Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μαξιμουμ στα 500 ευρο
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Γενικη χρηση. Τα παντα ολα που λεμε. Απο το να βλεπω ταινιες,να παιζω παιχνιδια,φωτογραφιες.Το πιο απαιτητικο ειναι ισως να δειχνω  3d σχεδια απο AutoCad (δεν το εχω ψαξει ακομα ειναι ομως κατι που θα χρειαστω συντομα)
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Μεγαλυτερο απο το Lg G2 που εχω τωρα. Οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο θα ελεγα.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Σιγουρα αναγνωστη δαχτυλικων. Ψαχνουμε και κανα IP 68 αλλα δεν μας καιει κιολας.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οχι ιδιαιτερα.Τα φυσιολογικα. Απλα οι βραδυνες να βλεπονται. Και του 1+5t ας πουμε μου κανει μια χαρα. Το λεω για να μην μου πει καποιος οτι ειναι υποδυεστερη του S8. Το ξερω και δεν με ενοχλει.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι αν γινεται ομως SD card αλλιως να εχει 64gb+ ROM
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;  Φυσικα.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Εννοειται. Ισως εκανα εξαιρεση μονο για το 1+5t
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγαζει μια μερα σχετικα με ευκολια.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  Οπως γράφω και παραπανω κοιταω και το 1+5t 
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οποιο σκρουτζομαγαζο εχει διαθεσιμα
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουριο

Λοιπον οπως βλεπετε και στην φορμα παραπανω. Είμαι ανάμεσα στα 1+5t και το S8. Πιο πολυ μου αρεσει και το S8. Επίσης σκεφτομαι οτι θα εχει και μια μεγαλυτερη αγορα αξεσουαρ. Οπως και μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια αν θελησω σε 1-2 χρονια να το δωσω. Απλως φοβαμαι το service στην Ελλαδα. Και το αν τα 4gb ram θα ειναι οκ αν το κρατησω 3-4 χρονια οπου και συνηθως κανω.

Και πανω που ημουν αναμεσα στα 2 ξαφνικα μου λεει ενας φιλος το huawei P20 lite. Το κοιταω και λεω μου αρεσει σαν σχεδιο. Απο τι είδα εχει ομως υποδυεστερο CPU και GPU και σιγουρα καμερα απο το S8. Ομως κοστιζει 375 αυτη τη στιγμη. Και μετα το Πασχα μπορει και 350. Ενω το S8 ενω ειχε φτασει 480 ξαναπηρε τα βουνα στα 510. 

Ακουω γνωμες. Οπως γραφω η αγορα θα γινει μάλλον μετα το Πασχα εκτος αν μου την βιδωσει και Μ.Σαββατο παω να το παρω. 

Φυσικα ακουω και αλλες προτασεις περα των 3 τηλεφωνων. 

Δημοσ.

ενημερωτικα το s8 εχει 463 ευρω στο bestprice. οσον αφορα το huawei p20 lite, μην κοιτας μονο την τιμη, κοιτα και το sar, 1,20 δεν ειναι και λιγο.

Δημοσ.

Δεν το πολυκοιταζω αυτο το site η αληθεια ειναι...Και απο τι βλεπω τα μαγαζια του δεν εχουν πολλες κριτικες. Εξαιρουμενων αυτων που ειναι και στο σκρουτζ...Το πρωτο μαγαζι που το εμφανιζει ας πουμε το αποκλειω με 6 κριτικες ολες κ ολες.Το δευτερο ειναι μονο ιντερνετικο αρα παει κ αυτο...Το πρωτο αμεσο διαθεσιμο ειναι στην Βουλγαρια...κτλπ...Οποτε ας εχει οτι τιμες θελει το site δεν την πολυπαλευει και δεν το χρησιμοποιω.

Για το SAR δεν το ειχα σκεφτει ειναι η αληθεια...θα περιμενω και αλλες απαντησεις προφανως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν το πολυκοιταζω αυτο το site η αληθεια ειναι...Και απο τι βλεπω τα μαγαζια του δεν εχουν πολλες κριτικες. Εξαιρουμενων αυτων που ειναι και στο σκρουτζ...Το πρωτο μαγαζι που το εμφανιζει ας πουμε το αποκλειω με 6 κριτικες ολες κ ολες.Το δευτερο ειναι μονο ιντερνετικο αρα παει κ αυτο...Το πρωτο αμεσο διαθεσιμο ειναι στην Βουλγαρια...κτλπ...Οποτε ας εχει οτι τιμες θελει το site δεν την πολυπαλευει και δεν το χρησιμοποιω.

Για το SAR δεν το ειχα σκεφτει ειναι η αληθεια...θα περιμενω και αλλες απαντησεις προφανως

για το τριτο καταστημα kiniti.net που βρισκεται στην ελευσινα, εχω ακουσει καλα λογια σε αλλο forum, βεβαια εσυ αποφασιζεις.

Επεξ/σία από manoskost
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...