Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Θέλω να κάνω φορμάτ στο λαπτοπ μου. Το αγόρασα από Παμπλικ πριν από 1,5 χρόνο. Στην συσκευασία δεν υπήρχε τίποτε, εκτός από ένα βιβλιαράκι γενικών οδηγιών και βιβλιαράκι με τα της εγγύησης. Στο λαπτοπ ήταν φορτωμένα τα Windows10 Home.

Αν κάνω φορμάτ πώς θα περάσω τα Windows10 Home;

Πού θα τα βρώ; (ως λογισμικό αφού θα έχω διαγράψει τα πάντα από το σκληρό;) (ακόμη και τους ντράιβερς για την μητρική ή οτιδήποτε άλλους θέλει;)

Τι κωδικό-κλειδί θα βάλω;

Περιμένω κάποιες απαντήσεις. Καλό Πάσχα.

Δημοσ.

Θα πας στο σαιτ της Microsoft,θα κατεβασεις τα windows10 σε στικακι,μετα θα bootαρεις το laptop απο το usb και θα ακολουθησεις της οδηγιες και τελος στην σελιδα του κατασκευαστη του λαπτοπ και θα εγκαταστησεις τους drivers.

Αν σου φαινετε δυσκολο googlare η δες κανενα video στο youtube.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bill27 είπε

Θα πας στο σαιτ της Microsoft,θα κατεβασεις τα windows10 σε στικακι,μετα θα bootαρεις το laptop απο το usbκαι θα ακολουθησεις της οδηγιες και τελος στην σελιδα του κατασκευαστη του λαπτοπ και θα εγκαταστησεις τους drivers.

Αν σου φαινετε δυσκολο googlare η δες κανενα video στο youtube.

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου.

Κάτι ακόμη: Θα μου ζητήσει κλειδί για τα windows όταν θα τα εγκαταστήσω εκ νέου από το USB ή θα έχει κρατήσει το κλειδί μέσα στα  windows που θα έχω κατεβάσει, και θα είναι μέσα στο USB;

Το αναφέρω, γιατί ψάχνοντας σε άλλο σημείο του Φορουμ, βρήκα κάτι παρόμοιο. (Εδώ το είδα: www.insomnia.gr/forums/topic/673075-format-σε-windows-81-δίχως-το-cd/).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...