Jim.Panag. Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Καλησπερα. θα ηθελα την αποψη σας. Εχω ενα καινουριο λαπτοπ και ψαχνω ενα free καλο antivirus. Μπορειτε να μου προτεινεται καποιο και τον λογο??? Σας ευχαριστω πολυ. κ καλες γιορτες σε ολους με υγεια.
alexisnik19911 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 για έμενα BitDefender Free Antivirus ή ESET Antivirus αλλά θέλει πληρωμή. μακρυά από avira, AVG τα χειρότερα που κυκλοφορούν. 1
zncisnikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Το BitDefender Free Antivirus δεν δίνει τη δυνατότητα εξαίρεσης αρχείων, φακέλου και διεργασιών από τη σάρωση για μένα πολύ βασικό και δεν έχει firewall
jokerakias Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Το bitdefender μόνο σε εμένα βγάζει προβλήματα με το ui?
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 4/6/2018 στις 5:52 ΜΜ, zncisnikos είπε Συμφωνώ απόλυτα με τον alexisnik19911, αλλά κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει – για δοκιμές – όλα σχεδόν τα antivirus - free η όχι- αλλά πάντα καταλήγω στο Symantec Endpoint Protection της Norton το οποίο μεν είναι για Windows Client Business User, δεν έχει κανένα πρόβλημα και σε desktop η laptop κατ’ εμένα από τα ποιο ασφαλή και ελαφριά για το σύστημα δες παρακάτω. https://www.techradar.com/news/best-business-antivirus-8-top-paid-security-tools-for-small-businesses https://www.av-test.org/en/antivirus/business-windows-client/windows-10/ Μπορείς να το βρεις εδώ https://sanet.cd/blogs/samura1-/symantec_endpoint_protection.2549882.html ελεύθερο - το εγκαθιστάς in custom mode και διαλέγεις κατά την εγκατάσταση, client mode (unmanaged client modes). Platforms: Windows, Windows Server, macOS, Linux, Virtual Environments Features: Antivirus, browsing protection, firewall, application control, device control, remote management Να υποθέσω πως είναι παραποιημένο το setup? Απο επίσημη εταιρεία δεν υπάρχει η έκδοση SEP που αναφέρεις;
isay Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 @zncisnikos Μια προτροπή. Ποτέ μα ποτέ μην βάζεις antivirus με cracks ή παραποιημένα. Μονο αυθεντικα.
mr.robot Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, isay είπε @zncisnikos Μια προτροπή. Ποτέ μα ποτέ μην βάζεις antivirus με cracks ή παραποιημένα. Μονο αυθεντικα. Ο λόγος ;;
isay Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, mr.robot είπε Ο λόγος ;; Η κοινή λογική. Θα έβαζες κλέφτη (πρωήν ή νυν δεν εχει σημασία) να σου φυλά το σπίτι και τα λεφτά σου; Μια στις δέκα, θα ήταν ο καλύτερος, αλλά εννιά στις δέκα δεν ξέρεις τι εχει ή τι μπορει να μπει στο μυαλό του. Καλυτερα λοιπον free ή με κλειδί αγορασμενο απο ebay, παρά σπασμένο antivirus
zncisnikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, kormos είπε Να υποθέσω πως είναι παραποιημένο το setup? Απο επίσημη εταιρεία δεν υπάρχει η έκδοση SEP που αναφέρεις; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από zncisnikos
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, zncisnikos είπε Συγνώμη φίλε μου παραδέχομαι την άγνοια μου. Τι είναι το έκδοση SEP που αναφέρεις? Symantec Endpoint Protection
zncisnikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kormos είπε Symantec Endpoint Protection Ναι το κατάλαβα μετά, ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από zncisnikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα