therock Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αυτες τις μερες αρχισα να ξυπναω ιδρωμενος τα βραδυα με βαμβακερες πιτζαμες, και εχανα τον υπνο μου. Τις τελευταιες μερες κοιμουμουν μονο κοντομανικο για αλλαγη αλλα απο τις 6 το πρωι και μετα που βγαζει κατι ρευματα ξυπναγα γιατι ξεπαγιαζε οτι ακρο εξειχε απο το παπλωμα. Τι να κανω για να κλεισω ματι, μεχρι να αρχισει η ατοφια αποφασιστικη ζεστη
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Kαι εγω τα ιδια μια ιδρωνω ξεσκεπαζομαι και μετα κρυωνω
patrickdrd Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 εγώ κουβέρτα, πάπλωμα και βαμβακερες και δεν παίρνω χαμπάρι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα. Το εκνευριστικό είναι που πηγαίνω στην δουλειά το πρωί με βαριά ρούχα λόγω ψύχρας και μετά στον γυρισμό ζεσταίνομαι υπερβολικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Πιτζάμες? Στο νοσοκομείο είσαι ή στο ΚΑΠΗ ρε γέροντα? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Τπτ από τα 2. Κανονικά με το πάπλωμα + εσώρουχα δεν θα έπρεπε να κρυώνεις.
McNerd Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φερστ ουωρλντ προμπλεμς Συνηθως αν πεταξεις πιτζαμα και βγαλεις και ενα ποδι εξω απο το σκεπασμα κλιματιζεσαι σωστα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από McNerd 3 1
therock Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αμα εχεις θερμοστατη και κλιμα με ιδανικες συνηθηκες ναι ισχυει αυτο με τα εσωρουχα. Επισης βοηθαει να μη σου τραβανε και το παπλωμα
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τπτ από τα 2. Κανονικά με το πάπλωμα + εσώρουχα δεν θα έπρεπε να κρυώνεις. και εγω το χειμωνα βαζω μια φορμιτσα μονο με εσωρουχο κρυωνω , αν δεν βαλω φορμα βαζω σεντονακι κατω απο την κουβερτα
McNerd Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Anorymous είπε και εγω το χειμωνα βαζω μια φορμιτσα μονο με εσωρουχο κρυωνω , αν δεν βαλω φορμα βαζω σεντονακι κατω απο την κουβερτα Ποιο χειμωνα. Δεν παρακολουθεις. Εδω μιλαμε για το μεταιχμιο της θερμοκρασιας 1
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, McNerd είπε Ποιο χειμωνα. Δεν παρακολουθεις. Εδω μιλαμε για το μεταιχμιο της θερμοκρασιας παντως θα ξαναπεσει η θερμοκρασια
mclein Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, therock είπε Αμα εχεις θερμοστατη και κλιμα με ιδανικες συνηθηκες ναι ισχυει αυτο με τα εσωρουχα. Επισης βοηθαει να μη σου τραβανε και το παπλωμα οποιος στο τραβαει, κατω απ'το κρεβατι. επισης, μπορεις να παρεις κοντομανικη πυτζαμα επανω + φορας φανελακι μεσα σαν τον κωνστανταρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα