Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Nexus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας,

Σχετικα με το κινητο μου ηθελα να καποιες "αφελης" ερωτησεις , Εδω και 10ημερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα  εσταλησαν 3 αρχεια φωτογραφιων απο το viber και το κινητο εκανε επανωτα 3 reboot εκ τοτε Δεν ξανα ανοιξε ποτε παρα μονο εκανε boot και αφηνωντας το μονο του μετα απο κανα 2 ωρο εμπαινε μεχρι το σταδιο του μοτιβου κ μετα ξανα boot παλεψα μεσω του adb να μπορεσω να σωσω τα Αρχεια - Δεδομενα μου που με ενδιαφερουν ματαια ομως , χθες αποφασισε να Μην ξανα ανοιξει ποτε να μην φορτισει ποτε , το πηγα σε καποια μαγαζια Αλλοι λενε ειναι πλακετα ( τελος δεδομενα κλπ ) , αλλοι βρηκαν την φορτιση του χαμηλη μου ειπαν 0,4 οτι δινει .

Εγω ειμαι επιφυλακτικος κ το ψαχνω για τα Δεδομενα μου να σωθω Αν Δεν εχουν χαθει   ,Σαν κινητο ας παει στο καλο δεν με νοιαζει .

Μπορει να ειναι η θυρα φορτισης πχ κ με αλλαγη της να παλεψει παλι να ανοιξει το κινητο , απλα επειδη ειναι παλιο αρκετα πολλα σου μαγαζια σου λενε παρε καινουργιο κ ετσι .

Θα ηθελα την αποψη σας .

Ευχαριστω .

Επεξ/σία από Tuxer
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ziaba είπε

Όταν το πηγές σε μαγαζί δεν σου φόρτησαν την μπαταρία να ναι 100%?

Επειδη απο το κινητο Δεν φορτιζει ισχυριστηκαν οτι την φορτισαν εξωτερικα και ειχε 25% κ το κινητο ουτε ετσι εδωσε σημαδια να ανοιξει οποτε λενε ειναι πλακετα .

Επειδη ομως ο καθε ενας θελει να πουλησει Δεν ειμαι σιγουρος για τα λεγομενα τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...