Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γνωρίζεις οπότε άν τα έχεις ήδη αγνόησε το μνμ. Σύνδεσέ τα fans στα headers της μητρικής και μέσα απο το bios, όρισε manual στροφές για εκάστοτε θερμοκρασίες ή απλά silent mode. Να δώσει κανείς τόσα για κουτί και αλλα πόσα για έξτρα ανεμιστήρες, ούτε λογικό, ούτε συμφέρουσα αγορά το λές.

z87.JPG.38ee05525534d456a4638fb1706512e2.JPG

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, radiohead είπε

Που τα συνδεσες τα fans;

Τι εννοείς ? Δεν πείραξα κάτι αν εννοείς! Ένα πάνω είναι και ένα πίσω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε

Τι εννοείς ? Δεν πείραξα κάτι αν εννοείς! Ένα πάνω είναι και ένα πίσω!

Το πάνω φέρ'το μπροστά και άλλαξέ του φορά να βάζει αέρα. Τoυς έχεις ρυθμίσει απο bios;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, radiohead είπε

Το πάνω φέρ'το μπροστά και άλλαξέ του φορά να βάζει αέρα. Τoυς έχεις ρυθμίσει απο bios;

Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα στο bios διότι δεν ξέρω κιόλας!

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα και αυτό θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Δες την εικόνα που σου έβαλα εκεί θα μπεις. Πανεύκολο είναι αλλά αν φοβάσαι ζητά από κάποιον φίλο σου να το κάνει.

Τζάμπα ανεμιστήρες μην πάρεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δεν είναι τίποτα και αυτό θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Δες την εικόνα που σου έβαλα εκεί θα μπεις. Πανεύκολο είναι αλλά αν φοβάσαι ζητά από κάποιον φίλο σου να το κάνει.

Τζάμπα ανεμιστήρες μην πάρεις.

Κοίτα αν θα πάρω ανεμιστήρες θα πάρω μόνο για το άσπρο led! Οκ θα το δω το απόγευμα με έναν φίλο και σου λέω! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Εχω βαλει ηδη ταινια! 

Την 350 πήρες τελικά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

Την 350 πήρες τελικά;

Ναι πήρα την μονόχρωμη σε άσπρο! Έχει δείξει απίστευτα! Με τα άσπρα led φαν δεν θα δείξει κ άλλο ?

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται ρε ‘συ μη το κανείς Christmas tree.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Όχι δεν χρειάζεται ρε ‘συ μη το κανείς Christmas tree.

Εντάξει ναι δεν έχω σκοπό να γίνω καρνάβαλος ίσα ίσα! Απλα ξέρεις έχω δει κάτι video στο yt και μου άρεσε να πω την αλήθεια!

Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν πείρα την πολύχρωμη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε καταλαβα πως μπενει απο μεσα εφοσον δεν εχει τρυπες να βιδωθει το ανεμιστηρακι ;

το εβαλα απο πανω και εκατσε εφοσον εχει μαγνητες δε γινεται ετσι δουλεια ;

IMG_20180410_154536_HHT.jpg

Βεβαια οι βιδες ουτε απο πανω δε βιδωθηκαν απλα τις τοποθετησα.

To μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το φιλτρο που πηρα ειναι 140mm ενω το ανεμιστηρακι που εχει απο πανω το s340

ειναι 120mm.

Επεξ/σία από sakis92
Δημοσ.

Έχω το ίδιο κουτί και έχω πάρει τα ml120 ml120 σε άσπρο led. Για τσέκαρε τα. Εκτός από την ομορφιά είναι και πολύ ικανά ανεμιστηρακια στην εξαγωγή αέρα. Μπαίνουν πάνω στη μητρική και με pwm πέφτουν μέχρι 350 στροφές που είναι αθόρυβα ακόμα και να κολλήσεις το αυτί σου πάνω τους. Μέχρι 700 στροφές είναι τελείως αθόρυβα. Στις 800+ αρχίζουν να ακούγονται χωρίς να ενοχλούν όμως είναι πολύ απαλος ο θόρυβος τους. 

20180129_131845_01.jpg 
20180129_132522.jpg 
20180129_132550_01.jpg 
20180129_132626_01.jpg 
20180129_132631_01_01.jpg 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...