Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητείται βοήθεια με παραγγελία από amazon εξωτερικού. Κάποιος που να μπορεί αν παραγγείλει από amazon.co.uk ή de(γερμανίας) διότι δεν γνωρίζω την διαδικασία με το εξωτερικό. Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Carious είπε

Ζητείται βοήθεια με παραγγελία από amazon εξωτερικού. Κάποιος που να μπορεί αν παραγγείλει από amazon.co.uk ή de(γερμανίας) διότι δεν γνωρίζω την διαδικασία με το εξωτερικό. Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Carious είπε

https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/

και αν δεν βρεις την απαντηση, γράψε τι ακριβώς προβλημα εχεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Carious είπε

δεν έχω κάρτες και λοιπά

αυτό εδώ https://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Tribit-Portable-Wireless-Waterproof/dp/B078S4P3J9

Αρα θες κάποιον να του δώσεις τα χρήματα και να το αγοράσει για σενα, σωστα; Γιατι δεν το λες απευθειας απο την αρχή;

Εχε υποψη οτι αμα παρουσιαστεί προβλημα εντος εγγύησης, πρεπει να το τρέξει αυτός που το αγορασε, δηλαδη το ιδιο άτομο

Δημοσ.

αυτό ακριβώς. ε τώρα με την εγγύηση για το συγκεκριμένο προιόν δεν πιστεύω να μου χρειαστεί και ποτέ εκτός και αν έχει θέμα out of the box

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Carious είπε

αυτό ακριβώς. ε τώρα με την εγγύηση για το συγκεκριμένο προιόν δεν πιστεύω να μου χρειαστεί και ποτέ εκτός και αν έχει θέμα out of the box

Αν διαβάσεις όσα έχουν προαναφερθεί και με μια επίσκεψη σε μια τράπεζα για έκδοση μιας Prepaid κάρτας θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τη διαδικασία κανονικά. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις και μια χρεωστική (δε νομίζω να μην δεν έχεις...) :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα, θελω να κανω την πρωτη μου αγορα απο αμαζον αλλα δεν εχω ξανακανει και θελω να ρωτησω καποια πραγματα

Αρχικα, το προιον που θελω να αγορασω ειναι απο εναν πωλητη που οπως λεει η περιγραφη ειναι fullfillment by amazon, λεει δηλαδη οτι το πακεταρει και το στελνει η ιδια η αμαζον, με στανταρ αποστολη βγαινει το κοστος γυρω στα 45 ευρω, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα υπαρχουν εξτρα χρεωσεις για την αγορα (εχω διαβασει αλλους να λενε για εξτρα χρεωσεις λογω τελωνειων κλπ) οποτε ρωτω μην παει το μαλλι κανα 80αρι και τρεχω, το προιον παρεπιπτοντως ειναι κατι σαν βιβλιο σε μεγεθος τομου εγκυκλοπαιδειας,   ο χρονος αποστολης δεν με ενδιαφερει, ειναι περιπου στον μηνα αυτα που με νοιαζουν ειναι οι τυχον επιβαρυνσεις περα του αρχικου ποσου, αα και με τι τροπο θα ερθει (ελτα κλπ) αυτα απο μενα αν μπορειτε βοηθηστε, ευχαριστω !!

Επεξ/σία από THEOLEF
Δημοσ.

Άμα είναι από amazon.uk θα έχεις τις επιβαρύνσεις της ισοτιμίας, δηλ την αλλαγή από λίρες σε ευρώ. Παλαιότερα σύμφερε την αλλαγή να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το αμαζον. Τώρα τελευταία δεν ξέρω τι συμφέρει διότι έχει αυξηθεί νομίζω το συνάλλαγμα και στις ελληνικές τράπεζες. Από που θες να παραγγείλεις από .com ή uk;

Δημοσ.

απο .com, δηλαδη πες οτι επιβαρυνομαι καποια χρηματα παραπανω, αυτα πως και που θα τα πληρωσω, χρειαζεται πχ να τρεχω σε τραπεζες κλπ η απλα στα ελτα?

Δημοσ.

Το .com είναι το αμερικάνικο άρα έχει τελωνεία κλπ. Το καλό όμως είναι οτι στα υπολογίζει το amazon αυτόματα πριν την πληρωμή οπότε δεν σου βγάζει έξτρα όταν θα έρθει εδώ. 

Νομίζω τα βιβλία δεν έχουν και δασμό.

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις αγόρασα ένα πορτοφόλι από Amazon όλα καλά υπερευχαριστημένος μου ήρθε και νωρίτερα από ότι το περίμενα απλά είχα ένα θεματάκι. Το δέμα μου το είχαν αφήσει στα σκαλιά της πολυκατοικίας με κίνδυνο να το βουτήξει οποιοσδήποτε ένοικος της πολυκατοικίας..

Κανονικά δεν θα έπρεπε να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ;

Μήπως παρέλειψα κάτι στην φόρμα επικοινωνίας;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Richter είπε

Καλησπέρα, μόλις αγόρασα ένα πορτοφόλι από Amazon όλα καλά υπερευχαριστημένος μου ήρθε και νωρίτερα από ότι το περίμενα απλά είχα ένα θεματάκι. Το δέμα μου το είχαν αφήσει στα σκαλιά της πολυκατοικίας με κίνδυνο να το βουτήξει οποιοσδήποτε ένοικος της πολυκατοικίας..

Κανονικά δεν θα έπρεπε να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ;

Μήπως παρέλειψα κάτι στην φόρμα επικοινωνίας;

Αναλογα, αν το στειλει ο πωλητης σαν φακελο και οχι συστημενο το πετανε στα σκαλια και οποιος το βουτηξει πρωτος.

Απο την αλλη αν κατι το στειλουν σαν δεμα η εστω συστημενο (απαιτει υπογραφη παραληπτη) εκει δεν εχεις θεμα.

Παντως εγω οτι και να μου εχει στειλει το Αμαζον τα τελευταια χρονια ηταν σαν πακετο (μηπως εσυ το πηρες απο 3ο πωλητη;).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...