Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά επειδή δεν έχω πάρει κάποια απάντηση θα θελα να μάθω για ποιο λόγο κλειδώθηκαν τα θέματα που υπήρχαν για το Bitcoin και τα cryptos. Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα αν έχει αλλάξει πλέον η πολιτική του forum και αν δεν θέλουν τέτοιες συζητήσεις να γίνονται.

Απλά να το γνωρίζουμε γιατί ακόμα και με pm στους mod και admin απάντηση δεν έχω πάρει.

Πάντως αν είναι λόγο του τρολαρίσματος που έγινε τις τελευταίες βδομάδες από έναν και μόνο συγκεκριμένο χρήστη με λογαριασμό μόλις ενός μήνα είναι τελείως άδικο να είναι αυτή η αιτία.

Εμείς όλοι που συμμετείχαμε και συζητούσαμε σε αυτά τα νήματα και παλιοί χρήστες του forum είμαστε με πάνω από 10 χρόνια συμμετοχής και παρά τις έντονες μερικές φορές διαφωνίες μας πάντα κάναμε ένα πολιτισμένο διάλογο. 

Υπήρχαν και τα troll βέβαια αλλά και αυτά ήταν σε ένα ανεκτό επίπεδο. Αλλά τώρα αντί να απομονωθεί ο ένας και μοναδικός χρήστης που δημιουργούσε το πρόβλημα να κλειδωθούν όλα τα θέματα για το Bitcoin είναι τελείως παράδοξο.

Επιχείρησα να ανοίξω νέο νήμα για το bitcoin αλλά και αυτό κλειδώθηκε μέσα σε δύο μέρες :(

edit: Εντάξει πήρα απάντηση μόλις τώρα ότι θα ανοίξουν ξανά τα νήματα με ποιο αυστηρό moderation 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 4
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ειναι σε "διατεταγμενη υπηρεσια" ο χρηστης αυτος δεν παιζει να κουβαλαει τετοια παρανοια πανω του :D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...