christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, zio10 είπε Το παίρνω από φίλο παραγωγό προς το παρόν, αργότερα μπορεί να το φτιάχνω και μόνος μου απο γευση τι λεει ?
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε απο γευση τι λεει ? Σαν πολύ έντονη γεύση ρίγανης. Καίει πολύ, 1-2 σταγόνες σε νερό. Σκέτο δεν μπορείς να το πάρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίρνω αιθυλεστέρες ω-3 λιπαρών οξέων 90. Μου τα έχει συνταγογραφήσει καρδιολόγος. Γενικά κυκλοφορούν διάφορα σκευάσματα, δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν που μπορείς να τα προμηθευτείς χωρίς συνταγή γιατρού. Δεν θα έπαιρνα κάτι από αυτά χωρίς να μου το προτείνει ο γιατρός μου. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Επίσης παίρνω schweden bitter και κάποια άλλα κατά καιρούς όπως d3 10000iu και μουρουνέλαιο. (Και τσίπουρο! ).
DYEL Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, palawiaris είπε Σουβλιστό αρνάκι γάλακτος σε χαπάκι. Καλά στο έτος 2018 και ακόμη νομίζετε ότι όντως αγοράζετε βιταμίνες; Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι όντως είναι αληθινά; Κατά τα άλλα σε διάφορα άλλα θέματα οι πιο πολλοί λέγανε ότι οι ενναλακτικές ιατρικές και ομοιοπαθητική είναι ψέματα,αλλά τα placebo που αγοράζετε είναι αληθινά.Και άντε να υπάρχει ένα μικρό ποσοστό από αυτό που λένε.Είναι υγιεινό ή το αντίθετο; Πολυ εμπεριστατωμενη αποψη,ειδικα η πηγες που παρεθεσες ειναι ακρως ενδιαφερουσες και αξιοπιστες. 1 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, zio10 είπε (Και τσίπουρο! ). Φιλική συμβουλή: πες το τσιπουρέλαιο για να είσαι ον τόπι
Προτεινόμενες αναρτήσεις