Tuxer Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, Σχετικα με το κινητο μου ηθελα να καποιες "αφελης" ερωτησεις , Εδω και 10ημερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα εσταλησαν 3 αρχεια φωτογραφιων απο το viber και το κινητο εκανε επανωτα 3 reboot εκ τοτε Δεν ξανα ανοιξε ποτε παρα μονο εκανε boot και αφηνωντας το μονο του μετα απο κανα 2 ωρο εμπαινε μεχρι το σταδιο του μοτιβου κ μετα ξανα boot παλεψα μεσω του adb να μπορεσω να σωσω τα Αρχεια - Δεδομενα μου που με ενδιαφερουν ματαια ομως , χθες αποφασισε να Μην ξανα ανοιξει ποτε να μην φορτισει ποτε , το πηγα σε καποια μαγαζια Αλλοι λενε ειναι πλακετα ( τελος δεδομενα κλπ ) , αλλοι βρηκαν την φορτιση του χαμηλη μου ειπαν 0,4 οτι δινει . Εγω ειμαι επιφυλακτικος κ το ψαχνω για τα Δεδομενα μου να σωθω Αν Δεν εχουν χαθει ,Σαν κινητο ας παει στο καλο δεν με νοιαζει . Μπορει να ειναι η θυρα φορτισης πχ κ με αλλαγη της να παλεψει παλι να ανοιξει το κινητο , απλα επειδη ειναι παλιο αρκετα πολλα σου μαγαζια σου λενε παρε καινουργιο κ ετσι . Θα ηθελα την αποψη σας . Ευχαριστω . Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Tuxer
ziaba Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Όταν το πηγές σε μαγαζί δεν σου φόρτησαν την μπαταρία να ναι 100%?
Tuxer Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, ziaba είπε Όταν το πηγές σε μαγαζί δεν σου φόρτησαν την μπαταρία να ναι 100%? Επειδη απο το κινητο Δεν φορτιζει ισχυριστηκαν οτι την φορτισαν εξωτερικα και ειχε 25% κ το κινητο ουτε ετσι εδωσε σημαδια να ανοιξει οποτε λενε ειναι πλακετα . Επειδη ομως ο καθε ενας θελει να πουλησει Δεν ειμαι σιγουρος για τα λεγομενα τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα