vagaek Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Χαζεύω καιρό αγγελίες, pc builds προσφορές κτλπ στο forum . Ήρθε η ώρα να ζητήσω και εγώ τις συμβουλές σας . Ποσό που διαθέτουμε : max 550 Χρήση υπολογιστή : καθημερινή χρήση + Virtual Box Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: VMs (3-4 ταυτόχρονα) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπαρχει μια Samsung 23’ 1080p άλλα σκέπτομαι να πάω σε Dell SE2717H .(με ξεχωριστό budget στο μέλλον ) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Σκέπτομαι να αλλάξω το πληκτρολόγιο μου μόνο (ποντίκι έχω το Razer Deathadder) Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα σε αυτό Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω πιστεύω Τι έχω τώρα : PC CASE : NO name λογικά μπορεί να πάει για πέταμα (έχουν χαλάσει και οι USBs) PSU: Corsair VS Series VS450 (το αντιστοιχο προ 8ετιας , αρα ισος παμε σε semi modular) GPU: nvidia geforce gtx 760 ti CPU: amd phenom II x 965 Ram: 2x4GB ddr3 1600MHz HDD: έχω αρκετούς . SSD:128Gb Kingstome (4 χρονών )(μπορώ εύκολα να τον αποχωριστώ για μεγαλύτερο ) Από το παραπάνω build είχα κάνει αναβάθμιση πριν (3-4 χρόνια είχαν προστεθεί η GPU SSD και 4GB RAM) Μπορώ να κρατήσω κάτι από τα παραπάνω ? Γενικά παιχνίδια ποια δεν παίζω άρα λέω να κρατήσω αυτή που έχω και να πάω αργότερα αν χρειαστεί . Άρα θέλουμε ένα pc για ελάχιστο ως καθόλου gaming . Full καθημερινή χρήση Plus να έχει δυνατότητα να σηκώσει 3-4VMs άνετα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Gtx 760ti wtf; Λοιπον περιμενε ryzen 2600-2700 και b460 μεσα στο μηνα ελπιζω. Για αρχη 16gb ram απο 3000 και πανω ιδανικα με χαμηλο cas και παρε αλλους δυο 120αρηδες ssd για να τρεχεις απο ενα δυο projects σε εκαστο. Καλυτερο απο το να παρεις ενα μεγαλο. Ετσι θυμαμαι δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα