Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι βρε κανονικος. Ηχογραφημενο ειναι απλά αφήνει κενά για να απαντάς και να ταιριάζει. Άμα του πιάσεις κουβέντα για πυρηνική φυσική θα απαντάει πάλι τα δικά του.. Και να μην απαντάς τίποτα απλά λεει το κατεβατό του.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zergoulini είπε

ηταν φαρσα που εκανε ενας φιλος μου

Περιεργη αισθηση του χιουμορ εχουν οι φιλοι σου.

• Like 8
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Tragic! είπε

Δεν ειναι βρε κανονικος. Ηχογραφημενο ειναι απλά αφήνει κενά για να απαντάς και να ταιριάζει. Άμα του πιάσεις κουβέντα για πυρηνική φυσική θα απαντάει πάλι τα δικά του.. Και να μην απαντάς τίποτα απλά λεει το κατεβατό του.

Δηλαδη ακομα και αν δεν δωσεις την πινακιδα σου αυτος γελαει και λεει ευχαριστω θα φτιαξω ολο το αμαξι μου τωρα;

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, Zergoulini said:

Παντως αν και φαρσα ηταν ενα μικρο μαθημα για μενα τουλαχιστον. Ακουω καθε μερα οτι την παταν απο τηλεφωνικες απατες και παντα ειχα την απορια πως γινεται αυτο. Μεγαλη προσοχη παιδια να ειστε παντα καχυποπτοι πρωτος και καλυτερος εγω! :D

Δύο πράγματα είναι που πρέπει να προσέχεις στις τηλεφωνικές απάτες:

1. Να μη δίνεις πληροφορίες που δε θα μπορούσε κανείς να πάρει χωρίς εσένα.

2. Να είσαι σίγουρος με ποιον μιλάς. Όταν έχεις αμφιβολία, δώστε μου ένα νούμερο να σας πάρω εγώ. Κανένας μη απατεώνας δε θα σου το αρνηθεί, οπότε αν αρχίσουν τα μα μου πράξε ανάλογα.

Δημοσ.

Ναι παιδια ειναι το Jokes Phone. Η μαλακια ειναι οτι σου εχει μονο μια φαρσα δωρεαν και ειναι αυτη που αξιζει (αυτη που την πατησα και εγω). Οι αλλες που εχει δεν ειναι ωραιες.

Η εφαρμογη ειναι αυτη:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashitapp.app.jokesphone

9 ώρες πριν, defacer είπε

Δύο πράγματα είναι που πρέπει να προσέχεις στις τηλεφωνικές απάτες:

1. Να μη δίνεις πληροφορίες που δε θα μπορούσε κανείς να πάρει χωρίς εσένα.

2. Να είσαι σίγουρος με ποιον μιλάς. Όταν έχεις αμφιβολία, δώστε μου ένα νούμερο να σας πάρω εγώ. Κανένας μη απατεώνας δε θα σου το αρνηθεί, οπότε αν αρχίσουν τα μα μου πράξε ανάλογα.

Ναι φιλε μου εχεις δικιο. Πηρα το μαθημα μου πιστευω...

Δημοσ.

Αν ήταν από απάτες θα σου ζητούσαν χρήματα. Τώρα τι να πάει να πει "ευχαριστώ τώρα θα φτιάξω το αμάξι μου". Οτι του φανεί του λολοστεφανή..... 

Ποτέ μην ξαναδώσεις στοιχεία οτιδήποτε κι αν σου πούνε, τώρα ήταν ο χαζός φίλος με την ηλίθια φάρσα, μεθαύριο θα είναι κανονικοί απατεώνες που θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις,

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Zergoulini είπε

Ναι παιδια ειναι το Jokes Phone. Η μαλακια ειναι οτι σου εχει μονο μια φαρσα δωρεαν και ειναι αυτη που αξιζει (αυτη που την πατησα και εγω). Οι αλλες που εχει δεν ειναι ωραιες.

Μηπως κανεις διαφημιση;
Αλλιως δεν εξηγειται να γραφεις τετοια πραματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...