gusdevelopers Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, PanagiotisPC είπε Ξερει κανεις τι ακριβώς παίζει; Τι εννοείς αν υπάρχει πρόβλημα να φέρεις μαχαιριά; αν εννοείς αυτό όχι δεν υπάρχει
Blacktan Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Εαν ειναι μαχαιρι κουζινας μαλλον εισαι οκ εαν ομως πας να φερεις σπαθια μπαλταδες κτλ πιθανα να κατασχεθουν στο ελληνικο τελωνειο
PanagiotisPC Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Όχι κουζίνας, αναφέρομαι σε αυτά τα μαχαιράκια που παίρνουν όλοι τελευταία απο ebay, gearbest κλπ.
gusdevelopers Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Όχι κουζίνας, αναφέρομαι σε αυτά τα μαχαιράκια που παίρνουν όλοι τελευταία απο ebay, gearbest κλπ. Κομπλέ είσαι έχω φέρει για δοκιμή
PanagiotisPC Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, gusdevelopers είπε Κομπλέ είσαι έχω φέρει για δοκιμή Μήπως έχεις link? ενδιαφερόμουν να πάρω ένα. Τελωνείο με αυτά δεν παίζει;
gusdevelopers Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 44 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Μήπως έχεις link? ενδιαφερόμουν να πάρω ένα. Τελωνείο με αυτά δεν παίζει; Όχι η ατέλεια είναι 22€ τώρα πάρε οποίο θες 1
holyphe Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Έχω παραγγείλει απο coldsteel.com μερικά throwing knives στο παρελθόν και δεν με έχει ενοχλήσει κανείς μέχρι και σήμερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα