Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δει καθόλου αποτελέσματα ή τελικά ήταν σπατάλη λεφτών; Οι μόδες της εποχής τώρα είναι με βιταμίνη D και μουρουνέλαια. 

Ποια η γνώμη σας λοιπόν;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με ενδιαφέρει να μη κολλάω εύκολα ιώσεις! Έχω πρόβλημα με τα κρυολόλογηματα όλο τον χειμώνα!  Γι αυτό παίρνω βιταμίνες σε αναβράζοντα  δισκία και με καλύπτουν. 

Παίρνω ένα συμπλήρωμα που έχει μόνο βιταμίνη C μέσα  (1000mg ανα δισκίο) που έχει γεύση πορτοκαλί. Λέγεται Natura vita και η τιμή του είναι στα 3€ περίπου. Την βρίσκεις και στα my market εκεί που έχει τα συμπληρώματα. 

Και παίρνω και αυτές εδώ που έχουν πολλές βιταμίνες.  Αναλλαξ. Μια μέρα τη μια μια την άλλη. 

Η multi plus είναι από φαρμακείο και είναι στα 7€ αν θυμάμαι καλά. 

Και οι δύο έχουν 20 δισκία μέσα. 

Δεν ξέρω εσύ για τι λόγο θες το συμπλήρωμα όμως. Ο καθένας τα παίρνει για διαφορετικούς λόγους. 

Οσο για την βιταμίνη D και το μουρουνελαιο είναι απλά μια μόδα!!!! Εκτός κ αν κάνεις εξετάσεις και σου βρει ο γιατρός έλλειψη βιταμίνης D! Μόνο τότε πρέπει να πάρεις! Το μουρουνελαιο είναι μουφα απλά γίνεται καλή προώθηση.  

Screenshot_20180402-133545.jpg

Επεξ/σία από lek88
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

το μοναδικο που περνω ειναι το χειμωνα ειναι  1000αρα C με εχινακεια

Η βιταμίνη C βοηθάει. Ειδικά αν δεν τρως φρούτα η λαχανικά. Αλλά τα μουρουνελαια ξέχνα τα... Είναι καθαρά θέμα marketing 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lek88 είπε

Η βιταμίνη C βοηθάει. Ειδικά αν δεν τρως φρούτα η λαχανικά. Αλλά τα μουρουνελαια ξέχνα τα... 

και η εχινακεια  βοηθαει παρα πολυ το  ανοσοποιητικο. η εχινακεια τι σχεση εχει με το μουρουνελαιο ??

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη.μη λέτε φόλα το μουρουνελαιο.φόλα είναι αυτό που πίνει η Έλλη παπαγγελη

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, christopher0016 είπε

και η εχινακεια  βοηθαει παρα πολυ το  ανοσοποιητικο

Θα σε γελάσω... Δεν ξέρω καθόλου. 

Δημοσ.

Βασικά απ'οτι έχω καταλάβει οι πολυβιταμίνες είναι άχρηστες. Πρέπει να κάνει κάποιος εξετάσεις και να παίρνει μεμονωμένες βιταμίνες όπου έχει έλλειψη.

Μεγάλο ρόλο παίζει πάντως και το placebo effect, και τίποτα να μην σου κάνουν αν εσύ νομίζεις πως σε βοηθάνε τότε θα νιώθεις καλύτερα.

Οι αμερικάνοι πάντως είχαν βγάλει μια έρευνα που έλεγε πως πρέπει κάποιος να παίρνει d3, msm, λάδι ψαριού και ψευδάργυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν τρέφομαι σωστά. Φαγητό τρώω κανονικά αλλά   από φρούτα δεν τρώω τίποτα απολύτως και από λαχανικά τρώω ελάχιστα πολύ σπάνια. Χυμούς δεν πίνω ποτέ. Οπότε είναι λογικό να λείπουν βιταμίνες από τον οργανισμό που υπάρχουν μόνο σε φρούτα και λαχανικά που δεν πλησιάζω σχεδόν ποτέ. 

Αν τρέφεται κάποιος σωστά με φρούτα και λαχανικά συχνά (έξτρα από το κανονικο φαγητό εννοείται ) δεν χρειάζεται συμπλήρωμα βιταμινών. 

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lek88 είπε

Αν τρέφεται κάποιος σωστά με φρούτα και λαχανικά συχνά (έξτρα από το κανονικο φαγητό εννοείται ) δεν χρειάζεται συμπλήρωμα βιταμινών. 

Ναι μόνο που οι περισσότεροι δεν τρέφονται σωστά και πολλά από τα φρούτα/λαχανικά περα από τα φυτοφάρμακα και τις ορμόνες που έχουν, σου προσφέρουν και λιγότερα θρεπτικά συστατικά λόγω της συνεχής καλλιέργειας του εδάφους σε σύγκριση με το παρελθόν.

Το θέμα είναι αν όντως τα συμπληρώματα διατροφής κάνουν κάτι ή απλά σου ακριβαίνουν τα ούρα, όχι αν τρεφόμαστε σωστά ( που δεν ) .

Δημοσ.

Σουβλιστό αρνάκι γάλακτος σε χαπάκι.

Καλά στο έτος 2018 και ακόμη νομίζετε ότι όντως αγοράζετε βιταμίνες;

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι όντως είναι αληθινά;

Κατά τα άλλα σε διάφορα άλλα θέματα οι πιο πολλοί λέγανε ότι οι ενναλακτικές ιατρικές και ομοιοπαθητική είναι ψέματα,αλλά τα placebo που αγοράζετε είναι αληθινά.Και άντε να υπάρχει ένα μικρό ποσοστό από αυτό που λένε.Είναι υγιεινό ή το αντίθετο;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...