Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δεν ξέρω τι γνωρίζεις οπότε άν τα έχεις ήδη αγνόησε το μνμ. Σύνδεσέ τα fans στα headers της μητρικής και μέσα απο το bios, όρισε manual στροφές για εκάστοτε θερμοκρασίες ή απλά silent mode. Να δώσει κανείς τόσα για κουτί και αλλα πόσα για έξτρα ανεμιστήρες, ούτε λογικό, ούτε συμφέρουσα αγορά το λές.
ThanosR92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, radiohead είπε Που τα συνδεσες τα fans; Τι εννοείς ? Δεν πείραξα κάτι αν εννοείς! Ένα πάνω είναι και ένα πίσω!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Τι εννοείς ? Δεν πείραξα κάτι αν εννοείς! Ένα πάνω είναι και ένα πίσω! Το πάνω φέρ'το μπροστά και άλλαξέ του φορά να βάζει αέρα. Τoυς έχεις ρυθμίσει απο bios; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
ThanosR92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, radiohead είπε Το πάνω φέρ'το μπροστά και άλλαξέ του φορά να βάζει αέρα. Τoυς έχεις ρυθμίσει απο bios; Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα στο bios διότι δεν ξέρω κιόλας!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δεν είναι τίποτα και αυτό θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Δες την εικόνα που σου έβαλα εκεί θα μπεις. Πανεύκολο είναι αλλά αν φοβάσαι ζητά από κάποιον φίλο σου να το κάνει. Τζάμπα ανεμιστήρες μην πάρεις.
ThanosR92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, radiohead είπε Δεν είναι τίποτα και αυτό θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Δες την εικόνα που σου έβαλα εκεί θα μπεις. Πανεύκολο είναι αλλά αν φοβάσαι ζητά από κάποιον φίλο σου να το κάνει. Τζάμπα ανεμιστήρες μην πάρεις. Κοίτα αν θα πάρω ανεμιστήρες θα πάρω μόνο για το άσπρο led! Οκ θα το δω το απόγευμα με έναν φίλο και σου λέω! Ευχαριστώ πολύ!
ThanosR92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, radiohead είπε Για άσπρο led πάρε ταινια Εχω βαλει ηδη ταινια!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Εχω βαλει ηδη ταινια! Την 350 πήρες τελικά;
ThanosR92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, radiohead είπε Την 350 πήρες τελικά; Ναι πήρα την μονόχρωμη σε άσπρο! Έχει δείξει απίστευτα! Με τα άσπρα led φαν δεν θα δείξει κ άλλο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Όχι δεν χρειάζεται ρε ‘συ μη το κανείς Christmas tree.
ThanosR92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Όχι δεν χρειάζεται ρε ‘συ μη το κανείς Christmas tree. Εντάξει ναι δεν έχω σκοπό να γίνω καρνάβαλος ίσα ίσα! Απλα ξέρεις έχω δει κάτι video στο yt και μου άρεσε να πω την αλήθεια! Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν πείρα την πολύχρωμη!
Jimys2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 2 14ρια Arctic fan μπροστά, 1 πάνω και 1 12ρι πίσω συν την white λεντοταινια και θα γίνει τουμπανο. https://imgur.com/a/02MkY
sakis92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε καταλαβα πως μπενει απο μεσα εφοσον δεν εχει τρυπες να βιδωθει το ανεμιστηρακι ; το εβαλα απο πανω και εκατσε εφοσον εχει μαγνητες δε γινεται ετσι δουλεια ; Βεβαια οι βιδες ουτε απο πανω δε βιδωθηκαν απλα τις τοποθετησα. To μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το φιλτρο που πηρα ειναι 140mm ενω το ανεμιστηρακι που εχει απο πανω το s340 ειναι 120mm. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από sakis92
Heybro Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Έχω το ίδιο κουτί και έχω πάρει τα ml120 ml120 σε άσπρο led. Για τσέκαρε τα. Εκτός από την ομορφιά είναι και πολύ ικανά ανεμιστηρακια στην εξαγωγή αέρα. Μπαίνουν πάνω στη μητρική και με pwm πέφτουν μέχρι 350 στροφές που είναι αθόρυβα ακόμα και να κολλήσεις το αυτί σου πάνω τους. Μέχρι 700 στροφές είναι τελείως αθόρυβα. Στις 800+ αρχίζουν να ακούγονται χωρίς να ενοχλούν όμως είναι πολύ απαλος ο θόρυβος τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα