Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη.

Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα.. Οποτε συνδέεται το laptop σο wifi, η γραμμή σηκώνει πολλά crc erros (20-40 ανά δευτερόλεπτο)... Τι μπορεί να φταίει? καμιά ιδέα? μου έχει κάψει το μυαλό.

Δημοσ.

το κανει με αυτην την συσκευη μονο ή και με αλλην?αλλαξες καναλι να δεις αν παιζει αυτο? μιλας για Crc στην γραμμη οχι crc στο wifi.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

το κανει με αυτην την συσκευη μονο ή και με αλλην?αλλαξες καναλι να δεις αν παιζει αυτο? μιλας για Crc στην γραμμη οχι crc στο wifi.

μόνο με το συγκεκριμένο λάπτοπ υποθέτω.. γιατί όταν συνδέω τα κινητά δεν έχει πρόβλημα. έπαιξα με τα κανάλια, με transmit power, διαφορά δεν είδα...

Τα crc που γράφει το συγκεκριμένο ρούτερ (zte) νομίζω αφορούν όλη τη γραμμή

Untitled.png.b21b4382a09987acd1598fa68cede173.png

Προσωρινά βολεύτηκα με δεύτερη γραμμή ίτνερνετ για το wifi, αλλά το πρόβλημα ήταν περίεργο και είπα να ανοίξω τόπικ

Δημοσ.

Κάποιες λύσεις:

Δοκιμάζεις άλλο ρούτερ

Κάνεις επανεκκίνηση το υπάρχον

Παίρνεις τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη του παρόχου σου.

Δημοσ.
17 hours ago, GeorgeHellas said:

μόνο με το συγκεκριμένο λάπτοπ υποθέτω.. γιατί όταν συνδέω τα κινητά δεν έχει πρόβλημα. έπαιξα με τα κανάλια, με transmit power, διαφορά δεν είδα...

Τα crc που γράφει το συγκεκριμένο ρούτερ (zte) νομίζω αφορούν όλη τη γραμμή

Προσωρινά βολεύτηκα με δεύτερη γραμμή ίτνερνετ για το wifi, αλλά το πρόβλημα ήταν περίεργο και είπα να ανοίξω τόπικ

Ναι τα Crc ειναι της γραμμης.απο την αλλη επειδη ειναι το zte 108 δεν με παραξενευει για τιποτα.καλο σαπιδακι:P .αν εχεις αλλο για δοκιμη.

12 hours ago, mad-proffessor said:

Κάποιες λύσεις:

Δοκιμάζεις άλλο ρούτερ

Κάνεις επανεκκίνηση το υπάρχον

Παίρνεις τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη του παρόχου σου.

αν παρεις τηλεφωνο την υποστηριξη και τους το πεις η μια απαντηση θα ειναι να σου πουν οτι ειναι φυσιολογικο να σηκωνει η γραμμη Crc ασχετα που του το κανει με μια συγκεκριμενη συσκευη εκτος αν ετυχε να κανει crc εκεινη την στιγμη.η δευτερη απαντηση θα ειναι  οτι αφου η γραμμη παιζει μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα ή σας χαμηλωνουμε ταχυτητα για να παιζετε πιο σταθερα με λιγοτερα errors

παιζει να του βγαλουν και το Fast Που ειναι λογος να σηκωνει παραπανω errors.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, poulinos είπε

Ναι τα Crc ειναι της γραμμης.απο την αλλη επειδη ειναι το zte 108 δεν με παραξενευει για τιποτα.καλο σαπιδακι:P .αν εχεις αλλο για δοκιμη.

αν παρεις τηλεφωνο την υποστηριξη και τους το πεις η μια απαντηση θα ειναι να σου πουν οτι ειναι φυσιολογικο να σηκωνει η γραμμη Crc ασχετα που του το κανει με μια συγκεκριμενη συσκευη εκτος αν ετυχε να κανει crc εκεινη την στιγμη.η δευτερη απαντηση θα ειναι  οτι αφου η γραμμη παιζει μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα ή σας χαμηλωνουμε ταχυτητα για να παιζετε πιο σταθερα με λιγοτερα errors

παιζει να του βγαλουν και το Fast Που ειναι λογος να σηκωνει παραπανω errors.

Εχω δοκιμάσει και ενα τπ λινκ και μου εκανε τα ίδια.. Χάλασε το λάπτοπ προχθές οποτε μάλλον γλυτωσα λολ... Ε γενικά η γραμμή κάνει κάτι κουλα συγκεκριμένες απογευματινες ώρες αλλά εχω και 35 attenuation, 6margin και fastpath, οπότε δεν δίνω πολυ σημασια...

Δημοσ.

αν το κανε και με αλλο ρουτερ τοτε κατι με το λαπτοπ.αλλα ναι με 35 attenuation 6 margin και Fast path την ζοριζεις λιγο.σιγουρα το Interleave θα ηταν πιο σταθερο.μην ανησυχεις παντως για τα crc.αν δεν βλεπεις να ειναι κατα χιλιαδες και να ανεβαινουν γρηγορα δεν υπαρχει λογος ανησυχειας.ολοι εχουμε crc και fec(interleave)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...