Tragic! Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δεν ειναι βρε κανονικος. Ηχογραφημενο ειναι απλά αφήνει κενά για να απαντάς και να ταιριάζει. Άμα του πιάσεις κουβέντα για πυρηνική φυσική θα απαντάει πάλι τα δικά του.. Και να μην απαντάς τίποτα απλά λεει το κατεβατό του. 1
webparts Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Zergoulini είπε ηταν φαρσα που εκανε ενας φιλος μου Περιεργη αισθηση του χιουμορ εχουν οι φιλοι σου. 8
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ένταξη κανε και μθα δήλωση να εισαι οκ
Zerg13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, Tragic! είπε Δεν ειναι βρε κανονικος. Ηχογραφημενο ειναι απλά αφήνει κενά για να απαντάς και να ταιριάζει. Άμα του πιάσεις κουβέντα για πυρηνική φυσική θα απαντάει πάλι τα δικά του.. Και να μην απαντάς τίποτα απλά λεει το κατεβατό του. Δηλαδη ακομα και αν δεν δωσεις την πινακιδα σου αυτος γελαει και λεει ευχαριστω θα φτιαξω ολο το αμαξι μου τωρα; 1
defacer Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 21 hours ago, Zergoulini said: Παντως αν και φαρσα ηταν ενα μικρο μαθημα για μενα τουλαχιστον. Ακουω καθε μερα οτι την παταν απο τηλεφωνικες απατες και παντα ειχα την απορια πως γινεται αυτο. Μεγαλη προσοχη παιδια να ειστε παντα καχυποπτοι πρωτος και καλυτερος εγω! Δύο πράγματα είναι που πρέπει να προσέχεις στις τηλεφωνικές απάτες: 1. Να μη δίνεις πληροφορίες που δε θα μπορούσε κανείς να πάρει χωρίς εσένα. 2. Να είσαι σίγουρος με ποιον μιλάς. Όταν έχεις αμφιβολία, δώστε μου ένα νούμερο να σας πάρω εγώ. Κανένας μη απατεώνας δε θα σου το αρνηθεί, οπότε αν αρχίσουν τα μα μου πράξε ανάλογα.
Zergoulini Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ναι παιδια ειναι το Jokes Phone. Η μαλακια ειναι οτι σου εχει μονο μια φαρσα δωρεαν και ειναι αυτη που αξιζει (αυτη που την πατησα και εγω). Οι αλλες που εχει δεν ειναι ωραιες. Η εφαρμογη ειναι αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashitapp.app.jokesphone 9 ώρες πριν, defacer είπε Δύο πράγματα είναι που πρέπει να προσέχεις στις τηλεφωνικές απάτες: 1. Να μη δίνεις πληροφορίες που δε θα μπορούσε κανείς να πάρει χωρίς εσένα. 2. Να είσαι σίγουρος με ποιον μιλάς. Όταν έχεις αμφιβολία, δώστε μου ένα νούμερο να σας πάρω εγώ. Κανένας μη απατεώνας δε θα σου το αρνηθεί, οπότε αν αρχίσουν τα μα μου πράξε ανάλογα. Ναι φιλε μου εχεις δικιο. Πηρα το μαθημα μου πιστευω...
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Αν ήταν από απάτες θα σου ζητούσαν χρήματα. Τώρα τι να πάει να πει "ευχαριστώ τώρα θα φτιάξω το αμάξι μου". Οτι του φανεί του λολοστεφανή..... Ποτέ μην ξαναδώσεις στοιχεία οτιδήποτε κι αν σου πούνε, τώρα ήταν ο χαζός φίλος με την ηλίθια φάρσα, μεθαύριο θα είναι κανονικοί απατεώνες που θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις,
webparts Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Zergoulini είπε Ναι παιδια ειναι το Jokes Phone. Η μαλακια ειναι οτι σου εχει μονο μια φαρσα δωρεαν και ειναι αυτη που αξιζει (αυτη που την πατησα και εγω). Οι αλλες που εχει δεν ειναι ωραιες. Μηπως κανεις διαφημιση; Αλλιως δεν εξηγειται να γραφεις τετοια πραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις