satsok2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Θα ειμαι στο εξωτερικο. Και χρειαζομαι vpn αφενος για να εχω προσβαση σε sites/torrents χωρις προβλημα. Επισης θα ηθελα ιδανικα να εχω και ελληνικη ip (βιντεο/tv) / νορβηγικη. Υπαρχει κατι που να συμφερει; Θα ειμαι σε κατι σαν εστια και δε θελω να εχω τραβηγματα.
holyphe Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δοκίμασε το Mullvad (mullvad.net). Υπάρχει Νορβηγικός server και ειναι torrent friendly. Μπορείς να κάνεις άπειρα trial accounts τα οποία διαρκούν απο τρείς ώρες. 1 1
satsok2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ θα το δοκιμασω. Διαβασα μονο οτι εχει χαμηλες ταχυτητες. Κατι αλλο απο προτασεις; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από satsok2
Alphaleader Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Με ενα 20ευρω ψώνισα Windscribe για μια 3ετια. https://stacksocial.com/sales/3-year-windscribe-vpn 1
satsok2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ταχυτητες; IP Ελλαδας ή Νορβηγια που με ενδιαφέρουν;
Alphaleader Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, satsok2 είπε Ταχυτητες; IP Ελλαδας ή Νορβηγια που με ενδιαφέρουν; Και Ελλάδα και Νορβηγία έχει. Απο ταχύτητες... ειναι λίγο σχετικό... θελω να πω, εξαρταται το τραφικ που εχει ο σερβερ με τον οποιο θα συνδεθεις αλλα και απο την δικη σου ταχυτητα. Γενικα βλέπω οτι τουλάχιστον την ADSL μου την τερματιζει αν κατεβάζω απο καλο σερβερ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα