Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά
Πριν δημιουγησω το συγκεκριμενο θρεντ, εκανα μια μικρη αναζητηση αλλα εξακολουθω κ εχω αποριες οποτα θεωρησα καλο να ζητησω τη βοηθεια σας σε ενα καινουριο θεμα.

Ζω στη Γερμανια, κ επειδη εχω φαει ενα μεγαλο ξενερωμα με τα games (ειδικα με οτι εχει να κανει με 2ο παγκοσμιο) αποφασισα να ψαχτω για Vpn.
Και για να σας πω λιγο πιο αναλυτικα τι εννοω  για τα games..Wolfenstein, call of duty World at war Zombie Army trilogy..αυτα ειναι ενα δειγμα απο τα παιχνιδια που απαγορευνται στη Γερμανια, επειδη στο παιχνιδι αναφερεται η λεξη ναζι, υπαρχει η σβαστικα κλπ.  Εχω παιξει ορισμενα σε γερμανικη βερσιον αλλα δε μου αρεσουν καθως εχουν υποστει επεξεργασια στις λεπτομερειες. Οχι οτι εχω κ καψα να βλεπω μπροστα στα ματια μου τη σβαστικα βεβαια (αντιθετως), αλλα με εκνευριζει η ιδεολογια αυτη, οτι ειναι λογοκριμενο κατι που υπαρχει στην ιστορια τους. Τελοσπαντων συγνωμη το πηγα μεσα Τρικαλων..το ποιντ μου ειναι να μου πειτε συμβουλες για Vpn, αν θα πιασει 100% με το Steam, ή κ με το τορεντ.

Εχω διαβασει κατα καιρους διαφορες αποψεις που διαφερουν...Υπαρχει η πλευρα που λεει οτι ειναι ασφαλες κ οτι δε σε πιανουν με τα τορεντ , υπαρχει κ η πλευρα που λεει οτι δεν εισαι ασφαλης ουτε με Vpn (κ στη γερμανια διωκεται ΠΟΛΥ, πιστεψτε με) .

Επισης, εκτος αυτου, εχω κ ενα Cod ww2  σε stand by για να το ενεργοποιησω που λαχταρω να παιξω, αλλα δε μπορω,  γιατι αν το κανω τωρα με γερμανικη Ip το στιμ θα το "κλειδωσει". 

Αν μπορειτε να βοηθησετε με απλα λογια γιατι ειμαι ασχετη τελειως περι του θεματος , ευχαριστω πολυ..^_^

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...