Sacurtele Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Καλησπέρα! Θα πάω σήμερα να αγοράσω το Mi 6 τελικά ... Ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να προσέξω κάτι κατά την αγορά του , όπως πχ στη συσκευασία και τέτοια πράγματα ( η αγορά θα γίνει από κοτσοβολo ή από το πιο φθηνό κατάστημα του bestprice). Επίσης αν υπάρχει κάποια αντιπρόταση σε παρόμοιες διαστάσεις (150 max ύψος). Ευχαριστώ!
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Κινητάρα αλλά να ξέρεις ότι δεν έχει την 800αρα μπάντα η αλλιώς Β20 για το σήμα
Sacurtele Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Κινητάρα αλλά να ξέρεις ότι δεν έχει την 800αρα μπάντα η αλλιώς Β20 για το σήμα i know , άλλα δεν θα έχω πρόβλημα ευχαριστώ! Από τα μεγάλα καταστήματα να προτιμήσω κάποιο για την αγορά ? Για θέματα εγγύησης και τέτοια ? όλοι την ίδια τιμή έχουν οπότε ψάχνω άλλα ^^ . Επίσης θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου προτείνει κάποιο τζαμάκι μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Για θήκη σκέφτομαι αυτήν (σε περίπτωση που δεν μου αρέσει αυτή του κουτιού) https://www.you.gr/telephony-networking/axesouar-gia-kinita/thikes-gia-kinita/oles-oi-thikes-gia-kinita/xiaomi-mi-hard-case-gia-to-xiaomi-mi-6-black Ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα