ThanosR92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες θα αγοράσω το εν λόγο κουτί. Ξέρει να μου πει κάποιος αν τα φαν που έχει είναι εντάξει; Και επίσης αν θα είναι οκ από θόρυβο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από ThanosR92
sakis92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Το εχω 3 μερες σε ολοκαινουργιο build θερμοκρασιες μεχρι στιγμης πολυ καλες.. πιστευω τα 2 που εχει ειναι αρκετα.. αλλα μπορεις να βαλεις +2 απο τη μπροστινη οψη. Απο θορυβο..αθορυβο!!!!
ThanosR92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Γενικα απο θεμα ομορφιας ειναι τοσο ωραιο οσο βλεπω; Την ιδια μερα θα αγορασω και μια led ταινια να βαλω ασπρη.
desperados Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το Source 340 και μπορω να πω πως στα δικα μου ματια ειναι πανεμορφο και εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Εχω γεμισει ολες τις θεσεις του με ανεμιστηρακια και μπορω να πω πως εχει καταπληκτικο airflow αλλα και με τα 2 θα εισαι κομπλε κατ'εμε. Θα σου προτεινα παντως να βαλεις dust filter στο πανω ανεμιστηρακι για να μην μπαινει πολυ σκονη μεσα. Εχω βαλει και εγω ασπρη ledοταινια ισα ισα για να φαινεται απο μεσα το βραδυ και εχει γινει ακομα πιο ομορφο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από desperados
ThanosR92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, desperados είπε Εχω το Source 340 και μπορω να πω πως στα δικα μου ματια ειναι πανεμορφο και εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Εχω γεμισει ολες τις θεσεις του με ανεμιστηρακια και μπορω να πω πως εχει καταπληκτικο airflow αλλα και με τα 2 θα εισαι κομπλε κατ'εμε. Θα σου προτεινα παντως να βαλεις dust filter στο πανω ανεμιστηρακι για να μην μπαινει πολυ σκονη μεσα. Εχω βαλει και εγω ασπρη ledοταινια ισα ισα για να φαινεται απο μεσα το βραδυ και εχει γινει ακομα πιο ομορφο. Εχεις να μου δωσεις λινκ απο το dust filter? Απο σκρουτζ αμα ειναι ευκολο.
desperados Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Εχεις να μου δωσεις λινκ απο το dust filter? Απο σκρουτζ αμα ειναι ευκολο. Αυτο ειχα παρει εγω: https://www.eworld.com.gr/products/details/4177 αλλα υπαρχουν πολλες επιλογες (https://www.skroutz.gr/c/681/aksesouar-case.html?keyphrase=fan+filter&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1). Απλα δεν ξερω αν στο Elite ειναι 140mm η θεση του πανω ανεμιστηρα οπως στο Source. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από desperados
ilos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Πάρε οπωσδήποτε 2 14ρια για intake μπροστά για να έχεις ουδέτερο/positive airflow. Από default έχει τοποθετημένα τα 2 12ρια του σαν outtakes και τα αφήνεις ως έχουν αν δε τα αντικαταστήσεις.. Το πάνω 12ρι δεν έχει φίλτρο όπως αναφέρθηκε. Σαν airflow δε διεκδικεί τα πρωτεία στη κατηγορία του αν το συγκρίνεις πχ με το meshify c ή τα silverstone αλλά και πάλι είναι υπεραρκετό για normal καταστάσεις. Εκεί που υπερέχει σε σχέση με άλλα cases και για αυτό το διάλεξα είναι το clean look και γενικά το cable management και η ευκολία να στήσεις οτιδήποτε μέσα του. Με τα 4 fans στο 60% είναι πρακτικά αθόρυβο αν δε το έχεις δίπλα στο αυτί σου.
ThanosR92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, desperados είπε Αυτο ειχα παρει εγω: https://www.eworld.com.gr/products/details/4177 αλλα υπαρχουν πολλες επιλογες (https://www.skroutz.gr/c/681/aksesouar-case.html?keyphrase=fan+filter&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1). Απλα δεν ξερω αν στο Elite ειναι 140mm η θεση του πανω ανεμιστηρα οπως στο Source. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιο ακριβώς να πάρω ώστε να μην κάνω κάποιο λάθος ? 12 ώρες πριν, ilos είπε Πάρε οπωσδήποτε 2 14ρια για intake μπροστά για να έχεις ουδέτερο/positive airflow. Από default έχει τοποθετημένα τα 2 12ρια του σαν outtakes και τα αφήνεις ως έχουν αν δε τα αντικαταστήσεις.. Το πάνω 12ρι δεν έχει φίλτρο όπως αναφέρθηκε. Σαν airflow δε διεκδικεί τα πρωτεία στη κατηγορία του αν το συγκρίνεις πχ με το meshify c ή τα silverstone αλλά και πάλι είναι υπεραρκετό για normal καταστάσεις. Εκεί που υπερέχει σε σχέση με άλλα cases και για αυτό το διάλεξα είναι το clean look και γενικά το cable management και η ευκολία να στήσεις οτιδήποτε μέσα του. Με τα 4 fans στο 60% είναι πρακτικά αθόρυβο αν δε το έχεις δίπλα στο αυτί σου. Φίλε μου δώσε λινκ για ότι μου λες γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός!
sakis92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις 3/4/2018 στις 11:13 ΜΜ, desperados είπε Αυτο ειχα παρει εγω: https://www.eworld.com.gr/products/details/4177 αλλα υπαρχουν πολλες επιλογες (https://www.skroutz.gr/c/681/aksesouar-case.html?keyphrase=fan+filter&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1). Απλα δεν ξερω αν στο Elite ειναι 140mm η θεση του πανω ανεμιστηρα οπως στο Source. Πηρα ενα.. πως το περναω ; Βγαζω τις βιδες που εχει στο κουτι πανω και το βιδωνω απο πανω ;
timcook Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις 4/3/2018 στις 10:33 ΜΜ, ThanosR92 είπε Γενικα απο θεμα ομορφιας ειναι τοσο ωραιο οσο βλεπω; Την ιδια μερα θα αγορασω και μια led ταινια να βαλω ασπρη. Οχι, για καγκουροποζερια ειναι. Σε κανα μηνα θα το βαρεθεις.
desperados Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, sakis92 είπε Πηρα ενα.. πως το περναω ; Βγαζω τις βιδες που εχει στο κουτι πανω και το βιδωνω απο πανω ; Της silverstone εχει μαγνητακια οποτε "κολλαει" απο μονο του σε περιπτωση που δεν εχεις ανεμιστηρα πανω. Αμα εχεις ανεμιστηρα, τον βγαζεις, βαζεις αυτο πρωτα και μετα απο πανω βιδωνεις τον ανεμιστηρα.
sakis92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, desperados είπε Της silverstone εχει μαγνητακια οποτε "κολλαει" απο μονο του σε περιπτωση που δεν εχεις ανεμιστηρα πανω. Αμα εχεις ανεμιστηρα, τον βγαζεις, βαζεις αυτο πρωτα και μετα απο πανω βιδωνεις τον ανεμιστηρα. Απο μεσα η απο εξω ;
desperados Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, sakis92 είπε Απο μεσα η απο εξω ; Απο μεσα. 1
ThanosR92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Παιδιά σήμερα πήρα το κουτί! Όντως είναι πάρα πολύ όμορφο! Όμως με ενοχλεί αρκετά ο θόρυβος από τα fan το βράδυ όταν δεν υπάρχει φασαρία! Το παλιό που είχα ήταν περισσότερο αθόρυβο! Μπορείτε να μου προτείνετε fan με άσπρο led ΑΛΛΑ αθόρυβο?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Παιδιά σήμερα πήρα το κουτί! Όντως είναι πάρα πολύ όμορφο! Όμως με ενοχλεί αρκετά ο θόρυβος από τα fan το βράδυ όταν δεν υπάρχει φασαρία! Το παλιό που είχα ήταν περισσότερο αθόρυβο! Μπορείτε να μου προτείνετε fan με άσπρο led ΑΛΛΑ αθόρυβο? Που τα συνδεσες τα fans;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα