Blakas Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Αρχικα, θελω να χρησιμοποιησω τις εφαρμογες: messenger, youtube, soundcloud. Ομως θα με ενδιεφεραν και οι εφαρμογες: chrome, facebook, instagram, play store και κανα παιχνιδι σαν pubg αλλα οι πρωτες εφαρμογες με ενδιαφερουν περισσοτερο. Αν μπορειτε να μου πειτε ποιο πακετο απο ποια εταιρια θα με συμφαιρε θα το εκτημουσα. Επισης εχω ψαξει για απεριοριστα data ανεξαρτητως εφαρμογης αλλα δεν εχω βρει τιποτα, υπαρχει καμια εταιρια που το κανει αυτο? Το ξερω οτι η κοσμοτε εχει κατι παρομοιο αλλα θελω να ξερω αν υπαρχει κατι φθηνοτερο ή να εχει ολλες τι εφαρμογες (π.χ. soundcloud) ή απεριοριστα mb ανεξαρτητως εφαρμογης
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, Blakas είπε Αρχικα, θελω να χρησιμοποιησω τις εφαρμογες: messenger, youtube, soundcloud. Ομως θα με ενδιεφεραν και οι εφαρμογες: chrome, facebook, instagram, play store και κανα παιχνιδι σαν pubg αλλα οι πρωτες εφαρμογες με ενδιαφερουν περισσοτερο. Αν μπορειτε να μου πειτε ποιο πακετο απο ποια εταιρια θα με συμφαιρε θα το εκτημουσα. Επισης εχω ψαξει για απεριοριστα data ανεξαρτητως εφαρμογης αλλα δεν εχω βρει τιποτα, υπαρχει καμια εταιρια που το κανει αυτο? Το ξερω οτι η κοσμοτε εχει κατι παρομοιο αλλα θελω να ξερω αν υπαρχει κατι φθηνοτερο ή να εχει ολλες τι εφαρμογες (π.χ. soundcloud) ή απεριοριστα mb ανεξαρτητως εφαρμογης Απεριόριστα δεδομένα δεν δίνει καμμία εταιρία. 2
Black Demis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 απεριόριστα δεν δίνει κανείς τώρα αν διαθέτεις αρκετά χρήματα σκας κάνα 150 ευρω και παίρνεις καμια 200 gb το μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα