iceblazer Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να αλλάξω κινητό και έχω βάλει ταβάνι τα 140 ευρώ. Από μια μικρή έρευνα που έχω κάνει και διαβάζοντας εδώ κατέληξα στα xiaomi note 4(3gb), note 4x (3gb), redmi 5 plus. Το 5 ξεπερνάει το budget και δεν γνωρίζω αν αξίζει. Από χαρακτηριστικά όλα φαίνονται να έχουν τα ίδια , γι αυτό και θέλω την βοήθεια σας για το πιο είναι καλύτερο από τα 3.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, iceblazer είπε Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να αλλάξω κινητό και έχω βάλει ταβάνι τα 140 ευρώ. Από μια μικρή έρευνα που έχω κάνει και διαβάζοντας εδώ κατέληξα στα xiaomi note 4(3gb), note 4x (3gb), redmi 5 plus. Το 5 ξεπερνάει το budget και δεν γνωρίζω αν αξίζει. Από χαρακτηριστικά όλα φαίνονται να έχουν τα ίδια , γι αυτό και θέλω την βοήθεια σας για το πιο είναι καλύτερο από τα 3. Το Xiaomi redmi note 4 ή 4x με τον Snapdragon αρκει να γραφουν Global version. Το Redmi 5 plus ειναι το ιδιο ακριβως απλα με την νεα αναλογια οθονης.
Diskimpex Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, iceblazer είπε Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να αλλάξω κινητό και έχω βάλει ταβάνι τα 140 ευρώ. Από μια μικρή έρευνα που έχω κάνει και διαβάζοντας εδώ κατέληξα στα xiaomi note 4(3gb), note 4x (3gb), redmi 5 plus. Το 5 ξεπερνάει το budget και δεν γνωρίζω αν αξίζει. Από χαρακτηριστικά όλα φαίνονται να έχουν τα ίδια , γι αυτό και θέλω την βοήθεια σας για το πιο είναι καλύτερο από τα 3. Ψαξε και σε αλλα σε αυτες τις τιμες Παιζουν προσφορες λογω πασχα .Δες παραδειγμα http://www.e-lenovo.gr/lenovo-moto-g5s-5-2-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold-377682864.html https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/178351-alcatel-idol-5-silver-dual-sim?cmicc=skroutz
iceblazer Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Ευχαριστω για της απαντησεις σας. Το Xiaomi Mi A1 ξεφευγει απο το budget αλλιως φαινοταν πολυ ενδιαφερο. Τα υπολοιπα κινητα σε αυτη τη τιμη μου φαινεται υπολειπουν σε χαρακτηριστικα και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για xiaomi. Μαλλον θα κινηθω στο note 4 μολις περασει το πασχα μηπως παιξει καμια καλη προσφορα σε καποιο αλλο αντιστοιχο με την ελπιδα να βγει καλο.
Rizogalos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Xiaomi redmi note 4 εγγύηση το είχα καιρό στα χέρια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα