Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 80 100 euro

Χρήση υπολογιστή : απλη χρηση σερφαρισμα ελαφρια προγραμματα αλλα και για παιχνιδια οπως eurotruck simulator 2

cpu intel pentium  dual core E6500   2.93ghz

ram 2gb ddr3

gpu  ATI radeon  4300/4500 series  512mb

psu liteon  300watt

η συγκεκριμενη μητρικη υποτιθεται εχει μεγιστο up 4gb , αλλα εχει προβλημα δεν δεχεται δευτερο σλοτ...

θελω να αλλαξω mobo psu  gpu + ram

ολα τα parts θα τα αγορασω μεταχειρισμενα   γυρω στα 80 100 ευρω τα υπολογιζω

mobo θελω να βαλω να εχει 6 giga ram up και πανω   να δεχεται τον επεξεργαστη που εχω και εαν υπαρχει η δυνανοτητα  για μελοντικη αναβαθμιση και να εχει ξεκλειδωμενο bios

ram εχω ενα σλοτ 2 gb αρα θα χρειαστω για αρχη αλλα4gb

gpu δεν ξερω , δεν εχω ιδεα   θελω να παιζει  πχ  ανετα euro truck simulator 2  να ειναι πανω απο 1gb

psu  500 watt πιστευω ειναι καλα.

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Προτείνω να πάρεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα σε αυτά τα λεφτά. Έχω βρει εδώ στις αγγελίες κοντά στο budget που έχεις ορίσει συστήματα  4πύρηνα (Core2Quad και Phenom Χ4) με 4gb ram με gpu επιπέδου HD5770. Mόνο κοίταξε να έχει επώνυμο τροφοδοτικό και γενικά να είναι προσεγμένο. Επίσης σημαντικό αν μπορείς να το τεστάρεις επιτόπου.

• Like 2
Δημοσ.

το ιδιο θα ελεγα και εγω..ειναι λιγο δυσκολο να σου προτεινει καποιος πραγματα γιατι πολυ απλα ειναι λιγο σχετικο το τι θα βρεις απο της αγγελιες..

παιζουν και καρτες του στυλ 9600 9800 π.χ με κανα 20-30ε και γενικως...και οπως λεει και ο τανασεν παιζουν και ολοκληρα συστηματα γυρω στα 100ε..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Ποσό που διαθέτουμε : 80 100 euro

Χρήση υπολογιστή : απλη χρηση σερφαρισμα ελαφρια προγραμματα αλλα και για παιχνιδια οπως eurotruck simulator 2

cpu intel pentium  dual core E6500   2.93ghz

ram 2gb ddr3

gpu  ATI radeon  4300/4500 series  512mb

psu liteon  300watt

η συγκεκριμενη μητρικη υποτιθεται εχει μεγιστο up 4gb , αλλα εχει προβλημα δεν δεχεται δευτερο σλοτ...

θελω να αλλαξω mobo psu  gpu + ram

ολα τα parts θα τα αγορασω μεταχειρισμενα   γυρω στα 80 100 ευρω τα υπολογιζω

mobo θελω να βαλω να εχει 6 giga ram up και πανω   να δεχεται τον επεξεργαστη που εχω και εαν υπαρχει η δυνανοτητα  για μελοντικη αναβαθμιση και να εχει ξεκλειδωμενο bios

ram εχω ενα σλοτ 2 gb αρα θα χρειαστω για αρχη αλλα4gb

gpu δεν ξερω , δεν εχω ιδεα   θελω να παιζει  πχ  ανετα euro truck simulator 2  να ειναι πανω απο 1gb

psu  500 watt πιστευω ειναι καλα.

Τσάμπα το 100αριστο, κράτησε το και μαζεψε ενα 300αρη τουλάχιστον για αναβάθμιση που να αξίζει... 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για της απαντησεις σας. απο οτι λετε και  κοιταξα στης αγγελιες  με συμφερει καλυτερα να παρω ενα κουτι ετοιμο παρα να παρω κομματι κομματι

σκεφτομαι ισως  να περιμενω λιγο  για να παρω συστημα με Ι5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

ευχαριστω για της απαντησεις σας. απο οτι λετε και  κοιταξα στης αγγελιες  με συμφερει καλυτερα να παρω ενα κουτι ετοιμο παρα να παρω κομματι κομματι

σκεφτομαι ισως  να περιμενω λιγο  για να παρω συστημα με Ι5

κοιτα η τιμες σε επεξεργαστες κλπ ειναι αρκετα χαμηλες πλεον...

π.χ μπορεις να φτιαξεις κανα συστηματακι με ryzen 2200 με κανα 250-300ε που σε σχεση με αυτα που εχεις ειναι τουμπανο και με την καρτουλα την ενσωματωμενη θα παιζεις και τα παιχνιδακια σου κλπ ...

Επεξ/σία από Ghost007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...