Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά φίλοι μου καλό Πάσχα να έχουμε.

Έχω στη κατοχή μου το laptop του τίτλου (Aspire 5 A515-51G-82WK) είναι με αγγλικό πληκτρολόγιο αγορά από e-shop.

Το πρόβλημα είναι στον ήχο, δλδ παίζει μουσική μια χαρά για 2 ώρες πχ, κλείνω τη μουσική και μετά από 10 λεπτά λέω ας βάλω κάτι να ακούσω στο YouTube και αρχίζει το πανηγύρι, αρχίζουν τα ηχεία και γρατζουνούν λες και είναι καμένα ένα πράγμα και εδώ είναι το ωραίο, μόλις κάνω επανεκκίνηση  (άντε να διαρκεί η επανεκκίνηση 10-15 δευτερόλεπτα) το laptop παίζει στην εντέλεια μουσική χωρίς το μικρό θόρυβο η ψεγάδι, αν παίζει μουσική ασταμάτητα δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα ο ήχος ακόμα και 6 ώρες που έπαιζε ασταμάτητα. Έχω περάσει καινούριους drivers απευθείας από το site της RealTek , από το official site Acer, τους drivers των windows, έχει γίνει update το bios στη τελευταία διαθέσιμη έκδοση του αλλά το πρόβλημα παραμένει, έλπιζα να ήταν καμένο κάποιο ηχείο και να το έστελνα στο service αλλά μετά από επανεκκίνηση είναι σαν καινούριος, φοβάμαι μη παίζει κάτι με τη motherboard αλλά το μηχάνημα πηγαίνει σφαίρα χωρίς κολλήματα χωρίς τίποτα και εκεί είναι που σπάω το κεφάλι μου.

Πριν το στείλω στο service και μου πουν ότι δεν έχει τίποτα μπας και έχει συναντήσει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα ή κάποια λύση που μου διαφεύγει;

Έχω windows 10 Pro και είναι το μοντέλο με τα 8 Ram χωρίς το dvd-drive

Ευχαριστώ!

Edit: Ααα το πρόβλημα υπάρχει και όταν συνδέσω ακουστικά στο laptop στη μόνη θύρα που έχει.

Επεξ/σία από rackal
Δημοσ.

Νομίζω είναι πρόβλημα hardware. θα μπορούσαν να γίνονται παρεμβολές από τον ανεμιστήρα, εξ' ου και το ότι σταματάει όταν κάνεις επαννεκίνηση. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις απευθείας με την Acer, χωρίς μεσάζοντα το e-shop για να ρωτήσεις για το πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...