Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!!Ψαχνω αυτο το καιρο να κανω μια αναβαθμιση στο pc μου και κατα κυριο λογω καρτα γραφικων αλλα και οτι αλλο πεσει στο τραπεζι μετα απο γνωμες δικες σας!!Κατα κυριο λογω θελω να παιζει pubg σε με καλα fps χωρις να εχω κολληματα κλπ κλπ.Σχετικα με το budget που διαθετω εξαρταται απο το τι χρειαζομαι για να εχω τα αποτελεσματα που θελω.
Το συστημα μου αποτελειται απο τα παρακατω:

Cpu: Intel core i3 6100 

Motherboard: Asrock b150m-Hdv 

Ram: hyperX ddr4 8bg 2133mhz(θα αγοραστει αλλη μια στα κοντα)

Gpu: nvidia geforce gtx 750 ti

Psu:Εχω ενα της corsair 500w 80+ αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι και πως τωρα αν θελετε παραπανω πληροφοριες πειτε μου να το ανοιξω να το δω!

Περιμενω απαντησεις και γνωμες για τυχον αναβαθμισεις!!!Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

καλημερα ... για να κανεις δουλεια θα ελεγα καταρχας παρε ενα μεταχειρισμενο ι5 με κανα 100-120ε και πουλα τον δικο σου..

και για καρτα επισης μεταχειρισμενη γιατι ειναι δυσκολοι καιροι...αμα καταφερεις να βρεις καμια 960 4γιγα η καμια 1050τι με κανα 150αρι περιπου ειναι οκ 

αλλιως 1060 με 3γιγα στα 220ε περιπου ....

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν είναι αρκετή η 1050ti για να πετύχεις την απόδοση που θες. Πας σε GTX1060 σίγουρα https://www.skroutz.gr/s/10133581/Inno-3D-GeForce-GTX1060-3GB-N106F-2SDN-L5GS.html

Και αν δεν είσαι ικανοποιημένος, αν έχεις μεγάλα frame drops παίρνεις έναν i5 μτχ. αν βρεις με 100€ όπως είπε ο φίλος παραπάνω. To παιχνίδι παίζει και με 8gb ram απ όσο έχω δει, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει λίγο και άλλη μια 8άρα.

Δημοσ.

Κανε bookmark αυτην την σελιδα και παρακολουθα τις τιμες μια-δυο φορες την μερα. Ειχα γλιτωσει 50 ευρω απο καρτα γραφικων, 30 ευρω απο RAM, 20 ευρω απο κουτι, κ.α.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, splanis είπε

Καταρχάς το high 80fps στο pubg Ξεχνα το :P

High μπορει να μην ειναι αλλα οχι και στα very low να παιζω στα 40-50 fps..

Btw guys ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας θα τις λαβω υποψιν μου και θα κινηθω αναλογα!!

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με μια 1060 6gb που βρήκα από άτομο του site!Είναι αγορασμενη 5/1/2017 υπάρχει απόδειξη και υπόλοιπο εγγύησης και την αφήνει 300€.Πως σας φαίνεται??Αξίζει??

Δημοσ.

Δεν εμπιστευομαι και πολυ πλεον amazon και gearbest μετα απ ολα οσα γινονται με τα τελεωνεια!!Μαλλον θα καταληξω σε 1060 3gb γτ με την 6gb ξεφευγω πολυ σε budget απ οτι βλεπω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...