Zergoulini Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδια, Χριστος ανεστη. Θελω να μοιραστω αυτο που μου συνεβει σημερα και να μου πειτε αν γνωριζει κανεις αν τελικα την πατησα η οχι. Με πηρε τηλεφωνο καποιος κυριος λεγοντας μου οτι του τρακαρα το παρκαρισμενο αυτοκηνιτο του και οτι βρηκε το τηλεφωνο απο το σημειωμα που του ειχα αφησει. Εγω ευγενικα του εξηγησα οτι εχει κανει λαθος αριθμο καθως εχω μερες να παρω το αμαξι μου και οτι ειναι αδυνατον να του το εχω τρακαρει εγω. Αυτος ομως επεμενε οτι λεω ψεμματα και οτι θα με παει στην αστυνομια καθως και την ασφαλεια του. Εγω εκεινη τη στιγμη κολλισα και σκεφτηκα μηπως μπορει καποια μερα να πηραν οι γονεις μου το αυτοκινητο μου και να τρακαραρανε χωρις να μου πουνε τιποτα? Τοτε ο βλακας του ειπα τον αριθμο της πινακιδας μου, ξαναλεω ο βλακας. Τοτε αυτος γελασε και ειπε οκ φιλε σε ευχαριστω τωρα θα το κανω καινουριο το αμαξι μου. Και το εκλεισε το τηλ. Προσπαθησα να τον καλεσω πισω αλλα λεει οτι ο αριθμος τηλεφωνου δεν ειναι σωστος. Παρατηρησα μετα οτι ο αριθμος τηλεφωνου ηταν +30682719479 οπου εμοιαζε με κινητο. Και ρωταω εγω τωρα, υπαρχει περιπτωση να την εχω πατησει και να εχω πεσει θυμα απατης; Αν ισχυριστει αυτος οτι οντος του τρακαρα το σταθμευμενο αμαξι μπορει να μου κανει κατι; Εννοειται δεν τρακαρε κανεις το αμαξι του καθως και με τους γονεις μου που μιλησα μου ειπανε οτι εχουν καιρο να το παρουν. 1
aggelos87 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μίλα με την ασφαλιστική / ασφαλιστή σου, αν είναι απάτη σίγουρα θα την γνωρίζουν Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από aggelos87 1
Muchacho Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Σοβαρά τι πιστεύεις μπορεί να κάνει με έναν αριθμό πινακίδας? 4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 καταρχη καλο θα ηταν να ενημερωσεις την αστυνομια για να ενημερωθει για το περιστατικο.οπως ειπε και ο φιλος μιλα και με την ασφαλιστικη,προφανως και οι δυο θα ξερουν αν προκειται για απατη,για τετοιου ειδους κρουσματα....δε νομιζω οτι ειναι τοσο απλο να γινει αυτο που σου ειπε ο απατεωνας,αλλιως οποιος δημιουργουσε ατυχημα και προκειμενου να φτιαξει το αυτοκινητο του θα επαιρνε τυχαιες πινακιδες αυτοκινητων απο τον δρομο.
Tragic! Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Υπάρχει εφαρμογή στο Android (joke phone ή κάπως έτσι). Προφανώς σε πήρε τηλέφωνο που δε μπορείς να καλέσεις πίσω και η φωνή ήταν πεντακάθαρη (ηχογραφημένο μήνυμα). Κάποιος ηλίθιος σου έκανε φάρσα. Μήν ασχολείσαι.
fotodv7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tragic! είπε Υπάρχει εφαρμογή στο Android (joke phone ή κάπως έτσι). Προφανώς σε πήρε τηλέφωνο που δε μπορείς να καλέσεις πίσω και η φωνή ήταν πεντακάθαρη (ηχογραφημένο μήνυμα). Κάποιος ηλίθιος σου έκανε φάρσα. Μήν ασχολείσαι. Μου έκανε ο κολλητός μου φάρσα με αυτή την εφαρμογή και καθόμουν και μάλωνα με το ηχογραφημένο μήνυμα Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από fotodv7 1
Tragic! Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, fotodv7 είπε Μου έκανε ο κολλητός μου φάρσα με αυτή την εφαρμογή και καθόμουν και μάλωνα με το ηχογραφημένο μήνυμα Αίσθηση ηλίθιου lvl 99999%, σε νιώθω. 1
Zerg13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) θα σου κλασουν μια μαντρα @@. 2) παρε τα κεντρικα της αστυνομιας 3) παρε τον οτε και προσπαθησε να βρεις τα στοιχεια αυτου και μην επικοινωνησεις ποτε μαζι του. 4) αν τηχων κανει τα χαρτια του για να του φτιαξεις το αμαξι, θα πας στον ασφαλιστη σου και θα δηλωσεις στην δηλωση σου οτι προκειται για απατη και να συναινεσεις την ασφαλιστικη σου να επικοινωνησει με την αστυνομια. Δεν το βλεπω για πιθανο σεναριο αλλα λεμε. 5) chill out. Οι πινακιδες μας ειναι open στον δρομο δεν ειναι μυστικες. Οι παντες μπορουν να ισχυριστουν ατυχημα και να παρουν το 1) τελικα. 6) μοιαζει με φαρσα ολο αυτο. Το πιο πιθανο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Zerg13 2 1
Zergoulini Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε 1) θα σου κλασουν μια μαντρα @@. 2) παρε τα κεντρικα της αστυνομιας 3) παρε τον οτε και προσπαθησε να βρεις τα στοιχεια αυτου και μην επικοινωνησεις ποτε μαζι του. 4) αν τηχων κανει τα χαρτια του για να του φτιαξεις το αμαξι, θα πας στον ασφαλιστη σου και θα δηλωσεις στην δηλωση σου οτι προκειται για απατη και να συνενεσεις την ασφαλιστικη σου να εκοινωνησει με την αστυνομια. Δεν το βλεπω για πιθανο σεναριο αλλα λεμε. 5) chill out. Οι πινακιδες μας ειναι open στον δρομο δεν ειναι μυστικες. Οι παντες μπορουν να υσχιριστουν ατυχημα και να παρουν το 1) τελικα. 6) μοιαζει με φαρσα ολο αυτο. Το πιο πιθανο Λοιπον παιδια σας ευχαριστω για της αμεσες απαντησεις σας. Απλα να σας ενημερωσω οτι τελικα ηταν φαρσα που εκανε ενας φιλος μου απο μια εφαρμογη. Με πηρε τωρα ο φιλος μου και μου ειπε γελωντας, - βρηκα ενα χαρτακι πανω στο αμαξι μου! Παντως αν και φαρσα ηταν ενα μικρο μαθημα για μενα τουλαχιστον. Ακουω καθε μερα οτι την παταν απο τηλεφωνικες απατες και παντα ειχα την απορια πως γινεται αυτο. Μεγαλη προσοχη παιδια να ειστε παντα καχυποπτοι πρωτος και καλυτερος εγω! 1
Zergoulini Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μας εβαλες ιδεες για φαρσες τωρα Φιλε γενικα κανω φαρσες και γενικα τις ψιλοκαταλαβαινω οταν μου κανουν. Αυτη ομως οχι μονο δε τη καταλαβα, ψαρρωσα αμεσως! Πολυ ψαρρωτικη. Τον περιμενω να ερθει απο εδω ο φιλος μου. Αν θελεις μπορω να τον ρωτησω για την εφαρμογη και να σου πω. Εχει πολλες φαρσες για διαφορα θεματα. Και το καλο ειναι οτι σε παιρνει κανονικος ανθρωπος και μιλας! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 hour ago, Muchacho said: Σοβαρά τι πιστεύεις μπορεί να κάνει με έναν αριθμό πινακίδας? Δλδ δεν μπορούμε να φτιάξουμε το αμάξι με ένα τυχαίο αριθμό πινακίδας που θα δούμε στο δρόμο? 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δλδ δεν μπορούμε να φτιάξουμε το αμάξι με ένα τυχαίο αριθμό πινακίδας που θα δούμε στο δρόμο? Ναι ναι Γίνεται Να σου δίνω εγώ έναν που είμαι χουβαρντας,πχ αυτόν που βλέπω τώρα μπροστά μου στο γκαραζ ΑΗΖ 5123 Καλές βόλτες με το ολοκαίνουριο αμάξι σου. Αλλαξε και τις ταπετσαρίες μέσα βάλε δέρμα,αυτός πληρώνει 1
DYEL Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Zergoulini είπε Φιλε γενικα κανω φαρσες και γενικα τις ψιλοκαταλαβαινω οταν μου κανουν. Αυτη ομως οχι μονο δε τη καταλαβα, ψαρρωσα αμεσως! Πολυ ψαρρωτικη. Τον περιμενω να ερθει απο εδω ο φιλος μου. Αν θελεις μπορω να τον ρωτησω για την εφαρμογη και να σου πω. Εχει πολλες φαρσες για διαφορα θεματα. Και το καλο ειναι οτι σε παιρνει κανονικος ανθρωπος και μιλας! Και που ξερεις οτι αυτη η εφαρμογη δεν εχει συλλεξει αρκετα στοιχεια για σενα ωστε να σου κανει κατι κακοβουλο? *x-files theme song plays*
Zerg13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zergoulini είπε Φιλε γενικα κανω φαρσες και γενικα τις ψιλοκαταλαβαινω οταν μου κανουν. Αυτη ομως οχι μονο δε τη καταλαβα, ψαρρωσα αμεσως! Πολυ ψαρρωτικη. Τον περιμενω να ερθει απο εδω ο φιλος μου. Αν θελεις μπορω να τον ρωτησω για την εφαρμογη και να σου πω. Εχει πολλες φαρσες για διαφορα θεματα. Και το καλο ειναι οτι σε παιρνει κανονικος ανθρωπος και μιλας! Πως βρεθηκε ο κανονικος ανθρωπος; Πως λειτουργει ακριβως. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις