόπιστο μέσο να διαβάζεις.

Επεξ/σία από Eddie_Vader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

αυτό δεν έχει και τόση σημασία, όσο το ότι η (ιστορική) konami πρακτικά πλέον δε ασχολείται με τα video games και πανσημαντικές σειρές παιχνιδιών πλέον είναι νεκρές 

αυτή τη παπαριά θα μπορούσε να πει κανείς ότι την έβγαλε σχεδόν εκδικητικά για να διασύρει την κληρονομιά του metal gear παρά για να βγάλει πραγματικά χρήματα. κανένα ίχνος σεβασμού 

@ocelote ειλικρινά πάντως βρε φίλε γιατί γράφεις συνέχεια άρθρα για τη σαπίλα του gaming ενώ υπάρχουν τόσα καλά και όντως ενδιαφέροντα πράγματα στα οποία μπορείς να αναφερθείς; 

τη σαπίλα οι περισσότεροι θα την αγνοήσουμε στην τελική, ας διαβάζουμε για κάτι που όντως ενδέχεται να αγοράσουμε, παρά να ανεβάζουμε πίεση έχουμε τα άρθρα της apple για αυτό 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

απο την μια βγαινουν "παιχνιδια" οπως αυτο και απο την αλλη "τα κοστη εχουν μεγαλωσει πλεον τα dlc ειναι αναγκαια για ενα ποιοτικο παιχνιδι"....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ από την πλευρά μου πιστεύω πως ούτε ο Kojima ούτε η Konami κινήθηκαν σωστά ως προς το σύμπαν του Metal gear.ζωντανη απόδειξη το ότι να ναι timeline και εδώ που τα λέμε οι Ιάπωνες τα παίρνουν στο κρανίο όταν πρόκειται για θέματα ιεραρχίας.αν είχε καβαλήσει θα τον έστελναν ακόμα και αν είχε φτιάξει το σύμπαν ολόκληρο 

Επεξ/σία από x.ristos1980
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Eddie_Vader είπε

Συγγνώμη ρε φιλαράκι,αλλά είσαι σίγουρος οτι εχεις παίξει το V;Έχει ένα από τα καλύτερα (αν οχι το καλυτερο) gameplay σε 3rd peson stealth game.

Επίσης,έχει μπει μια ταμπελίτσα στα mgs ότι περισότερο βλέπεις cutscenes παρά παίζεις.Εκτός από το 4 που ναι ήταν τεράστια τα βίντεο(και εγώ γουστάριζα),σε ποιο άλλο ήταν έτσι;Που να παίξετε και τα Yakuza δηλαδή.

Θα συμφωνήσω το mgs v για εμένα ήταν από τα καλύτερα και φυσικά να σταθώ στα μείον που ανέδειξε ο φίλος η κάμερα ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει και το story συμπληρώνεται όσο προχωράει το παιχνίδι. Εγώ φίλε μου το λάτρεψα και το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...