Ghost007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 συμφωνω με radio επισης ... οσο για τον ssd ξεχνα τα φορτωματα ξεχνα της εφαρμογες και τα windows οκ ας τα πουμε ολα αχρηστα λιγο ποιο γρηγορα.. οταν θα πας να παιξεις κανα game με αυτο το τουμπανακι και θα αρχισει το stuttering και θα λες μα τι γινεται εχω 7500 fps και εχω stuttering... μην αναρωτηθεις τι φταιει ..... οκ οχι ολα τα game ετσι αλλα ειναι αρκετα που θελουν πλεον οπωσδηποτε π.χ μεγαλο παραδειγμα το gta .... τωρα αν δεν σε περνει οικονομικα να βαλεις ολα αυτα ειναι αλλο θεμα εκει το συζηταμε τι μπορεις να κοψεις η αν θες να αρχισεις ετσι και να βαλεις στο μελλον αλλα ουτε και αυτο προτεινεται...και μονο τα windows να κατσεις να βαλεις σε απλο δισκο ειναι μπελας...
Leuteris.V.2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) fragma: Αν ειναι ετσι τοτε μαλλον θα παρω τον 8600Κ. Απλα εχει 6 threads ενω ο 8700Κ 12 threads. Οταν ο 8600Κ θα φτασει στο 100% ο 8700Κ θα ειναι στο 70%-80%. Το τροφοδοτικο θα το ψαξω καλα για να σιγουρευτω γιατι λενε οτι η corsair δεν βαζει καλους πυκνωτες Radiohead: Θα παρω την asrock extreme 4 που εχει 12 phases για καλυτερο oc. Για το τροφοδοτικο οτι ειπα πιο πανω. Για την 1070ti δεν λεγανε οτι δεν γινεται oc? Αν γινεται τοτε εκεινη θα παρω. Το monitor το σκέφτηκα αλλα μου φαινεται μικρο σε σχέση με την τηλεόραση. Απλα στο monitor θα ειχα gsync και καλυτερο response time. Στην τηλεόραση θα εχω σιγουρα input lag και πιο αργο response time, αλλα δεν με πειραζει. Virus και Ghost: Τελικα το αποφασισα Αφου κανει τοσο μεγαλη διαφορα θα βαλω ssd 1tb. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Leuteris.V.2
Ghost007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε fragma: Αν ειναι ετσι τοτε μαλλον θα παρω τον 8600Κ. Το τροφοδοτικο θα το ψαξω καλα για να σιγουρευτω γιατι λενε οτι η corsair δεν βαζει καλους πυκνωτες Radiohead: Θα παρω την asrock extreme 4 που εχει 12 phases για καλυτερο oc. Για το τροφοδοτικο οτι ειπα πιο πανω. Για την 1070ti δεν λεγανε οτι δεν γινεται oc? Αν γινεται τοτε εκεινη θα παρω. Το monitor το σκέφτηκα αλλα μου φαινεται μικρο σε σχέση με την τηλεόραση. Απλα στο monitor θα ειχα gsync και καλυτερο response time. Στην τηλεόραση θα εχω σιγουρα input lag και πιο αργο response time, αλλα δεν με πειραζει. Virus και Ghost: Τελικα το αποφασισα Αφου κανει τοσο μεγαλη διαφορα θα βαλω ssd 1tb. λολ οχι ρε νταξ τι 1tb πολλα λεφτα..εκτος ποια αν δε σε νοιαζει το οικονομικο εκει παο πασο... με 130ε παιζει π.χ o samsung ο 850evo ο 500αρης αμα θες ειναι υπεραρκετος πιστευω...
Leuteris.V.2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Ghost007 είπε λολ οχι ρε νταξ τι 1tb πολλα λεφτα..εκτος ποια αν δε σε νοιαζει το οικονομικο εκει παο πασο... με 130ε παιζει π.χ o samsung ο 850evo ο 500αρης αμα θες ειναι υπεραρκετος πιστευω... Δινω τοσα για να εχω την καλυτερη εμπειρια. Τα 500gb φτανουν?
Virus200 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 ρε αδερφέ χαχαχαχαχ από εκεί που κάναμε αμάν να σε πείσουμε πήγες στο άλλο άκρο
Ghost007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 για τον επεξεργαστη δε συμφωνω με fragma .. ναι μεν οκ ειναι μια χαρα για gaming ακομα σχετικα ..αλλα οχι οτι δεν εχει και διαφορα τωρα η και στο μελλον....και η διαφορα ακομα δεν ειναι στα fps η διαφορα και το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι το hyperthreading... και διαφωνω οτι οταν ληξει ο ενας το ιδιο θα γινει και στον αλλον για ενα πολυ απλο λογο... χρηση cpu ... ηδη βλεπουμε παιχνιδια ακομα και σε ι7 να βαρανε 90+ cpu usage ο ι5 100αριζει εδω και καιρο.. ο 6πυρινος ειναι στην κατηγορια του ι7 ενω ο 8700 ειναι στο 60% π.χ ακομα... 2 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε Δινω τοσα για να εχω την καλυτερη εμπειρια. Τα 500gb φτανουν? μια χαρα ειναι τα 500...για 2-3-4 παιχνιδια μεσα με τα σημερινα δεδομενα...τα υπολοιπα αν δεν σε καινε η θες χωρο περνεις και ενα hdd 1tb η 2 ξερω εγω σαν αποθηκη...
Leuteris.V.2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Virus200 είπε ρε αδερφέ χαχαχαχαχ από εκεί που κάναμε αμάν να σε πείσουμε πήγες στο άλλο άκρο Το θελω τουμπανο το pc 3 λεπτά πριν, Ghost007 είπε για τον επεξεργαστη δε συμφωνω με fragma .. ναι μεν οκ ειναι μια χαρα για gaming ακομα σχετικα ..αλλα οχι οτι δεν εχει και διαφορα τωρα η και στο μελλον....και η διαφορα ακομα δεν ειναι στα fps η διαφορα και το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι το hyperthreading... και διαφωνω οτι οταν ληξει ο ενας το ιδιο θα γινει και στον αλλον για ενα πολυ απλο λογο... χρηση cpu ... ηδη βλεπουμε παιχνιδια ακομα και σε ι7 να βαρανε 90+ cpu usage ο ι5 100αριζει εδω και καιρο.. ο 6πυρινος ειναι στην κατηγορια του ι7 ενω ο 8700 ειναι στο 60% π.χ ακομα... Ναι σε αυτο εχεις δικιο. Ασε που ο 8600 εχει και λιγoτερα threads. Το ειπα και πιο πανω. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Leuteris.V.2
Virus200 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 ισχυει και για μενα αν εχεις την δυνατοτητα να παρεις τον 8700κ να πας σε αυτον θεωρω μεγαλο πλεονεκτημα τα 6 extra threads για τα παντα. επισης θα προτιμουσα ενα καλο monitor παρα μια tv αλλη εμπειρια να παιζεις σε ενα πολυ καλο monitor 1
Ghost007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Leuteris.V.2 είπε Το θελω τουμπανο το pc Ναι σε αυτο εχεις δικιο. Ασε που ο 8600 εχει και λιογτερα threads μα αυτο λεω ακριβως τα thread κανουν την διαφορα..οπως καναν και με τον ι5 - ι7 το ιδιο ισχυει και εδω...απλα οκ λεμε οτι αμα θες κατι λιγο ποιο οικονομικο προς το παρον μια χαρα ειναι και ο 8600... και στο μελλον βλεπουμε ... 1
Leuteris.V.2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Virus200 είπε ισχυει και για μενα αν εχεις την δυνατοτητα να παρεις τον 8700κ να πας σε αυτον θεωρω μεγαλο πλεονεκτημα τα 6 extra threads για τα παντα. επισης θα προτιμουσα ενα καλο monitor παρα μια tv αλλη εμπειρια να παιζεις σε ενα πολυ καλο monitor 4 λεπτά πριν, Ghost007 είπε μα αυτο λεω ακριβως τα thread κανουν την διαφορα..οπως καναν και με τον ι5 - ι7 το ιδιο ισχυει και εδω...απλα οκ λεμε οτι αμα θες κατι λιγο ποιο οικονομικο προς το παρον μια χαρα ειναι και ο 8600... και στο μελλον βλεπουμε ... Θα τα παρω ολα μια και καλη οποτε παω σε 8700Κ. Τα monitor δεν μου αρεσουν γιατι ειναι πιο μικρα. Απλα χανω το gsync και το καλυτερο response time αλλα δεν με χαλαει καθολου την εμπειρια. 5 λεπτά πριν, radiohead είπε Καλη φαση. Γιατι υπαρχουν τοτε οι 1080?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε Radiohead: Θα παρω την asrock extreme 4 που εχει 12 phases για καλυτερο oc. Για το τροφοδοτικο οτι ειπα πιο πανω. Για την 1070ti δεν λεγανε οτι δεν γινεται oc? Αν γινεται τοτε εκεινη θα παρω. Το monitor το σκέφτηκα αλλα μου φαινεται μικρο σε σχέση με την τηλεόραση. Απλα στο monitor θα ειχα gsync και καλυτερο response time. Στην τηλεόραση θα εχω σιγουρα input lag και πιο αργο response time, αλλα δεν με πειραζει. Φυσικά και γίνεται. Όποια σου αρέσει και οι δύο είναι καλές ξαναλέω. Συνεχώς προτείνουμε την extreme 4 γιατί είναι vfm και δεν πάς πάνω απο 150€ για όσα προσφέρει. Για το τροφοδοτικό γιαπωνέζικους έχει το corsair. Παιχνίδια θα αποθηκεύεις στον μηχανικό και θα τα τρέχεις απο εκεί. O ssd είναι για λειτουργικό και προγράμματα άντε κα κανα δυό παιχνίδια που δεν χρειάζεται. 250gb βαριά βαριά 500. Μικρό θα σου φαίνεται το monitor άν κάθεσαι στον καναπέ και τα είπες απο μόνος σου τα αρνητικά της tv. Αnyway δεσ'το σε δεύτερο χρόνο 2 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε Θα τα παρω ολα μια και καλη οποτε παω σε 8700Κ. Τα monitor δεν μου αρεσουν γιατι ειναι πιο μικρα. Απλα χανω το gsync και το καλυτερο response time αλλα δεν με χαλαει καθολου την εμπειρια. Καλη φαση. Γιατι υπαρχουν τοτε οι 1080? Προϋπήρχαν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Leuteris.V.2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, radiohead είπε Φυσικά και γίνεται. Όποια σου αρέσει και οι δύο είναι καλές ξαναλέω. Συνεχώς προτείνουμε την extreme 4 γιατί είναι vfm και δεν πάς πάνω απο 150€ για όσα προσφέρει. Για το τροφοδοτικό γιαπωνέζικους έχει το corsair. Παιχνίδια θα αποθηκεύεις στον μηχανικό και θα τα τρέχεις απο εκεί. O ssd είναι για λειτουργικό και προγράμματα άντε κα κανα δυό παιχνίδια που δεν χρειάζεται. 250gb βαριά βαριά 500. Μικρό θα σου φαίνεται το monitor άν κάθεσαι στον καναπέ και τα είπες απο μόνος σου τα αρνητικά της tv. Αnyway δεσ'το σε δεύτερο χρόνο Προϋπήρχαν. Τότε παω για την extreme 4. Το τροφοδοτικο θα το ψαξω καλυτερα. Επειδη εχω υπολογιστη (απλο βεβαια) με το λειτουργικο και ολα τα προγραμματα σε μηχανικο δισκο, δεν μπορω να πω οτι αργει. Η μονη μεγαλη διαφορα πιστευω θα ειναι στα παιχνιδια. Για τις 1080 εννοω γιατι υπαρχουν ακομα. Και ναι σε καναπε καθομαι. Δεν μπορω να καθομαι σε καρεκλα. Ειμαι απο τζακι Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Leuteris.V.2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Η μικρότερη που δεν θα αντιληφθείς κιόλας είναι στα παιχνίδια. Για όλα τα υπόλοιπα όταν βάλεις τότε πές μου δεν αργεί.
Leuteris.V.2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, radiohead είπε Η μικρότερη που δεν θα αντιληφθείς κιόλας είναι στα παιχνίδια. Για όλα τα υπόλοιπα όταν βάλεις τότε πές μου δεν αργεί. Αρα βαζω εναν 250g για το os και τα προγραμματα? Ενας 120 φτανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα