Προς το περιεχόμενο

Firefox και Google Chrome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  φιλοι μου.Εχω ενα μικροπροβληματακι με τον Browser Chrome.Τον εγκατεστησα προσφατα,πολυ καλος μου φαινεται,τον χρησιμοποιω καθε μερα και σιγα σιγα τον μαθαινω...Θελει,βεβαια,καποιες ρυθμισεις...Θελω,τωρα,το εξης να ρωτησω:Ενω, πριν, που χρησιμοποιουσα τον Firefox,για browser,μπορουσα & κατεβαζα απο το site pixabay.com,δωρεαν φωτογραφιες[εχει ελευθερα το site αυτο] και μου τις ανοιγε στο προγραμμα μου το Photoshop απ ευθειας,δηλαδη,εκανα Free download>download & και ανοιγε στο PS.Τωρα,με τον Google Chrome,δεν μου ανοιγουν στο PS,αλλα στα documents....Προφανως καποια ρυθμιση χρειαζεται....την βοηθεια σας θα ηθελα...σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Μόλις τώρα το δοκίμασα και κατέβασα μια φωτογραφία με τον chrome για να δω αυτό που λες. Ο chrome δεν έχει άμεσα αυτό που κάνει ο firefox, δηλαδή την επιλογή κατέβασμα και άνοιγμα με όποιο πρόγραμμα του επιλέξεις. Πρώτα κατεβαίνει το αρχείο και μετά πατώντας στο αρχείο κάτω στην μπάρα σου το ανοίγει με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για το συγκεκριμένο αρχείο. Λες όμως ότι σου ανοίγει τον φάκελο στα documents γιατί μάλλον έτσι του είπες να κάνει. Αν όταν κατεβάσεις μια φωτογραφία πατήσεις στο τριγωνάκι δεξιά από το όνομα αρχείου και επιλέξεις "Πάντα άνοιγμα αυτού του τύπου" δενανοίγει με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής;

onyHZI.jpg

Επίσης, αν κάνεις διπλό κλικ σε μια εικόνα μέσα από την εξερεύνηση τι κάνει; με ποιο πρόγραμμα ανοίγει; Στο παραπάνω screenshot η εικόνα έχει το εικονίδιο του προγράμματος προβολής που έχω ορίσει εγώ, δηλαδή του irfan view. Εσένα τι εικονίδιο σου έχει;

Μπορείς να ορίσεις σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα το photoshop αν το θέλεις από την εξερεύνηση κάνοντας δεξί κλικ->'Ανοιγμα με->επιλογή προγράμματος και όταν βγάλει το πανελάκι με τα προγράμματα αν έχει το photoshop το επιλέγεις και τσεκάρεις Πάντα άνοιγμα ή αν δεν το έχει στη λίστα κατεβαίνεις κάτω και πατάς Περισσότερες εφαρμογές και το επιλέγεις από εκεί. Μετά από αυτό, κάνοντας διπλό κλικ σε μια jpg θα ανοίγει με το ps, το ίδιο ΄και όταν κατεβαίνει από τον chrome.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Κανονικα,ολες τις φωτογραφιες μου-εικονες,τις ανοιγω με το NERO[Nero Photosnap Viewer]. Δηλαδη,κανοντας διπλο κλικ σε μια φωτο,μου ανοιγει με το Photosnap Viewer.ολα καλα.Τωρα,με το θεμα μου που δεν μου ανοιγει στον Chrome οταν δοκιμαζω απο το site pixabay.com,δωρεαν φωτογραφιες,τι να πω,καποια ρυθμισουλα πιθανον θελει....Να βαλω μια φωτο-εικονα εδω για να δειτε πως εχω ρυθμισει στο download στις ρυθμισεις του Chrome.Εδω,κατι δεν εχω κανει σωστα ωστε να μου ανοιγει η φωτο με το PHOTOSHOP,οπως στον Browser Firefox......

CHROME.jpg

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.

Απο οσο ειδα δεν εχει αντιστοιχη επιλογη στον Chrome.
Αναγκαστικα θα πρεπει να πατας δεξι κλικ στην αποθηκευμενη φωτογραφια και μετα Open with-->Photoshop.

Παρεμπιπτοντως αυτο που εχεις σημειωσει στην φωτο ειναι λαθος, στο πεδιο Downloads -στον chrome- οριζεις που θελεις να αποθηκευονται ολα αυτα που κατεβαζεις οποτε αλλαξε το path απο το Photoshop και βαλε εναν φακελο που επιθυμεις να κατεβαινουν.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, sistah είπε

Απο οσο ειδα δεν εχει αντιστοιχη επιλογη στον Chrome.
Αναγκαστικα θα πρεπει να πατας δεξι κλικ στην αποθηκευμενη φωτογραφια και μετα Open with-->Photoshop.

Παρεμπιπτοντως αυτο που εχεις σημειωσει στην φωτο ειναι λαθος, στο πεδιο Downloads -στον chrome- οριζεις που θελεις να αποθηκευονται ολα αυτα που κατεβαζεις οποτε αλλαξε το path απο το Photoshop και βαλε εναν φακελο που επιθυμεις να κατεβαινουν.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.καλες γιορτες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...