koufalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Καλησπερα θα ηθελα να κανω ανακαινιση το μπανιο,την κουζινα το πατωμα και να προσθεσω μερικες γυψοσανιδες για ομορφια, και διαφορα μικρο μερεμετια. Αρχικα δεν εχω την διαθεση και τον χρονο να ψαχνω και να κυνηγαω τα μαστορια, οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες τεχνικες εταιρειες με τις οποιες εχετε δουλεψει και μεινατε ευχαριστημενοι ή οχι ετσι ωστε να μην πεσω σε κακοτοπιες μιας και η πολη μας ειναι μικρη. Ευχαριστω.
xrist0s4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 ολοι σχεδον οι εργολαβοι εχουν συνεργεια που τα κανουν αυτα.. Παρε 2-3 γνωμες κ τιμες κ αποφασισε.
koufalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Το ξερω οτι εχουν συνεργεία ηθελα να μαθω την ποιότητα της δουλειάς τους, αν εχει συνεργαστεί καποιος με κάποια εταιρεία! Γιατι απο το portfolio δεν μπορεις να εχεις σίγουρη αποψη
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μπορεί να είναι πιο χρονοβόρο αλλά από γνωστούς που τους έχουν δοκιμάσει βρες 2-3 τεχνίτες που χρειάζεσαι. Νομίζω είναι πιο καλή και οικονομική λύση. Δεν ανακαινίζεις κάθε χρόνο. Δεν θα επερνα μάστορα χωρίς κάποια σύσταση. 1
harrisren Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σε όλους σας! Η εταιρία μας ειδικεύεται στις ανακαινίσεις. Αν θέλετε να ενημερώθηκε επισκευτειτε το site μας : Ανακαινισεις ιδεες και λυσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα