Vertzil Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά σε όλο το Forum, σκέφτομαι να αγοράσω από φίλο ένα laptop Toshiba Satellite c660d-13q μεταχειρισμένο αλλά σε υπέρ άριστη κατάσταση και εμφανισιακά και λειτουργικά - το έχω δει από κοντά και το έχω δουλέψει-και για τις ανάγκες μου είναι ότι πρέπει δηλαδή απλή χρήση,αναβαθμισμένο με 4 gb ram,250 gb δίσκο,καινούρια γνήσια μπαταρία, τον δικό του γνήσιο φορτιστή και Windows 10 pro. Επεξεργαστής AMD E-240 τύπος : Επεξεργαστής AMD E-240 APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon™ HD 6310 ποσότητα μνήμης : έως 957 MB κοινόχρηστης μνήμης, με εγκατεστημένη μνήμη συστήματος 2 GB και έως 3.343 MB με 8 GB μνήμη συστήματος, (με προ εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα 64-bit) τύπος μνήμης : κοινόχρηστη 39,6cm (15,6”) , Οθόνη υψηλής φωτεινότητας TFT HD με τεχνολογία Toshiba TruBrite® με αναλογία 16 : 9 και οπίσθιο φωτισμό LED Σκληρός δίσκος 250GB Μαύρο φινίρισμα με ανάγλυφο μοτίβο και μαύρο πληκτρολόγιο 2.048 (1x) MB, DDR3 RAM (1.066 MHz) Επεξεργαστής AMD E-240 APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon™ HD 6310 μέγιστη διάρκεια ζωής : έως 6 ώρες και 15 λεπτά (Mobile Mark™ 2007) βάρος : από 2,54 kg Πλάτος x Μήκος x Ύψος : 380,5 x 254,0 x 28,0 (μπροστά) / 35,6 (πίσω) mm H ερώτηση έχει να κάνει με την τιμή !!! Ποια θα ήταν κατά τη γνώμη σας μια λογική τιμή και για τις δύο πλευρές??? Εγώ διαθέτω μέχρι 200 ευρώ. Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας εάν κάποιος έχει άποψη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Vertzil
coolerman Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Θα κλαίς με μαυρο δάκρυ (μετά απο καιρό) τα χρήματα σου,για εμένα μην το αγοράσεις. αδύναμο αρκετά,τώρα αν εσένα σε καλύπτει..οκ. *καλή ανάσταση & καλό πάσχα
Vertzil Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, coolerman είπε Θα κλαίς με μαυρο δάκρυ (μετά απο καιρό) τα χρήματα σου,για εμένα μην το αγοράσεις. αδύναμο αρκετά,τώρα αν εσένα σε καλύπτει..οκ. *καλή ανάσταση & καλό πάσχα Ίσως μια τιμή έτσι για τους τύπους εάν και εφόσον το αποφασίσω ??? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Vertzil
Tsamjunior Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Φίλε μου υπερβολικά αδύναμο μηχάνημα για να το αγοράσεις. Μιλάμε για μονοπύρηνο(!!!) επεξεργαστή και γενικά πολύ αδύναμα χαρακτηριστικά. Προσωπικά αν το είχα στην κατοχή μου, μόνο σε κανα ανιψάκι μου θα το χάριζα. Αν επιμένεις για μια τιμή, θα τολμούσα να πω 50ευρώ, αν και πάλι με τεράστια επιφύλαξη γιατί και αυτά πολλά τα θεωρώ, όταν πλέον αγοράζεις και με 150 ευρώ κινέζικο (έστω) λάπτοπ.
Vertzil Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Tsamjunior είπε Φίλε μου υπερβολικά αδύναμο μηχάνημα για να το αγοράσεις. Μιλάμε για μονοπύρηνο(!!!) επεξεργαστή και γενικά πολύ αδύναμα χαρακτηριστικά. Προσωπικά αν το είχα στην κατοχή μου, μόνο σε κανα ανιψάκι μου θα το χάριζα. Αν επιμένεις για μια τιμή, θα τολμούσα να πω 50ευρώ, αν και πάλι με τεράστια επιφύλαξη γιατί και αυτά πολλά τα θεωρώ, όταν πλέον αγοράζεις και με 150 ευρώ κινέζικο (έστω) λάπτοπ. Ευχαριστώ για τη συμβουλή φίλε μου,μάλλον θα την ακολουθήσω και θα κοιτάξω για κάτι νεώτερο και φυσικά με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σε ευχαριστώ για το support Καλή Ανάσταση-Καλό Πάσχα !!! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Vertzil
Tsamjunior Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Για να σου δώσω και ένα μέτρο σύγκρισης να καταλάβεις. Αγόρασα τον υπολογιστή μου, από τον οποίο γράφω τώρα, το 2009 και φοράει intel pentium T4400, 2πύρηνο. Αισίως δηλαδή κοντεύει τα 10 χρόνια. Δες ενα συγκριτικό ανάμεσα στο λάπτοπ που λες, στον επεξεργαστή μου, και σε ένα απλό "τωρινό" (ας πούμε) λάπτοπ των 300ευρώ: https://www.cpubenchmark.net/compare/AMD-E-240-vs-Intel-Pentium-T4400-vs-Intel-i3-6006U/247vs1122vs2912 Προφανώς, όσο υψηλότερο το νούμερο του benchmark, τόσο το καλύτερο. Καλό ψάξιμο λοιπόν και καλό Πάσχα επίσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα