Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεει καπου σε ποσο καιρο ερχονται ή εγω δεν το βλεπω?Και ειναι εγγυημενο οτι ερχεται ετσι?Δεν υπαρχει περιπτωση να στραβωσει κατι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FuglyMafaka είπε

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με μια 1060 6gb που βρήκα από άτομο του site!Είναι αγορασμενη 5/1/2017 υπάρχει απόδειξη και υπόλοιπο εγγύησης και την αφήνει 300€.Πως σας φαίνεται??Αξίζει??

Aντιπρότεινέ του 270€ γιατί δεν νομίζω να την είχε αγοράσει ακριβότερα. Είναι και 15 μηνών. Αν συμφωνεί πήγαινε και δες την από κοντά πριν την πάρεις.

1 λεπτό πριν, FuglyMafaka είπε

Λεει καπου σε ποσο καιρο ερχονται ή εγω δεν το βλεπω?Και ειναι εγγυημενο οτι ερχεται ετσι?Δεν υπαρχει περιπτωση να στραβωσει κατι?

Αν έχεις λογαριασμό στο amazon μπορείς να δεις πότε έρχεται ένα βήμα πριν την παραγγελία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Aντιπρότεινέ του 270€ γιατί δεν νομίζω να την είχε αγοράσει ακριβότερα. Είναι και 15 μηνών. Αν συμφωνεί πήγαινε και δες την από κοντά πριν την πάρεις.

Αν έχεις λογαριασμό στο amazon μπορείς να δεις πότε έρχεται ένα βήμα πριν την παραγγελία.

Το παλικαρι βρισκεται Δραμα οποτε δεν νομιζω να συνεχισω σε αγορα γτ δυσκολα να παω Δραμα μονο και μονο για τον ελεγχο!Ευχαριστω παντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, FuglyMafaka είπε

Σου λέει πριν την παραγγελία κόστος με μεταφορικά υπολόγιζε ένα δεκάρικο περίπου και ημερομηνία παράδοσης εκτός των προπαραγγελίες όπως η extreme που σου έβαλα. Να στραβώσει κάτι με οποιοδήποτε Σκρουτζομαγαζο ναι μπορεί. Με Amazon όχι δεν παίζει κάτι περισσότερο έμπιστο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και πάλι!μετά από σκέψη και λίγο ψάξιμο φυσικά κατέληξα στο να πάρω μια 1050τι γτ και σε βιντεάκια που είδα benchmark με τον επεξεργαστή μου και 1050 τρέχει ικανοποιητικά το παιχνίδι.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποια απ' όλες να πάρω και τις διαφορές έχουν μεταξύ τους.Βλεπω διαφορετικές τιμές στην κάθε μία μη γνωρίζοντας τι και πως.Αν μπορούσατε να δώσετε τα φώτα σας!!!

Δημοσ.

Και σε 1060 ποιες επιλογες θα εδινες??Για να ψαξω λιγο διαφορες μεταξυ τους και αν τελικα οντως αξιζει να παρω 1050 ή οχι!!

Δημοσ.

1050 ti αξιζει να παρεις στα 180.

Παραπανω απο διακοσια φλερταρεις με 1060 3αρα. Στην πλειοψηφια των games η διαφορα ειναι μεγαλη.

Δημοσ.

Κοιτα εχω βρει ηδη ατομο για να πουλησω την δικια μου και η πωληση θα γινει σημερα.Απ οτι βλεπω και στις 2 επιλογες που μου εδωσες φευγω πανω απο τα 200.Αν οντως εχουν τοσες μεγαλες διαφορες οι καρτες μεταξυ τους και η διαφορα χρηματων ειναι στο 50€ κοντα τοτε οντως δεν αξιζει να παω σε 1050.Τι επιλογες θα εδινες για 1060??

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ radiohead!!Είναι μονόδρομος τελικά η 1060 και με μικρή διαφορά σε λεφτά οπότε δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να πάω σε 1050!!Η βοήθεια σου ήταν χρήσιμη να σαι καλά!!Στην gigabyte με τα διπλά fans κατέληξα μιας και υπάρχει και χώρος στο κουτί αλλά και για καλύτερη ψύξη της κάρτας σε περίπτωση που ζοριστει τώρα που πιάνουν οι ζέστες!!Και πάλι ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Τιποτα.

Παντως απο 180 σε 260 δεν ειναι μικρη διαφορα. Το θεμα ειναι οτι αν δεν αλλαζεις συχνα καρτες θα κανει την αποσβεση της οποτε go for it.

Δημοσ.

Δεν αλλάζω συχνά κάρτες και για αυτό είπα να τα δώσω για να πάρω κάτι καλό και αξιολογο!!Τόσο καιρό είμαι με μεταχειρισμένες οπότε είπα να πάρω μια στο κουτί!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...